بررسی قیمت دینار عراق در بازار آزاد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | نرخ ارز اربعین دولتی امروز چقدر است؟ بورس کانال ۲.۸ میلیونی را پس‌گرفت | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۸ تیر ۱۴۰۴) پایانه‌های فروش وصل و پایدار است | اختلال برطرف شد واریز مرحله دوم سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ به کجا رسید؟ قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز قیمت خودرو امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | سقوط قیمت‌ها به زیر نرخ کارخانه بورس در  سایه خروج حقوقی ها و  بی اعتمادی سهام داران   تجهیز ۴۸۵۰ مشترک پرمصرف به کنتور هوشمند در خراسان رضوی «تولید» نیازمند یارانه هدفمند | فرایندهای اداری، مانع حمایت از  صنعت قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۸ تیر ۱۴۰۴) | مسیر پرونده هفتگی طلای جهانی با کاهش دلار تغییر کرد قیمت برنج تا دو هفته آینده کاهش می‌یابد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) جزئیات پرواز‌های اربعین اعلام شد + قیمت بلیت نجف از استان‌های مختلف ایران قرارداد‌های کار و امنیت شغلی دو رکن اساسی برای حفظ حقوق کارگران هستند آیا کالابرگ الکترونیکی دهک ۴ تا ۷ این هفته واریز می‌شود؟ پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود
سرخط خبرها

پیش‌بینی بازار سرمایه تا پایان سال ۱۴۰۳ | اصلاح فعلی بورس نگران‌کننده است؟ (۲۹ دی ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۱۲۶۱
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۳
پیش‌بینی بازار سرمایه تا پایان سال ۱۴۰۳ | اصلاح فعلی بورس نگران‌کننده است؟ (۲۹ دی ۱۴۰۳)
کارشناس بازار سرمایه گفت: نوسانات در بازار‌های مالی بسیار طبیعی است و از طرفی باید دید که آیا نوسانات بازار سرمایه در مقایسه با سایر بازار‌ها در شرایط بیش‌واکنشی بوده یا طبیعی و سیستماتیک است؟

فردین آقابزرگی درباره نوسانات روز‌های اخیر بازار سرمایه، به خبرنگار شهرآرانیوز گفت: برخی از فعالان بازار سرمایه به‌خصوص افراد غیرحرفه‌ای درباره نوسانات اخیر بورس بنا به دلایل مختلف ازجمله حدسیاتی مبنی بر حمله به تأسیسات اتمی کشور یا مذاکرات و مصالحه بین ایران و غرب، تحولات منطقه و... نگران شده‌اند و شاهد بازاری منفی در چند روز اخیر بوده‌ایم.

وی افزود: نوسانات در بازار‌های مالی بسیار طبیعی است و از طرفی باید دید که آیا نوسانات بازار سرمایه در مقایسه با سایر بازار‌ها در شرایط بیش‌واکنشی بوده یا طبیعی و سیستماتیک است و مانند سایر بازار‌ها به حرکت خود ادامه می‌دهد؟

وی با اشاره به اینکه بازار‌های ارز، طلا، خودرو و مسکن نیز از نوسانات در امان نبوده‌اند، ادامه داد: وضعیت اقتصادی کشور، قطعی برق و گاز و کاهش محسوس میزان تولید و فروش شرکت‌ها، چشم‌انداز فروش شرکت‌های صادرات‌محور را در ابهام فرو برده است.

این کارشناس بازار سرمایه با اشاره به سخت‌گیری‌های احتمالی دولت جدید آمریکا علیه ایران بیان کرد: این موضوع تا به الان کمترین اثر منفی را بر بازار سرمایه گذاشته است.

وی تأکید کرد: کاهش پی بر‌ای بازار از چهار سال گذشته از ۳۷ به ۷، کاهش ارزش دلاری بازار از ۳۳۰ میلیارد دلار به کمتر از ۱۳۰ میلیارد دلار و کاهش فاصله ارز دولتی و ارز آزاد که منجر به افزایش حاشیه سود عملیاتی شرکت‌ها شده، از جمله عواملی است که بر بازار سرمایه اثر مستقیم داشته است.

آقابزرگی ادامه داد: هر چند مسبب اصلی این عوامل، افزایش قیمت ارز دولتی و حذف برخی یارانه‌ها یا سیاست‌های کلی ارزی کشور است که منجر به کاهش قدرت خرید مردم یا افزایش سطح عمومی قیمت‌ها شده، اما این موضوع با افزایش تورم، سود شرکت‌ها و صنایع را نیز افزایش داده است؛ به این معنا که اگر برای مثال قیمت مسکن و خودرو افزایش پیدا کرده، شرکت‌هایی که در این دو حوزه فعالیت دارند، قطعاً سودشان افزایش پیدا کرده است؛ بنابراین کشش قیمتی در مسکن و خودرو، باعث ایجاد رکود در این بازار‌ها شده است.

این کارشناس بازار سرمایه خاطرنشان کرد: این افزایش تورم عمومی در بورس موجب افزایش سود و حاشیه سود عملیاتی شرکت‌ها در میان‌مدت دوساله و پنج‌ساله شده است.

وی میزان بازدهی را شاخصه دیگر مقایسه بازار‌های مالی دانست و عنوان کرد: در چند سال اخیر، بازار‌های مسکن، خودرو، ارز و طلا بازدهی بیشتری نسبت به بورس داشته‌اند. اما اکنون بورس در کانال ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار واحد قرار داشته و بازدهی کمتر از ۳۰ درصدی دارد؛ بنابراین این بازماندگی بورس از سایر بازارها، معیار دیگری است که جذب سرمایه و حرکت نقدینگی به بازار سهام را تأیید می‌کند.

آقابزرگی با تأکید بر اینکه اصلاح قیمتی و نوسان فعلی قیمت‌ها در بازار سهام امری طبیعی است، گفت: بازار تا پایان سال جاری به روند مثبت و منفی خود ادامه خواهد داد و مرز ۳.۵ میلیون واحد برای شاخص کل در انتهای سال پیش‌بینی می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بسیاری از تکنیکالیست‌ها مقاومت ۳ میلیون واحد را نقطه‌ای بحرانی برای بورس می‌دانند. در حالی که بورس تا این سطح پیش رفت. اما به نظر من، متغیر‌های اقتصادی و عوامل اثرگذار اقتصادی برایند مثبت بورس را تأیید می‌کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->