«آقای رستم» نمایشی از توانمندی توان‌یابان مشهدی در جشنواره تئاتر فجر صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۶ دی ۱۴۰۳ واکشن جبلی به حواشی برنامه‌ شبکه افق | روش برخورد با مهمانان برنامه را نمی‌پسندم + فیلم دوبله فصل جدید کارتون فوتبالیست‌ها برای پخش در ماه رمضان ۱۴۰۳ توضیح مجری شبکه افق برای اهدای کفن به مهمان‌ها + فیلم جزئیاتی جدید از کنسرت علیرضا قربانی در سال ۱۴۰۴ بی‌احترامی عجیب شبکه افق به چهره ماندگار پزشکی ایران + فیلم افتتاح چند پروژه فرهنگی با حضور وزیر فرهنگ در خراسان رضوی + فیلم و تصاویر اکران مستندی درباره مهرداد بهار در خانه هنرمندان نقش‌آفرینی شیوا خسرومهر در سریال آسمون نارنجی برگزیدگان جایزه ادبی نِرو را بشناسید ستاره پسیانی با فیلم آنتیک در راه جشنواره فجر محل‌های اجرای جشنواره تئاتر فجر مشخص شد جزئیاتی تازه درباره فیلم جدید اصغر فرهادی در آمریکا کتاب یک شاهزاده هخامنشی به کتاب‌فروشی‌ها آمد در دیدار آیت‌الله علم‌الهدی با وزیر ارشاد مطرح شد: مشهد باید جلوه‌گاه هویت امام‌رضا(ع) باشد اولین مهمان جناب‌خان و محسن کیایی در برنامه «۱۰۰۱» مشخص شد + زمان پخش
سرخط خبرها

محل‌های اجرای جشنواره تئاتر فجر مشخص شد

  • کد خبر: ۳۱۰۷۴۴
  • ۲۶ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۶
محل‌های اجرای جشنواره تئاتر فجر مشخص شد
محل‌های اجرای آثار حاضر در بخش دیگرگونه‌ها در چهل‌وسومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اعلام شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ بخش دیگرگونه‌های این رویداد فرهنگی و هنری به مدیریت محمودرضا رحیمی برگزار می‌شود.

عرفان ناظر، امیرحسین حریری و سعید هاشم‌زاده کارشناسان این بخش کار خود را با بررسی ۶۷ طرح اجرایی ارسال شده به دبیرخانه آغاز کردند و پس از مصاحبه حضوری و مجازی با ۱۷ کارگردان ۱۳ اثر را به مرحله بازبینی رساندند.

درنهایت پس از بازبینی حضوری، ۹ اثر به بخش نهایی جشنواره چهل و سوم تئاتر فجر معرفی شد.

نمایش‌های حاضر در این بخش قرار است از تاریخ سوم بهمن اجرای خود را در محدوده خانه هنرمندان، انتظار سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر، پارک دانشجو محدوده تئاتر شهر، تالار حافظ و سالن اصلی تئاتر مولوی آغاز کنند.

مکان‌های اجرای نمایش‌های خیابانی

 نمایش‌های خیابانی چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در ۶ مکان اجرا می‌شوند.

به گزارش روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، در این دوره ۲۵ اثر در بخش نمایش خیابانی و ۵ اثر دیگر در بخش نمایش خیابانی بخش غزه اجرا می‌شود که جدول اجرای‌شان به زودی منتشر خواهد شد.

مکان‌های اجرای نمایش‌های خیابانی به شرح زیر است:

۱. محوطه بیرونی تئاترشهر
۲. پهنه رودکی
۳. محوطه میدان شهدای هفتم تیر
۴. فرهنگسرای رازی
۵. ایوان انتظار متروی حضرت ولی عصر (عج)
۶. گذر فرهنگ منطقه عباس آباد

مدیریت این بخش از جشنواره بر عهده داریوش نصیری است.

همچنین مدیر بخش «به‌علاوه فجر» چهل و سومین جشنواره تئاتر فجر اظهار کرد: اجرا‌های خوبی در این بخش به جشنواره معرفی شدند و از نظر کیفی نسبت به بخش مرور و یا بخش مسابقه جشنواره، ضعیف‌تر نیستند.

