مادر شهید رئیسی: تواضع بارزترین ویژگی ابراهیم بود نماهنگ «از تبار آفتاب» منتشر شد + فیلم در دیدار آیت‌الله جوادی آملی با آیت‌الله سیستانی در نجف چه گذشت؟ چه روز‌هایی در اردیبهشت ۱۴۰۴ قمر در عقرب است؟ خیری که محبت می‌آورد | مانند پیامبران خیرخواه یکدیگر باشیم تولیت آستان قدس رضوی: پیام رهبر معظم انقلاب به همایش یکصدمین سالگشت بازتأسیس حوزه علمیه قم باید عملیاتی شود ارائه بیش از ۷ میلیون خدمت به مردم به‌مناسبت گرامیداشت شهدای خدمت راه اندازی «تریبون ابراهیم» به مناسبت بزرگداشت آیت الله شهید رئیسی هشدار کرونایی به جانبازان و ایثارگران آمادگی استان کردستان برای میزبانی از زائران اربعین از ابتدای مردادماه ۱۴۰۴ معرفی ۳۲ مسجد از ۱۴ استان برای ثبت جهانی تولد «کانون فرهنگی آیات» از دل یک خانه | روایت یک بانوی جوان مشهدی از وقف آپارتمان خود برای خدمت به اهل بیت (ع) چله خدمت، پویشی مردمی در امتداد راه رئیس‌جمهور شهید تمامی دستگاه‌ها ملزم به ترویج فرهنگ وقف هستند لزوم تحول در سبک زندگی روحانیت | ساده‌زیستی باید احیا شود مادر شهیدان خوراکیان درگذشت بازخوانی آثار هنری با صیانت از گنجینه رضوی | گفت‌و‌گو با نویسنده و کارگردان مشهدی برنامه تلویزیونی «نقش نفس» طرح «زیارت دلنشین» و خادمی متفاوت برای زائران خاص وزیر فرهنگ: دبیرخانه دائمی نمایشگاه قرآن راه‌اندازی می‌شود ۴۵۴ مراسم عقد در میلاد امام رضا(ع) در حرم مطهر رضوی به ثبت رسید
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران

  • کد خبر: ۳۱۲۲۰۴
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۴
آیت‌الله علم‌الهدی: حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است | ضرورت تقویت رویش‌ها در جریان طلبگی خواهران
نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی گفت: به‌جرئت می‌توان گفت که حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است و رهبر معظم انقلاب اخیراً سقف تحصیل خواهران را تا حد مرجعیت بالا برده‌اند. این مسائل باید تبیین شود و برای تحقق و اجرای آن‌ها برنامه‌ریزی دقیق صورت بگیرد.

 به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دوره تبیینی و ارتقای توانمندی اساتید خواهر بسیجی حوزه‌های علمیه سراسر کشور که صبح امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) در تالار همایش‌های مجتمع فرهنگی جوادالائمه(ع) مشهد برگزار شد، اظهار کرد: امروز بعد از گذشت سالیان دراز که مسئله روحانیت خواهران مطرح شده و زمینه اجرایی یافته است، ما هنوز بحث داریم که کاربرد روحانیت خواهران چیست و در زندگی اجتماعی امروز جامعه دینی، جایگاه یک دختر نوجوان و جوان که تصمیم می‌گیرد وارد این عرصه شود، کجاست. این مسئله بزرگی است که مدارس خواهران حوزه‌های علمیه باید یک‌بار برای همیشه به آن رسیدگی کند.

وی افزود: باید برای همه کسانی که خواهان ورود به مدارس علمیه هستند، اعم از دختران و پسران تبیین شود که جایگاه آنان در جریان تحصیل و تلبس و دستیابی به مدارج عالی چه خواهد بود. این خیلی مهم است که تحصیل برای خواهران طلاب تا عالی‌ترین سطوح و مدارج حوزه‌های علمیه تعریف شود و بانوان بتوانند علوم مختلف را فرا بگیرند، باور و اندیشه دینی را در خود تعمیق کنند و با سرفصل‌های آموزشی متنوع آشنا شوند.

تحکیم زمینه‌های تحصیل بانوان، دستاورد انقلاب اسلامی

نماینده ولی‌فقیه در استان خراسان رضوی خاطرنشان کرد: از روز اول که مقام معظم رهبری در تشکیل حوزه‌های خواهران سخنرانی و تبیین مفهوم داشتند، ایشان به‌صراحت تأکید می‌کنند که خواهران باید تحصیل کنند تا جایی که بتوانند به‌عنوان یک مبلغه، جلسات بانوان و مدارس خواهران را مدیریت کنند. تاریخ این موضوع به خیلی سال قبل یعنی همان اوایل رهبری ایشان برمی‌گردد، اما درمجموع، تحصیل علوم حوزوی توسط خواهران در ایران سابقه چندانی ندارد و در همین مشهدالرضا(ع) که کانون تحصیل و آموزش علوم حوزوی است و حوزه خراسان در آن سابقه و تأثیر زیادی دارد، پیش از انقلاب اساساً مدرسه‌ای برای تحصیل حوزوی بانوان وجود نداشت.

وی ادامه داد: به همین دلیل به‌جرئت می‌توان گفت که حوزه‌های علمیه خواهران، مولود انقلاب است و پس از اینکه رهبر معظم انقلاب در اولین سخنرانی‌های خود به‌عنوان رهبر جامعه از ضرورت تحصیل حوزوی بانوان سخن گفتند، اخیراً در سخنرانی خود سقف تحصیل خواهران را تا حد مرجعیت بالا برده‌اند. شما دیدید ایشان به‌صراحت فرمودند که خواهران می‌توانند براساس اثرگذاری خود، کاربرد طلبگی خود را تا حد مرجعیت بالا ببرند. این مسائل باید اولاً تبیین شود و پس از آن، برای تحقق و اجرای آن برنامه‌ریزی دقیق صورت بگیرد.

آیت‌الله علم‌الهدی گفت: باید نیاز‌ها سازمان‌دهی شود، مسئولیت‌ها مشخص شود و درنهایت، کاربرد کنشگری اجتماعی طلاب خواهران مورد احصا قرار بگیرد. ایجاد رویش در جریان طلبگی خواهران خیلی مهم است. امروزه چالش‌هایی وجود دارد و هیچ‌کس منکر وجود مشکلات نیست، اما اگر موضوع تحصیل بانوان از نقطه صفر در پیش از انقلاب جوانه زده و تاکنون به این شجره طیبه تبدیل شده، باور ما این است که می‌توان از مشکلات کنونی هم عبور کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->