ماجرای خوانندگی سفیر کره جنوبی در ایران مهران مدیری به دیدار اکبر زنجان‌پور رفت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) ساخت بزرگ‌ترین استودیوی تولید مجازی آسیا در ایران سید محمدرضا طاهری، شاگرد استاد شهریار، درگذشت (۱۵ آبان ۱۴۰۳) + علت بازگشت «سیدبشیر حسینی» به تلویزیون با «داستان شد» جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید تصاویر نعیمه نظام‌دوست در سریال «لالایی» در باب اهمیت شناسنامه هویتی خراسان رضوی صحبت‌های مدیر شبکه نسیم درباره بازدید میلیونی «بگو بخند» پخش فصل جدید «پانتولیگ» با اجرای محمدرضا گلزار اعلام زمان خاک‌سپاری «محمدحسین عطارچیان»، خوش‌نویس پیشکسوت بازیگران «گلادیاتور ۲» در ژاپن پژمان بازغی با «ترانه‌ای عاشقانه برایم بخوان» در موزه سینما دلیل خداحافظی جشنواره برلین از رسانه اجتماعی ایکس چیست؟ سرپرست معاونت فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: نفوذ فرهنگ بیگانه با ارتقای آگاهی‌های عمومی و ترویج اخلاق ایرانی‌اسلامی تدبیر می‌شود نبرد یک «سیاه‌ماهی» در دل میراثی کهن | درباره فیلم کوتاه مشهدی که به سومین جشنواره میراث فرهنگی شیراز راه یافته است
سرخط خبرها

داوران مسابقه ملی خاطره‌نگاری کرونا مشخص شدند/ زمان نهایی ارسال خاطره نگاره‌ها ۱۵ تیر ۱۳۹۹

  • کد خبر: ۳۱۱۷۱
  • ۳۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۰۲
داوران مسابقه ملی خاطره‌نگاری کرونا مشخص شدند/ زمان نهایی ارسال خاطره نگاره‌ها ۱۵ تیر ۱۳۹۹
ابوتراب خسروی و محمد جواد جزینی داوران مسابقه ملی خاطره نگاری کرونا خواهند بود.

ابوتراب خسروی و محمد جواد جزینی به عنوان داوران مسابقه ملی خاطره‌نگاری کرونا انتخاب شدند. این مسابقه را دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی- ایرانی استاد فرشچیان برگزار می‌کند.

 

در فراخوان این مسابقه ملی آمده است:

«برای جلوگیری از فراموشی این ابر-رخداد و تجربیات آن است که دانشگاه آزاد اسلامی واحد هنرهای اسلامی- ایرانی استاد فرشچیان و دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران اقدام به گردآوری و ثبت آن می‌کنند. بدین منظور از کلیه کسانی که خاطراتی در این خصوص دارند دعوت به نوشتن و ارسال آن‌ها به دفتر خاطره‌نگاری می‌کند. دفتر یادشده ضمن اهدای جایزه به بهترین خاطرات نسبت به چاپ برگزیدگان آن خود را مسئول می‌داند.

لازم است برای نگارش خاطرات به شرایط زیر توجه شود:

۱- ارتباط مستقیم یا غیرمستقیم با بیماری کرونا داشته باشد.

۲- دارای انسجام روایی باشد.

۳- روایتی خاص و تاثیرگذار باشد.

۴- دارای یک پیام اخلاقی، عاطفی یا منطقی باشد.

لازم به توضیح است در مرحله نخست خاطره‌نگاری حداقل در سه صفحه و حداکثر در ۱۰ صفحه نگاشته شود. در مرحله دوم و پس از تأیید هیئت داوران این خاطره نگاری‌ها می‌توانند بسط داده شوند.

علاقه‌مندان برای شرکت در این مسابقه خاطره نگاره‌های خود را در فرمت ورد به آدرس ایمیل زیر ارسال کنند.

Khaterenegari1399@gmail.com

تلفن: ۰۲۱۶۶۴۷۸۲۰۲ داخلی ۸

لازم به توضیح است که زمان نهایی ارسال خاطره نگاره‌ها ۱۵ تیر ۱۳۹۹ در نظر گرفته شده است.

 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->