هشدار وزارت بهداشت درباره خطر آلودگی سبزیجات به مدفوع سگ و گربه کارت ورود به جلسه کنکور ۲۲ تیرماه منتشر می‌شود وزیر آموزش و پرورش ابلاغ کرد: ممنوعیت رد دانش‌آموزان میان‌پایه به بهانه افت معدل جان باختن یک کارگر در پی ریزش معدن «شهید نیلچیان» توضیحات پلیس قشم در رابطه با مجروح شدن کودک ۸ ساله در تعقیب و گریز راهکاری خوراکی در درمان پرخاشگری آیا سما جهانباز به افغانستان منتقل شده است؟ + توضیحات خواهر سما زمان انتشار کارت ورود به جلسه نوبت دوم آزمون سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد وزیر میراث فرهنگی: ظرفیت گردشگری استان‌های آسیب‌دیده در جنگ، احیا می‌شود صدور هشدار سطح نارنجی برای مشهد و ۱۹ مرکز استان در پی پیش‌بینی خیزش گرد و خاک (۱۶ تیر ۱۴۰۴) چند توصیه‌ از سوی وزارت بهداشت درمورد روزهای گرد و غبار زمان اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان صندوق نفت مشخص شد کشف ۱۱۰ کیلوگرم حشیش در مرز سراوان چگونه از گرمازدگی پیشگیری کنیم؟ پایان مرمت سرای گمرک در بازار وکیل شیراز (۱۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش آمار گردشگری در خلیل‌آباد خراسان‌ رضوی به دلیل عدم روشنایی مناسب اژه‌ای: نظام جمهوری اسلامی ایران قدردان مردم سلحشور و متعهد کشور است مشاهده همزمان ۵ یوزپلنگ آسیایی در پارک ملی توران + فیلم (۱۶ تیر ۱۴۰۴) آغاز ابلاغ اینترنتی دعوتنامه هیئت تجدیدنظر تامین اجتماعی (۱۶ تیرماه ۱۴۰۴) استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش از طریق آزمون استخدامی شهریه مدارس باید با توجه به وضعیت معیشت منطقه‌ای تعیین شود نرخ بلیت قطار از هواپیما سبقت گرفت! ۶ پرونده آثار تاریخی ایلام در مسیر ثبت در فهرست ملی کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۶ تیر ۱۴۰۴) | از شدت گرمای هوا کاسته می‌شود جزئیات جدید درمورد نوبت دوم کنکور (۱۶ تیر ۱۴۰۴) معاون گردشگری: بحران‌های سیاسی و اجتماعی در حوزه مدیریت گردشگری فرصت است نه تهدید! تهیه شناسنامه جزایر خلیج فارس برای حفاظت زیست‌محیطی راهکار‌هایی عملی برای صرفه‌جویی آب در تابستان هنگام استفاده از کولر‌های آبی | هوشمندانه خنک شوید صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش وزش باد (۱۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

همیاران محیط زیست خراسان کارت شناسایی دریافت می‌کنند

  • کد خبر: ۳۱۰۵
  • ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۷:۵۸
همیاران محیط زیست خراسان کارت شناسایی دریافت می‌کنند
مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی برای همیاران محیط زیست این استان کارت صادر می‌کند.
به گزارش شهرآرا نیوزبه نقل از ایرنا تورج همتی بیان کرد: ریاست سازمان در تفویض اختیار به ادارات کل صدور کارت شناسایی برای همیاران محیط زیست را بر عهده استان‌ها گذاشته است.
وی گفت:با صدور کارت شناسایی برای همیاران، این افراد هم نقش مشاور را برای این اداره کل بازی می‌کنند و هم از اقدامات حمایتی و مزایای قانونی همکاری با محیط زیست بهره مند می‌شوند.
وی ادامه داد:همیارانی که موفق به دریافت کارت شوند معادل محیط بانان می‌توانند از مزایای حمایتی و دریافت ۳۰ درصد سهم حق الگشف بهره ببرند.
مدیرکل محیط زیست خراسان رضوی بیان کرد: بر این اساس ادارات محیط زیست در شهرستان‌ها اقدام به معرفی همیاران مورد اعتماد و همراهشان می‌نمایند و پس از طی مراحل گزینش، کارت همیاری برای این افراد صادر می‌شود.
همتی با اشاره به اینکه اولویت در بحث فعالیت همیاران محیط زیست با بانوان است ادامه داد: این قشر بسیار بیشتر و دلسوزانه‌تر برای محیط زیست فعالیت می‌کنند و به همین دلیل است که خراسان رضوی به عنوان نخستین استان کشور به اجرای طرح بانوی سبز پرداخت.
وی با اشاره به فعالیت ۱۷۰ محیط بان در خراسان رضوی گفت: دو و نیم میلیون هکتار عرصه تحت حفاظت این اداره کل وجود دارد که هر محیط بان ۱۵ هزار هکتار سطح تحت حفاظت خود دارد و این رقم ۱۵ برابر استاندارد جهانی است.
وی تاکید کرد: بنابراین همکاری و مشارکت مردم و دوستداران طبیعت می‌تواند در این زمینه شایان توجه و موثر باشد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->