اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان
سرخط خبرها

تعیین تکلیف کارت سوخت در ۳ ماهه اول ۱۴۰۴

  • کد خبر: ۳۱۱۳۰۸
  • ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۰
تعیین تکلیف کارت سوخت در ۳ ماهه اول ۱۴۰۴
سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: بر اساس مصوبه مجلس در قانون بودجه، پیش بینی می‌شود مساله حذف کارت سوخت خودرو و اختصاص یارانه به کارت بانکی اشخاص در سه ماهه اول ۱۴۰۴ تعیین تکلیف شود.
به گزارش شهرآرانیوز، رضا نواز درباره برنامه واریز سوخت به کارت بانکی به جای کارت سوخت اظهار داشت: بر اساس مصوبه مجلس در قانون بودجه، پیش بینی می‌شود مساله حذف کارت سوخت خودرو و اختصاص یارانه به کارت بانکی اشخاص در سه ماهه اول ۱۴۰۴ تعیین تکلیف شود.
وی افزود: بر اساس بررسی‌های فنی و طرح‌های قبلی اجرای شده به صورت آزمایشی، مجلس به این نتیجه رسیده است که بایستی برای مدیریت یارانه سوخت، از کارت بانکی افراد استفاده شود و نیازی به کارت سوخت نیست. 
سخنگوی صنف جایگاهداران کشور تصریح کرد: ساختار فعلی سال‌های قبل ایجاد شده و در مقاطع زمانی موفقیت‌هایی هم داشته است ولی در شرایط فعلی کشور، نیازمند تغییرات و به روز رسانی است بنابراین طرح استفاده از کارت بانکی مطرح شده است.
وی ادامه داد: ایجاد تغییرات در نحوه توزیع هدفمند یارانه سوخت نیازمند اجماع همه دستگاه‌های مرتبط و بخش خصوصی است به طوریکه طرح دارای پیچیدگی نباشد و قابلیت اجرا داشته باشد و صرفا بر اساس داده‌های تئوری تدوین و تصویب نشود.
رضانواز خاطرنشان کرد؛ برای اجرای طرحی بزرگ مانند حذف کارت سوخت و جایگزینی کارت بانکی باید آیین‌نامه‌های اجرایی و دستور العمل‌های شفاف با پیوست‌های حقوقی، فرهنگی و اجتماعی و با قابلیت عملیاتی قطعی تدوین شود و ابتدا باید سازوکار تغییر تخصیص سهمیه و یارانه از خودرو به مالک خودرو اجرایی شود، لذا صرفا با دو خط در قانون بودجه نمی‌توان در ابن حوزه به موفقیت رسید.
وی تاکید کرد: لازم به ذکر است که اگر طرح طوری تدوین شود که نیاز به تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، بخش خصوصی و خصوصا جایگاه‌ها توان هزینه کرد برای این تغییرات را ندارند و بایستی دولت برای این طرح ملی در بحث تغییرات سخت افزاری و نرم افزاری احتمالی، منابع مالی اختصاص دهد.
سخنگوی صنف جایگاهداران کشور گفت: در بحث حذف کارت سوخت و جایگزینی کارت بانکی، فعلا تغییر شیوه سهمیه بندی یا قیمت سوخت مطرح نیست.
منبع: ایران جیب
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->