نتانیاهو بازهم خواستار خلع سلاح حماس شد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر اولویت‌بندی پروژه‌های شهری| مردم باید در جریان ظرفیت‌های شهر قرار بگیرند حمله یمن به فرودگاه بن‌گوریون با موشک بالستیک (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جزییات پاسخ ایران به نامه رئیس جمهور آمریکا از زبان پزشکیان کنترل شهرک زاپوریژیا در دونتسک به دست ارتش روسیه افتاد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۰ فلسطینی در حملات هوایی رژیم صهیونیستی به نوار غزه به شهادت رسیدند (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) شلیک دو فروند موشک از یمن به سمت فلسطین اشغالی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) مهاجرانی: مذاکره غیرمستقیم با آمریکا در دستورکار قرار گرفته است توضیح وزارت امور خارجه در مورد حواشی رسانه‌ای مرتبط با تبادل نامه بین ایران و آمریکا ماجرای سوء‌قصد ناموفق به پوتین چه بود؟ دبیرکل حزب الله لبنان: دولت لبنان باید هرچه سریع‌تر بازسازی را آغاز کند قالیباف: ناترازی‌ها در مدیریت و نوع نگاه است اطلاعیه پلیس درباره صورت خونین یکی از تحصن‌کنندگان حجاب چه بود؟ | خودزنی، فحاشی، پرخاشگری و هتک حرمت برخی از تحصن‌کنندگان دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با فرستاده دبیرکل سازمان ملل در امور یمن گفت‌و‌گو ایران و ژاپن درباره موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها (۹ فروردین ۱۴۰۴) در تماس تلفنی اردوغان با پزشکیان چه مسائلی مطرح شد؟ منابع مصری مدعی موافقت حماس با طرح جدید آتش بس شدند (۹ فروردین ۱۴۰۴) دستور ترامپ برای اخراج کارکنان «صدای آمریکا» به طور موقت لغو شد یک رسانه عربی: تهران به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است وقوع انفجار در بلوچستان پاکستان (۹ فروردین ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به هدف قرار دادن امدادگران در غزه اعتراف کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) شرط زلنسکی برای امضای توافق معدنی با ترامپ انتقال ۴۳ ایرانی محبوس در زندان‌های عراق به کشور رئیس مجلس به گیلان سفر می‌کند (۹ فروردین ۱۴۰۴) هشدار سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است آنچه دربارهٔ پاسخ ایران به ترامپ باید بدانید عراقچی: آمادگی کامل برای مقابله با هر تهدیدی را داریم | مذاکره مستقیم با آمریکا مردود است
سرخط خبرها

ادعای سفیر پیشنهادی ترامپ در سازمان ملل درباره حق صهیونیستها بر کرانه باختری

  • کد خبر: ۳۱۲۱۴۱
  • ۰۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۸
ادعای سفیر پیشنهادی ترامپ در سازمان ملل درباره حق صهیونیستها بر کرانه باختری
الیز استفانیک، سفیر و نماینده دونالد ترامپ در سازمان ملل با حمایت از اسرائیل در حمله به کرانه باختری برغم توافق آتش بس غزه مدعی شد که اسرائیل «حق مقدسی» در مورد کرانه باختری اشغالی دارد؛ دیدگاهی که با قوانین بین المللی در تضاد است، اما با دیدگاه افراطی شهرک نشینان اسرائیلی همخوانی دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، این در حالی است که شهرک نشینان اسرائیلی برای چندین دهه در خط مقدم فشار برای کنترل بیشتر بر کرانه باختری قرار داشته‌اند، از کمک‌های مستقیم و غیرمستقیم کابینه و نیرو‌های امنیتی اسرائیل بهره‌مند شده‌اند.

کریس ون هولن سناتور آمریکایی در نشست کمیته روابط خارجی سنا برای بررسی صلاحیت سفیر پیشنهادی ترامپ در سازمان ملل، از الیز استفانیک درباره کرانه باختری پرسید که او در پاسخ گفت که دستیابی به صلح و امنیت در منطقه با چنین دیدگاه‌هایی در مرکز سیاست خارجی آمریکا «بسیار دشوار» خواهد بود.

دونالد ترامپ چهل و هفتمین رئیس جمهور آمریکا ۲۰ ژانویه ۲۰۲۵ پس از مراسم تحلیف ریاست جمهوری، با صدور فرمان هایی، تحریم‌های دولت دموکرات جو بایدن علیه شهرک‌نشین‌های افراطی اسرائیلی را که در کرانه باختری مرتکب خشونت شده بودند، لغو کرد.

آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند. این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، شش هفته به طول خواهد انجامید.

در طول این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد، اما نظامیان اسرائیلی به شهر و اردوگاه «جنین» در کرانه باختری روز سه شنبه ۲۱ ژانویه یورش بردند که تاکنون چهار نفر شهید و ۳۵ نفر دیگر زخمی شده‌اند.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل نیرو‌های مقاومت در کرانه باختری را «تروریسم» توصیف و ادعا کرد: امروز یک عملیات نظامی بزرگ و مهم را برای از بین بردن «تروریسم» در جنین آغاز کردیم.

نتانیاهو ادعا کرد: عملیات جنین گام دیگری برای دستیابی به هدفی است که تعیین کرده‌ایم و آن هدف تقویت امنیت در کرانه باختری است.

توافق آتش بس میان اسرائیل و حماس در حالی از سوی تل آویو نقض شده است که با میانجی‌گری قطر، مصر و آمریکا و برگزاری چند دوره مذاکره در قاهره و دوحه به دست آمد.

بر اساس توافق آتش بس غزه، علاوه بر آزادی اسیران فلسطینی، اسرائیل مجبور شد به عقب نشینی و خروج از غزه تن دهد و مانند گذشته مانع ورود کمک‌های بشر دوستانه به نوار غزه نشود.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقود الاثر شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->