آیت‌الله علم‌الهدی: هوشیاری و بیداری مردم، کلید حفظ استقلال و عزت کشور است | مسئولان نظام مجری فرمایشات رهبری هستند عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توافق ایران و روسیه برای همکاری در خصوص نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و بزرگ

  • کد خبر: ۳۱۱۲۶۵
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
توافق ایران و روسیه برای همکاری در خصوص نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و بزرگ
مدیرعامل شرکت روس اتم از توافق ایران و روسیه برای همکاری در خصوص نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و بزرگ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ الکسی لیخاچف، مدیرعامل شرکت روس اتم پس از مذاکرات ایران و روسیه به خبرنگاران حاضر در کرملین گفت: ایران قصد دارد با شرکت هسته‌ای روسی روس اتم در مورد نیروگاه‌های هسته ای کوچک و نیروگاه های هسته ای بزرگ همکاری کند.

وی گفت: امروز همکاران و شرکای ایرانی ما خواستار توسعه همکاری در زمینه نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک و ایجاد سایت جدید برای نیروگاه‌های بزرگ شدند.

به گفته لیخاچف، مذاکرات برای ساخت یک نیروگاه بزرگ دیگر در ایران نیز در آینده نزدیک آغاز خواهد شد.

وی افزود: اولین کار (همکاری در زمینه نیروگاه های هسته ای کوچک - TASS) نیاز به تعدیل در سطح توافقات بین دولتی دارد و ما قبلاً پروتکل مربوطه را برای شرکای خود ارسال کرده ایم.

لیخاچف گفت: علاوه بر نیروگاه بوشهر، مذاکرات بسیار جدی و عمیقی نیاز دارد که در آینده نزدیک آن را آغاز خواهیم کرد.

رئیس روس اتم همچنین خبر داد که طی مذاکرات انجام شده، بهره برداری از واحد اول نیروگاه بوشهر در حالت عادی ثبت شد که تاکنون بیش از ۷۰ میلیارد کیلووات ساعت برق تولید کرده است. همانطور که لیخاچف تاکید کرد، با وجود تحریم ها و فشارها، ساخت واحدهای دوم و سوم نیروگاه بوشهر ادامه دارد.

ساخت نیروگاه بوشهر در جنوب ایران در سال ۱۹۷۵ توسط یک شرکت آلمان غربی آغاز شد، اما در سال ۱۹۷۹ پس از شروع انقلاب اسلامی متوقف شد. در ۲۵ آگوست ۱۹۹۲، روسیه و ایران قراردادی را برای ادامه ساخت کارخانه امضا کردند. در شهریور ۱۳۹۰ اولین واحد برق به شبکه وصل شد و در شهریور ۱۳۹۲ به جمهوری اسلامی انتقال یافت و در آبان ۱۳۹۳ قرارداد ساخت مرحله دوم نیروگاه - دوم و سوم - امضا شد. واحدهای قدرت برنامه ریزی شده است که به ترتیب در سال های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۷ به بهره برداری خواهند رسید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->