افزایش آمار شهدا در زندان‌های اشغالگران به ۷۱ نفر استرداد روزانه چهار هزار تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون ایلان ماسک: کنگره در حال ورشکست کردن آمریکا است روسیه برای مشارکت در مذاکرات ایران-آمریکا پیشنهاد داد تاکید رؤسای جمهور ایران و آذربایجان بر اجرای تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی پزشکیان و امیر کویت تلفنی گفت‌و‌گو کردند نگهداری بیش از ۱۰ هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم اشغالگر پیشنهاد آتش‌بس زلسنکی به روسیه گفت‌وگوی تلفنی رئیس جمهور پزشکیان با امیر قطر| تاکید بر تقویت پیوندهای دوجانبه و تلاش برای توقف جنایات در غزه وال‌استریت‌ژورنال: واشنگتن انتظار داشت تهران پیشنهاد اولیه را رد کند | احتمالا مذاکرات این هفته از سر گرفته می‌شود زاخارووا: مسیر حل‌وفصل مسائل پیرامون برنامه هسته‌ای ایران از راه دیپلماسی می‌گذرد وزیر کشور: وظیفه ماست که راه امام(ره) و شهیدان را ادامه دهیم برنامه آمریکا برای حمایت از قطعنامه ضدایرانی اروپا در آژانس تعداد شهدای غزه به ۵۴ هزار و ۶۰۷ نفر رسید اسلامی: مسیر پیشرفت صنعت هسته‌ای را با قدرت ادامه می‌دهیم ایران، بین ۸ تا ۱۴ کشور دنیا در حوزه دستاورد‌های دفاعی و نظامی عراقچی: با نفی غنی‌سازی، توافقی در کار نخواهد بود سردار تنگسیری: جمهوری اسلامی ایران به هر حمله‌ای پاسخ قوی خواهد داد سردار سلامی: یمن شهامت بی‌نظیری را در دفاع از فلسطین نشان داد مکتب امام‌خمینی(ره)، فراتر از زمان و مکان | روایت آیت‌الله علم‌الهدی از ۳۶ سال زندگی دوم امام راحل گفت‌وگوی تلفنی سلطان عمان با پزشکیان | تأکید بر تقویت روابط دوجانبه عراقچی با دبیرکل حزب الله لبنان دیدار کرد عراقچی: فصلی نوین در روابط تاریخی ایران و لبنان گشوده شده است سخنگوی وزارت امور خارجه: امام خمینی (ره) معمار استقلال ایران و منادی عزت ایرانیان بود رهبر معظم انقلاب در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره): تنزل شدید جایگاه آمریکا در دنیا متاثر از حضور امام است | صنعت هسته‌ای ملت ایران ربطی به آمریکا ندارد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) + فیلم و عکس ویدئو| مقاومت سوریه حمله به رژیم صهیونیستی را بر عهده گرفت مظفری: سهم خراسان رضوی از بودجه ملی عادلانه نیست| باوجود حضور ۸ درصد جمعیت کشور، فقط ۵.۵ درصد از بودجه را داریم فرار بیش از ۲۰۰ زندانی در پاکستان درپی زلزله
سرخط خبرها

افشاگری مدیر سابق اف‌بی‌آی در خصوص علت استعفای خود

  • کد خبر: ۳۱۰۵۴۸
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
افشاگری مدیر سابق اف‌بی‌آی در خصوص علت استعفای خود
کریستوفر ری مدیر سابق اف‌بی‌آی گفت او در حالی از سمت خود استعفا داد که ترامپ قصد داشت تغییری در این نهاد ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کریستوفر ری مدیر سابق اف‌بی‌آی در مصاحبه‌ای گفت او از سمت خود استعفا داد، زیرا مشخص بود که دونالد ترامپ قصد داشت تغییری در این نهاد ایجاد کند.

وی در مصاحبه با شبکه سی بی اس افزود: تصمیم من برای کناره گیری از ریاست اف بی آی، یکی از سخت‌ترین تصمیماتی بوده که من تا به حال گرفته‌ام. من عمیقا به اف بی آی، و به طور خاص به ماموریت‌های آن در ارتباط با مردم، اهمیت می‌دهم.

ری تصریح کرد: اما رئیس جمهور منتخب این موضوع را برای من آشکار کرد که قصد دارد تغییراتی در این نهاد ایجاد کند و قانون چیزی است که او می‌تواند آن را به هر دلیلی یا بدون هیچ دلیلی اجرا کند.

ری ماه گذشته میلادی اعلام کرد از آنجا که رئیس جمهور منتخب طرح‌هایی برای اخراج او دارد، از سمت خود کناره گیری می‌کند.

ترامپ اخیرا «کاش پاتل» را به عنوان نامزد ریاست اف بی آی معرفی کرد. این اقدام سیگنالی برای ری بود تا او بداند که به زودی اخراج می‌شود. صلاحیت پاتل در سنا باید تایید شود تا به این سمت برسد. پاتل در دولت قبلی ترامپ، در سمت‌های معاون اداره کننده اطلاعات ملی و مدیر اداره مبارزه با تروریسم شورای امنیت ملی، فعالیت می‌کرد. وی در آن زمان مشاور مدیر اطلاعات ملی و وزیر دفاع نیز بود. پاتل علاوه بر این دادستان فدرال نیز بوده است.

وی پیشتر خواستار حذف نقش جمع آوری اطلاعات برای اف‌بی‌آی و پاکسازی آن دسته از کارکنانی شده بود که از حمایت از ترامپ خودداری کردند.

کریستوفر ری در سال ۲۰۱۷ و پس از اخراج جیمز کومی توسط ترامپ به این سمت انتخاب شده بود و انتظار می‌رفت تا پایان سال ۲۰۲۷ که دوره ریاست ۱۰ ساله اش است، در این پست باقی بماند.

وی در بخش دیگری از این مصاحبه خاطرنشان کرد نتیجه گیری من این بود که بهترین کار برای این نهاد، تلاش برای کناره گیری به شکلی منظم و منسجم و وارد نکردن عمیق‌تر اف بی آی به این نزاع است.

ری ابراز کرد که قصد ندارد درباره اعضای کابینه ترامپ اظهارنظر کند. حقایق و قانون و نه سیاست‌ها و اولویت‌های حزبی، تحقیقات خود را انجام می‌دهند.

پس از اعلام خبر کناره گیری ری، ترامپ این تصمیم را روز بزرگی برای آمریکا خواند.

در عین حال دموکرات‌ها تصمیم ری برای کناره گیری را ناامید کننده خوانده و اظهار کردند که این تصمیم، این امکان را به ترامپ می‌دهد تا به اعمال تغییرات مورد نظر خود در این نهاد، سرعت داده و از زیر بار مسئولیت اخراج ری شانه خالی کند.

کریستوفر ری مسئول اجرای حکم دادگاه درباره تفتیش عمارت ترامپ در فلوریدا در جست‌و‌جو برای یافتن اسناد طبقه بندی شده بوده است و به دلیل اعطای نقش نظارتی توسط مریک گارلند دادستان کل آمریکا، با انتقاد رو‌به‌رو بوده است.

در عین حال یک منبع آگاه اعلام کرد ری پیشتر گفته بود که هیچ تمایلی برای کناره گیری پیش از موعد ندارد و برنامه‌های پر مشغله‌ای در تقویم کاری ۲۰۲۵ خود دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->