گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد
سرخط خبرها

بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟

  • کد خبر: ۳۱۲۱۵۹
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۰
بیشترین حقوق ماهانه در ایران را کدام افراد دریافت می‌کنند؟
در حالی که میانگین حقوق معلمان در سال گذشته حدود ۱۵ میلیون تومان بوده، کارمندان وزارت نفت حدود ۳ برابر آن حقوق دریافت کرده‌اند. 

به گزارش شهرآرانیوز، چندی پیش سازمان اداری و استخدامی کشور گزارش وضعیت پرداخت دستگاه‌های اجرایی در سال ۱۴۰۲ را منتشر کرد که نشان می‌داد میانگین حقوق کارمندان وزارت نفت نزدیک به ۴۵ میلیون تومان بوده که این رقم حدود ۳ برابر میانگین حقوق فرهنگیان در سال گذشته بوده است. 

طبق جدولی که سازمان اداری و استخدامی کشور ارائه کرده، در رده دوم بالاترین میانگین حقوق، وزارت اقتصاد با میانگین دریافتی حقوق ۳۴ میلیون قرار گرفته است که حدود ۱۰ میلیون تومان از میانگین دریافتی کارمندان وزارت نفت کمتر است.

این اختلاف درآمد که باعث تعجب بسیاری از کارمندان و حقوق بگیران شد، بیشتر به ارقام خارج از حکم در وزارت نفت برمی‌گردد. بررسی‌ها نشان می‌دهد در سال ۱۴۰۲ میانگین ارقام خارج از حکم در وزارت نفت ۳۱ میلیون تومان و حدود ۲.۳ برابر میانگین پرداختی در حکم کارگزینی کارکنان این وزارتخانه بوده است.

چرا حقوق کارمندان وزارت نفت بیشتر از سایر کارمندان است؟

در حالی که بحث در خصوص میزان درآمد کارمندان وزارت نفت به تازگی شدت گرفته، اما در واقع این یک موضوع جدید نیست و کارمندان این وزارتخانه همواره حقوق بیشتری از سایر کارمندان دریافت کرده‌اند. دلیل این موضوع چیست؟

در سال ۱۴۰۰ که بحث حقوق کارکنان وزارت نفت مطرح شد، ابراهیم فولادوند منصوری، مدیرکل اسبق تدوین و هماهنگی مقررات اداری و استخدامی وزارت نفت این موضوع را یک موضوع تاریخی دانست و در خصوص بالا بودن میزان دریافتی کارکنان این وزارتخانه توضیحاتی ارائه کرد.

فولادوند در این باره به خبرگزاری فارس گفت: کار در دمای بالای ۵۰ درجه با آن حجم از آلودگی زیست محیطی و خطرات جانی به صورت طرح اقماری ۲ هفته کار و ۲ هفته استراحت و یا ۲۰ روز کار و ۱۰ روز استراحت واقعا کار طاقت‌فرسایی است. یعنی تنها انگیزه‌ای که برای نیرو‌های مناطق عملیاتی اعم از اقماری و غیر آن وجود دارد که در آن شرایط سخت کار کنند و بعد‌ها هزاران مشکل و بیماری گریبان‌گیر آنها می‌شود این است که حقوق نسبتا بیشتری از دیگر گروه‌های شغلی بگیرند.

او افزود: ما همین الان هم با مهاجرت نیرو‌های متخصص شبیه پدیده فرار مغز‌ها مواجه هستیم. حتی کشور‌های اطراف ایران در قالب خرید خدمت با کارکنان عملیاتی ایرانی قرارداد امضا می‌کنند. مثلا طرف به جای اینکه با یک پرواز ۱.۵ ساعته از تهران به عسلویه برود با یک پرواز ۲ ساعته از تهران به قطر می‌رود و در شرکت نفت و گاز قطری کار می‌کند و حقوق بالاتری هم می‌گیرد. دو هفته آنجا کار می‌کند و دوباره با یک پرواز به تهران برمی‌گردد. در این روش دیگر حتی بحث مهاجرت هم مطرح نیست و لازم نیست طرف از وطنش دل بکند. اتفاقا در قطر حقوق را به دلار پرداخت می‌کنند.

برخی دیگر از کارشناسان صنعت نفت نیز تخصصی بودن این حوزه، سختی کار، بیشتر بودن ساعت کاری، دور بودن کارکنان از خانواده و پیشنهاد‌های دلاری کشور‌های حوزه خلیج فارس به کارکنان را دلیل پرداخت حقوق بیشتر به کارکنان صنعت نفت برای حفظ این کارکنان قلمداد کرده‌اند.

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->