تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

زنگ انقلاب شنبه ۱۳ بهمن در مدارس کشور نواخته می‌شود

  • کد خبر: ۳۱۱۷۳۲
  • ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۰
زنگ انقلاب شنبه ۱۳ بهمن در مدارس کشور نواخته می‌شود
معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: زنگ انقلاب شنبه ۱۳ بهمن در مدارس کشور نواخته و در این روز جشن‌های ویژه دانش‌آموزی برگزار می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی امروز در جلسه کمیته فرهنگیان و دانش‌آموزی ستاد دهه فجر درباره اعتکاف دانش‌آموزی اظهار کرد: امسال در ۲ هزار و ۹۳۱ مسجد اعتکاف دانش‌آموزی برگزار شد و ۲۶۶ هزار و ۸۳۹ دانش‌آموز پسر و ۲۹۸ هزار و ۳۷۲ دانش‌آموز دختر، در مجموع بیش از ۶۰۰ هزار دانش‌آموز حضور داشتند که این تعداد سال گذشته، ۴۴۰ هزار نفر بود.

وی در خصوص برنامه‌های دهه فجر عنوان کرد: تببین ارزش‌ها و اهداف انقلاب اسلامی و پرورش ساحت سیاسی مدنظر بوده و رویکردها، مشارکت‌پذیری دانش‌آموزان و اجرای برنامه توسط تشکل‌های دانش‌آموزی است.

پورثانی با اشاره به اینکه دید سیاهی لشکر به دانش‌آموزان رد است، تصریح کرد: دانش‌آموزان باید به عنوان عنصر اثرگذار در طراحی و اجرای برنامه‌ها مدنظر قرار بگیرند، همچنین حمایت از محور مقاومت و کودکان و دانش‌آموزان غزه و لبنان مدنظر است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در روز ۱۳ بهمن برنامه ویژه دانش‌آموزی اجرا می‌شود. عملیات دانش‌آموزی در محلات، توجه به پیشرفت‌های کشور و تقویت روحیه خودباوری دانش‌آموزان از سایر اهداف برنامه‌های طراحی شده است.

وی با اشاره به نواخته شدن زنگ انقلاب در تاریخ ۱۳ بهمن در مدارس سراسر کشور، خاطرنشان کرد: به دلیل اینکه ۱۲ بهمن روز جمعه بوده و مدارس تعطیل است، زنگ انقلاب روز شنبه ۱۳ بهمن نواخته می‌شود.

پورثانی افزود: باید در ۷۵۰ منطقه کشور همایش یاوران انقلاب برگزار شود. ایام دهه فجر امسال مصادف با اعیاد شعبانیه است که باید جشن‌های ملی و مذهبی مدنظر باشد و حتماً جنبه‌های شادی در مدارس عملیاتی شود.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: محتوایی را در معاونت پرورشی آماده کردیم که یکی از بخش‌های آن دستاورد‌های انقلاب و به عنوان زنگ انقلاب دوم مدنظر است که این محتوا در یک روز مشخص توسط معلمان در مدارس به دانش‌آموزان ارائه می‌شود.

وی با اشاره به بخشی از برنامه‌های تشکل‌های دانش‌آموزی عنوان کرد: در بسیج دانش‌آموزی برنامه بهاران خجسته باد اجرا می‌شود که جشن‌های دانش‌آموزی را مدنظر دارند. همچنین زنگ انقلاب با شرکت بیش از ۷ هزار مدرسه توسط اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان اجرا می‌شود، سازمان دانش‌آموزی نیز برنامه یاوران انقلاب را اجرا می‌کند. پیشنهادی برای جلسه دانش‌آموزان منتخب با رئیس‌جمهور را ارائه کردیم که امیدواریم عملیاتی شود.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->