زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ظرفیت برق هسته‌ای ایران تا سال ۱۴۰۷ به ۳۰۰۰ مگاوات می‌رسد

  • کد خبر: ۳۱۰۶۲۶
  • ۲۴ دی ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۳
ظرفیت برق هسته‌ای ایران تا سال ۱۴۰۷ به ۳۰۰۰ مگاوات می‌رسد
معاون رییس‌جمهور گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده تا پایان برنامه هفتم توسعه ظرفیت برق هسته‌ای را به سه هزار مگاوات افزایش خواهیم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «محمد اسلامی» معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی با همراهی رؤسای ادوار این سازمان، استاندار و مسوولان محلی از واحد‌های در حال ساخت نیروگاه اتمی بوشهر بازدید کردند.

اسلامی در بازدید از روند احداث واحد‌های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر ضمن عرض تبریک فرارسیدن ایام با سعادت میلاد مولی‌الموحدین حضرت علی (ع) اظهار کرد: خوشحالم که رؤسای ادوار سازمان انرژی اتمی ایران دعوت ما را پذیرفتند و این نشست مزین به وجود با برکت این عزیزان است. امسال مصادف با پنجاهمین سال تاسیس سازمان انرژی اتمی ایران است و با عنایت خداوند متعال و با حضور رؤسای ادوار مختلف سازمان بزرگداشت ۵۰ سالگی صنعت هسته‌ای را در این مکان شریف و در نیروگاه اتمی بوشهر برگزار کردیم.

اسلامی ادامه داد: امروز با پاسداشت ۵۰ سال افتخارآفرینی و اقتدارآفرینی سازمان انرژی اتمی ایران در خدمت رؤسای ادوار این سازمان هستیم تا به یاری پروردگار متعال، قاب اقتدار و افتخار برای ۵۰ سالگی صنعت هسته‌ای را ثبت کنیم.

وی درباره چرایی برگزاری گرامیداشت پنجاهمین سال تاسیس سازمان انرژی اتمی ایران در بوشهر توضیح داد: بوشهر خط مقدم مبارزه با استعمار بوده است. بوشهر دیار رییسعلی دلواری و شهر شهیدان میهن اسلامی است. شهیدان بوشهر با پایمردی در مقابل تجاوز و استعمار ایستادگی کردند. ایستادگی این شهیدان در تاریخ ما نماد جریان زنده و پویاست و این جریان همچنان در این دیار برقرار است.

وی با بیان اینکه در بوشهر شاهد حضور غیورمردانی هستیم که در هر جبهه‌ای از جمله حوزه علوم و فنون پیشرفته و حوزه هسته‌ای خوش درخشیده‌اند، اظهار کرد: خداوند متعال را شاکریم که سازمان انرژی اتمی ایران؛ ۵۰ سال اقتدار و افتخار را برای کشور و مردم ایران به ارمغان آورده است.

ایران در حوزه علوم و فنون هسته‌ای در تراز بالای علمی قرار دارد

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد: با وجود همه دشمنی‌ها، سیاه‌نمایی‌ها، تحریم‌ها، کارشکنی‌ها و اقدامات مخرب گوناگونی که دشمنان انجام داده‌اند، همواره شاهد اراده مصمم همکاران ما و پشتیبانی خانواده گرامی آنان در مسیر رشد و پویایی این سازمان هستیم. آقایان دکتر امرالهی، مهندس آقازاده، دکتر صالحی، دکتر عباسی و سایر رؤسای پیشین این سازمان که برای این صنعت متحمل زحمات فراوان شده‌اید؛ شما عزیزان نماد و قابی ۵۰ساله از سازمان انرژی اتمی ایران هستید.

وی افزود: امروز کشور در حوزه علوم و فنون هسته‌ای و در بسیاری از رشته‌ها در تراز بالای علمی قرار دارد و این مهم با تحقیقات درون‌زا و تلاش‌های شما عزیزان به‌دست آمده است.

اسلامی عنوان کرد: در این دوره تلاش کردیم تا در همه سرفصل‌های هسته‌ای، فناوری‌های را با شتاب بالاتر، توسعه دهیم. در نظر داریم تا تاثیر این دستاورد‌ها را در زندگی مردم و اقتصاد ملی نمایان سازیم و برای کشور یک تراز جدیدی را خلق کنیم تا در شأن ملت ایران باشد.

اسلامی: ظرفیت برق هسته‌ای تا ۳۰۰۰ مگاوات تا پایان برنامه هفتم توسعه افزایش می‌یابد.

وی گفت: در واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر حدود ۷۰ میلیارد کیلووات برق تولید شده و این واحد با ظرفیت هزار مگاوات ساعت، سال دهم فعالیت خود را پشت سر گذاشته و همچنان بیش از ۵۰ سال پیش رو دارد. نیروگاه اتمی بوشهر در این مدت با راندمان حداکثری و نیز بر اساس استاندارد‌ها و الزامات ایمنی توسط متخصصان ایرانی و همکاران ما مورد بهره‌برداری قرار گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: نیروگاه‌های اتمی پاک هستند و تنها نیروگاه اتمی ایران در یک دهه گذشته توانسته علاوه بر ممانعت از انتشار آلاینده‌ها، در مصرف حدود ۱۰۵ میلیون بشکه نفت صرفه‌جویی کند.

اسلامی تاکید کرد: فعالیت این نیروگاه نقش مهمی در حفظ محیط زیست و سلامت انسان‌ها داشته که این موارد مهم در هدف‌گذاری کشور‌های مختلف به‌منظور دستیابی به کربن صفر مورد توجه قرار گرفته است.

معاون رییس‌جمهور عنوان کرد: توسعه نیروگاه‌های اتمی از جمله پروژه‌های مهمی است که می‌تواند کشور را در راه دستیابی به انرژی پاک سریع‌تر به مقصود برساند.

اسلامی: ظرفیت برق هسته‌ای تا ۳۰۰۰ مگاوات تا پایان برنامه هفتم توسعه افزایش می‌یابد.

وی درباره وضعیت احداث واحد‌های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر توضیح داد: واحد‌های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر با سرعت مناسبی در دست ساخت است و با توجه به فراهم شدن بستر مناسب در این دوره، شاهد پیشرفت ۱۷ درصدی این پروژه هستیم.

اسلامی با اشاره به اینکه طرح تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در افق ۱۴۲۰ را سازمان انرژی اتمی ایران با جدیت دنبال می‌کند، تاکید کرد: این مساله مهم در سند جامع راهبردی صنعت هسته‌ای و نیز در قانون برنامه توسعه پیش‌بینی شده است. این موضوع با جانمایی‌های انجام شده و توسعه نیروگاه‌های اتمی در استان‌های ساحلی دنبال می‌شود.

معاون رییس‌جمهور تصریح کرد: سازمان انرژی اتمی ایران مکلف است توسعه تولید برق هسته‌ای را با شتاب بیشتری دنبال کند و برای دستیابی به اهداف کمی برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در دستیابی به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای تلاش مضاعفی خواهیم کرد.

گفتنی است رییس سازمان انرژی اتمی ایران و هیات همراه ضمن بازدید از روند احداث واحد‌های دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر از واحد یکم این نیروگاه نیز بازدید کردند.

در جریان این سفر روسای ادوار سازمان به میزبانی محمد اسلامی، از روند ساخت پروژه ۳۵۰۰ واحدی تنگک و پروژه آب شیرین‌کن بوشهر بازدید کردند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->