گازگرفتکی در نیشابور ۶ نفر را راهی بیمارستان کرد (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) قطعی برق بدون برنامه به مشهد هم رسید| فرماندار مشهد: قطعی برق در کلانشهرها تصمیم مرکزی است اطلاعیه توانیر درباره قطع برق برخی مناطق شهر تهران (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) اجرای طرح ترخیص فوق‌العاده وسایل نقلیه توقیفی از فردا (۲۴ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات تشکیل کارگروه رسیدگی به حادثه اتوبوس دانش‌آموزان، در استانداری کرمان مدارس، ادارات و بانک‌های کدام استان‌ها فردا (چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تصادف پراید‌ها در خواف پنج مصدوم بر جای گذاشت (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) حفظ سلامت دندان در بارداری، عاملی کلیدی در پیشگیری از زایمان زودرس است صالحی‌امیری: بخش خصوصی موتور محرکه توسعه گردشگری است کشف عامل مشکل حافظه و تمرکز در مبتلایان به کووید طولانی مدت معاون گردشگری: شرایط سفر برای همه مردم فراهم می‌شود صبحانه پُرکالری برای بیماران قلبی چه فایده‌ای دارد؟ دستگیری «تینیو» به  اتهام قتل اهمیت شناخت علائم سینوزیت و روش‌های درمان آن آیا مدارس، ادارات و بانک‌های مشهد و خراسان رضوی فردا (چهارشنبه، ۲۴ بهمن ۱۴۰۳) تعطیل است؟ خراسان رضوی و ۲ استان دیگر کشور زلزله‌خیزترین استان‌ها در هفته گذشته (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آلودگی تجهیزات باشگاه‌های ورزشی بیشتر از سرویس‌های بهداشتی است! آنتی‌بیوتیک، درمان آنفلوانزا نیست استعمال سیگار الکترونیکی در اماکن عمومی «هنگ کنگ» ممنوع می‌شود سینما، بستری برای ارتقای سلامت روان جامعه است گفتگو با ۳ دانشمند از دانشگاه علوم پزشکی مشهد | انقلاب علمی در عرصه درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم روند افزایش نسبی دما تا جمعه پرونده الهه محمدی و نیلوفر حامدی مشمول عفو شد چرا قطار بهترین گزینه برای سفر به مشهد است؟ پزشکیان: ایران برای تمام سلایق، باور‌ها و اقوام است قتل هولناک دختربچه ۱۰ساله به دست نامادری این فراورده‌های خوراکی غیرمجاز را نخرید وزیر علوم: افزایش تعداد سهمیه عمره دانشجویی را پیگیری خواهم کرد طرح غربالگری «سایبان سلامت» در مدارس منتخب مشهد اجرا می‌شود  (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) آخرین وضعیت دارو‌های ضدسرطان در فهرست دارویی کشور (۲۳ بهمن ۱۴۰۳) انجام نخستین عمل ترمیمی قلب با روش مینیمال توراکوتومی در شمال شرق کشور (۲۳ بهمن ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

آیا قم با پذیرش ۲۵ میلیون زائر، فرصت‌های گردشگری مذهبی را تقویت می‌کند؟

  • کد خبر: ۳۱۰۳۸۰
  • ۲۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
آیا قم با پذیرش ۲۵ میلیون زائر، فرصت‌های گردشگری مذهبی را تقویت می‌کند؟
سرپرست اداره‌کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی قم با اشاره به حضور سالانه بیش از ۲۵ میلیون زائر در قم، این شهر را قطب مهم گردشگری مذهبی کشور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام والمسلمین عباسعلی بابا گل‌زاده در دیدار با رئیس جامعه المصطفی گردشگری دینی و مذهبی را مورد تأکید اسلام دانست و اظهار کرد: شهر مقدس قم با وجود حرم کریمه اهل بیت سلام الله علیها، مسجد مقدس جمکران و بقاع متبرکه سالانه پذیرای بیش از ۲۵ میلیون زائر است و این ظرفیت عظیم می‌تواند فرصت‌های اقتصادی و فرهنگی فراوانی را فراهم آورد.

وی حضور طلاب بین المللی جامعه المصطفی را ظرفیتی مناسب برای گسترش گردشگری استان قم و کشور برشمرد و افزود: اگر در این زمینه برنامه ریزی مناسبی صورت گیرد، گردشگری کشور احیا خواهد شد.

بابا گل‌زاده برگزاری دوره‌های ایران شناسی برای طلاب و دانشجویان جامعه المصطفی را در این عرصه بسیار کارگشا دانست و بیان کرد: آشنایی با ظرفیت‌های گردشگری استان قم و کشور برای طلاب المصطفی می‌تواند هر یک از آنان را به سفیران فرهنگی برای کشور مبدل سازد و نقش مهمی در ارتقای دیپلماسی عمومی و ارائه تصویر صحیح از ایران اسلامی پدید آورد.

وی تقویت زیرساخت‌های استان قم را در بخش گردشگری ضروری خواند و گفت: امیدواریم با هم افزایی ظرفیت‌های موجود در استان، بتوانیم منویات مقام معظم رهبری در موضوع امیدآفرینی در کشور را با تقویت اقتصاد گردشگری دنبال نماییم.

بابا گل‌زاده با اشاره به قدمت هفت هزار ساله قم، تأسیس موزه تاریخ فرهنگی در این استان را مهم برشمرد و یادآور شد: اگر اقتصاد ما در حوزه گردشگری پویا شود، به شکوفایی اقتصادی، ارتقای نرخ اشتغال و افزایش امید در جامعه منجر خواهد شد و ان شاء الله این تلاش‌ها مورد رضایت الهی خواهد بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->