داوود نامور مدیر بخش «به‌علاوه فجر» چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر درباره آخرین اخبار این بخش گفت: ۲۳ گروه قرار است در ۹ تماشاخانه شامل عمارت نوفل لوشاتو، هامون، خانه هنر دیوار، استاد مشایخی، سیمرغ، جریان، همای سعادت، صحنه آبی و طهران روی صحنه حاضر شوند و هرکدام از این اجرا‌ها یک سانس را در اختیار دارند که توسط داوران ارزیابی می‌شوند. نکته دیگری که باید بگویم این است که برخی تماشاخانه نیز در این بخش حضور دارند که آثار خود را اعلام کردند، اما بنا به دلایلی شرایط اجرای گروه‌ها در آنها در زمان جشنواره مهیا نیست.

او ادامه داد: این ۲۳ اثر به صورت تک اجرا در روز‌های جشنواره روی صحنه می‌روند و با یکدیگر رقابت می‌کنند. پنج داور قرار است در این بخش حضور داشته باشند، که با آنها صحبت‌های نهایی انجام شده که اسامی آنها اعلام می‌شود. همچنین برای گروه‌ها و تماشاخانه‌های شرکت‌کننده کمک‌هایی خواهد شد تا بخشی از هزینه‌های امکانات موردنیاز آنها را پوشش دهد. تمام تلاش ما بر این است که بهترین‌ها در این بخش برای نمایش‌ها رخ دهد.

مدیر بخش «به‌علاوه فجر» جشنواره در پاسخ به این پرسش که اجرا‌های راه‌یافته به این بخش چگونه و با چه معیاری انتخاب شده‌اند و پس از آن داوری می‌شوند، بیان کرد: تمامی اجرا‌های راه‌یافته توسط مدیران تماشاخانه‌ها و از میان بهترین نمایش‌هایی که در طول سال داشته‌اند، انتخاب کرده‌اند و جشنواره هیچ دخالتی در این مورد نداشته است، اما درنهایت باید بگویم که اجرا‌های خوبی به جشنواره معرفی شدند و از نظر کیفی نسبت به بخش مرور و یا بخش مسابقه جشنواره نمی‌گویم قوی‌تر، اما ضعیف‌تر نخواهد بود.

او افزود: در بحث داوری نیز من همه چیز را بر عهده داوران گذاشته‌ام و آنها از زوایای مورد نظر خود به ویژه از نظر کیفی، متن، بازیگری و… بررسی‌ها را انجام می‌دهند و درنهایت از این ۲۳ گروه، ۳ اجرای بهتر را انتخاب و به آنها تندیس جشنواره، دیپلم افتخار و هدیه نقدی اهدا می‌شود. نکته مهم دیگری که باید عنوان کنم این است که در پایان جشنواره از بهترین تماشاخانه‌ای که در این مدت همراه جشنواره بوده است تجلیل می‌شود.

نامور درباره اهمیت بخش «به علاوه فجر» به عنوان یک بخش رقابتی در چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، عنوان کرد: همانطور که همه اطلاع دارند باید بگویم حدود ۸۰ درصد تئاتر‌هایی که در تهران روی صحنه می‌روند، در سالن‌های خصوصی اجرا دارند و من معتقدم خروجی این بخش برای سال آینده تعداد اجرا‌های بیشتر و حضور گرم‌تر گروه‌ها و تماشاخانه‌ها خواهد بود و در ادامه مدیران سالن‌ها نیز در طول سال وسواس و دقت بیشتری را برای انتخاب نمایش‌های خود در پیش می‌گیرند تا در چنین جشنواره‌ای حضور ویژه‌ای داشته باشند و این نتیجه رقابتی بودن این بخش در این جشنواره است.

مدیر بخش «به علاوه فجر» در پایان گفت: قطعا در سال‌های آینده این بخش می‌تواند به همین شکل رقابتی و با تفکیک جوایز به بخش‌های جزئی‌تر مانند انتخاب بازیگر زن و مرد، در کنار جشنواره تاثیرگذاری چشمگیری داشته باشد و من نیز معتقدم آینده خوبی در انتظار این بخش است. در پایان نیز باید بگویم بسیار خوشحالم که جشنواره تئاتر فجر و مسئولان آن با این بخش بسیار همراهی و همکاری کردند و پس از پنج سال نگاهی جدی به بخش «به علاوه فجر» داشتند، امید من این است که تحت هر شرایطی حال تئاتر کشورمان خوب باشد و تماشاگران بتوانند اجرا‌هایی خوب تماشا کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->