فشارخون علت نیمی از بیماری‌های قلبی‌عروقی و عامل مهمی در مرگ‌های زودرس است نشت مواد شیمیایی به یک رودخانه در برزیل موجب آلوده شدن ماهی‌ها و پرندگان شد هدف‌گذاری جذب ۱۵ میلیون گردشگر خارجی در کشور طرح پلیس نامحسوس محیط‌زیستی در دستورکار قرار گرفت کشف زمین‌خواری ۵۰ میلیاردی در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیشترین آمار طرح مردمی کاشت نهال مربوط به زاگرس است شناسایی ۱۴۱ مورد ابتلا به سرخک در کشور | چه‌افرادی در خطرند؟ پوشش ۹۹.۵ درصدی برنامه کشوری غربالگری کم‌کاری تیروئید نوزادان تأثیر مثبت نمرات پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ تداوم بحران آب در مشهد و خراسان رضوی | زمین تشنه‌تر از همیشه + میزان بارش تا اردیبهشت ۱۴۰۴ توله بازمانده «هلیا» شناسایی شد چطور اضطراب کنکور و امتحانات نهایی را کنترل کنیم؟ | وظیفه خانواده و مسئولان مدرسه چیست؟ آخرین جزئیات درباره جزایر حرارتی تهران | این جزایر چه تأثیری بر محیط زیست دارند؟ پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی به بازنشستگان تأمین اجتماعی | کدام بازنشستگان در اولویت دریافت وام هستند؟ ظرفیت پیوند مغز استخوان کودکان در مشهد جوابگوی نیاز شهر نیست  بیمه‌های تکمیلی از بیماران چشمی حمایت کافی ندارند ۲۱ مصدوم و یک فوتی بر اثر وزش شدید باد و اصابت صاعقه در کشور (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) رژیم لاغری طولانی‌مدت می‌تواند موجب کاهش شانس باروری شود اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) درگیری‌ها و شرارت‌های خیابانی در کشور کاهش یافت آخرین جزئیات برگزاری امتحانات نهایی از فردا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین آمار از ورود زائران ایرانی به عربستان (۲۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴) درباره سهم ما از پویش‌هایی که به غذای مراسم ترحیم نه‌ می‌گویند | نه به  ضیافت سوگ دستگیری شرور بدنام بولوار بهمن مشهد در نیمه شب گم‌شدن سارق در صحنه سرقت حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی علیه یک خودرو در لبنان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۴۳۶ قاچاقچی میراث فرهنگی در سال ۱۴۰۳ دستگیر شدند رئیس پلیس فتا فراجا: به تبلیغات عمل تغییر رنگ چشم و آمپول‌های لاغری ورود می‌کنیم چند روش طبیعی برای از بین بردن چین و چروک صورت هشدار درباره فروش دارو‌های کودکان در فروشگاه‌های سیسمونی
سرخط خبرها

صدور پلاک تاریخی برای خودروهای کلاسیک چه شرایطی دارد؟

  • کد خبر: ۳۱۰۳۷۵
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۷
صدور پلاک تاریخی برای خودروهای کلاسیک چه شرایطی دارد؟
مدیر روابط عمومی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران گفت: مالکان خودروهای کلاسیک می‌توانند با مراجعه به سایت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی، نسبت به ثبت‌نام و دریافت پلاک تاریخی اقدام کنند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهاب مالمیر با بیان اینکه هنوز هیچ موتورسیکلتی پلاک تاریخی نگرفته است، گفت: برای دریافت پلاک تاریخی خودرو‌های قدیمی لازم است پس از ثبت‌‎نام در سایت کانون جهانگردی و اتومبیلرانی و بارگذاری اطلاعات و تصاویر، وسیله نقلیه توسط کارشناسان کارگروه شناسایی و صیانت از وسیله‌های نقلیه تاریخی و راهور فراجا از لحاظ سلامت ظاهری و فنی، اصالت مدارک و هویت مورد بررسی قرار گیرد که پس از کارشناسی و تأیید و معرفی کارگروه، توسط پلیس راهور برای وسیله نقلیه، همانند همه وسیله‌های نقلیه اسناد مالکیتی و پلاک صادر می‌شود.

وی بیان کرد: از بدو تشکیل کارگروه تاکنون بیش از ١٠٠٠ دستگاه خودروی بالای ٣٠ سال که متقاضی دریافت پلاک بودند توسط کارشناسان کارگروه و راهور فراجا مورد بازدید کارشناسی قرار گرفته‌اند که از این تعداد حدود ٥٠٠ دستگاه خودرو تأیید کارشناسی دریافت کرده و برای گرفتن پلاک تاریخی به مرکز شماره گذاری راهور فراجا معرفی شده‌اند.

سخنگوی کانون جهانگردی و اتومبیلرانی ایران تصریح کرد: وسیله‌های نقلیه تاریخی به ۳ گروه تقسیم می‌شود. وسیله‌های نقلیه نفیس یعنی وسیله نقلیه‌ای که بیش از ۵۰ سال از تولیدش گذشته باشد. وسیله‌های نقلیه قدیمی یعنی وسیله نقلیه‌ای که بیش از ۳۰ سال از تولیدش گذشته باشد و از لحاظ طراحی و مهندسی ساخت بی‌نظیر باشد و وسیله‌های نقلیه ویژه یعنی وسیله نقلیه‌ای که به لحاظ ویژگی‌های فرهنگی، تاریخی ارزشمند باشد.

وی در خصوص مزایای گرفتن پلاک‌های تاریخی گفت: وسیله نقلیه تاریخی ثبت میراث فرهنگی شده و جز نفایس کشور محسوب شده و اسقاط نمی‌شود و این میراث صنعتی برای نسل‌های آینده حفظ خواهد شد. دوم اینکه با توجه به ثبت میراث شدن، مالکیت وسیله نقلیه تغییر نکرده و مالک فقط ملزم به نگهداری مطلوب از وسیله نقلیه مذکور است. سوم اینکه وسیله نقلیه تاریخی مانند سایر وسیله‌های نقلیه قابلیت تردد دارد و بر اساس دستورالعمل اجرایی می‌تواند سالانه ٥ هزار کیلومتر پیمایش داشته باشد.

مالمیر ادامه داد: چهارم اینکه وسیله نقلیه تاریخی قابلیت خرید و فروش دارد. در آخر اینکه دارنده وسیله نقلیه تاریخی به عنوان یکی از اعضای خانواده کانون جهانگردی و اتومبیلرانی که عضو و تنها نماینده فدراسیون بین‌المللی وسیله‌های نقلیه تاریخی در ایران است، محسوب می‌شود و در هر زمینه که نیاز به کمک و همراهی داشته باشد مورد راهنمایی و حمایت کارشناسان خبره کانون قرار می‌گیرد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->