مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور مصرف انسولین ۲۴۰ درصد بیش از نیاز کشور است
سرخط خبرها

افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر

  • کد خبر: ۳۱۲۳۳۸
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹
افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر
رئیس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: تاکنون حتی یک ریال از بودجه عوارض آلایندگی برای رفع این معضل در کشور هزینه نشده است و این مساله باعث بی‌اعتبار شدن دستگاه حاکمیتی مانند سازمان حفاظت محیط زیست می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، سمیه رفیعی روز چهارشنبه در مراسم دوره آموزشی قواعد و اصول حاکم بر مدیریت مناطق تحت مدیریت سازمان محیط زیست که در سالن شهدای محیط زیست این سازمان برگزار شد، بیان کرد: لازم است روسای حقوقی ادارات محیط زیست استان‌ها با نمایندگان حوزه انتخابیه خود ارتباط موثری داشته باشند، زیرا این ارتباط می‌تواند در روند تصویب طرح‌ها و لوایح مرتبط با محیط زیست موثر باشد.

وی ادامه داد: نمایندگان دستگاه‌های دیگر بسیار بیشتر از نمایندگان سازمان محیط‌زیست در تلاشند تا بودجه عوارض آلایندگی برای آنها اختصاص یابد و از این حیث ما نیازمند تلاش بیشتری برای جذب بودجه عوارض آلایندگی هستیم.

وی افزود: در ادوار گذشته اختصاص بودجه عوارض آلایندگی به سازمان محیط زیست عمدتا از ٢ کمیسیون تخصصی برنامه و بودجه وکشاورزی عبور می‌کرد، اما در کمیسیون تلفیق با مشکل روبه رو می‌شدیم.

رییس فراکسیون محیط زیست مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: زمانی که سازمان محیط زیست یک مجموعه صنعتی را به دلیل انتشار آلایندگی جریمه می‌کند، بودجه عوارض آلایندگی به حساب دولت واریز می‌شود و این بودجه در نهایت به حساب سازمان شهرداری‌ها واریز می‌شود در حالیکه انتظار می‌رود این بودجه در محل مورد نظر و برای رفع آلایندگی هزینه شود پس باید گفت محیط زیست پلیس بد در قانون هوای پاک است.

وی با تاکید بر اینکه تاکنون حتی یک ریال از بودجه عوارض آلایندگی برای رفع این معضل در کشور هزینه نشده است، تاکید کرد: این مساله باعث بی‌اعتبار شدن دستگاه حاکمیتی مانند سازمان حفاظت محیط زیست می‌شود و این آسیبی بزرگتر از حتی عدم دریافت بودجه است.

رفیعی تصریح کرد: در چند سال گذشته پیگیر پرداخت عوارض آلایندگی به سازمان حفاظت محیط زیست بودیم که در ابتدا سعی کردیم ۳۵ درصد از این میزان به سازمان تعلق بگیرد، اما با مخالفت نمایندگان مجلس روبه‌رو شدیم در سال دوم این را به ۲۰ درصد کاهش دادیم و دوباره رای نیاورد در سال سوم آن را به ۵ درصد کاهش دادیم و حتی با تصویب این میزان نیز مخالفت شد.

وی یادآور شد: یک سال آنقدر در مجلس برای این موضوع فریاد زدم که دچار گرفتگی صدا شدم. به همکاران می‌گفتم تاکنون نمی‌دانستم بی‌صدایی چگونه است و تعجبم از این بود که غیر از من و چند نماینده دیگر، چرا صدایی از هیچ نماینده‌ای به گوش نمی‌رسید.

رفیعی تاکید کرد: اکنون در حال طرح موضوعی هستیم که در آن ایراد شرعی هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در مسائل غیرمرتبط مورد بررسی قرار بگیرد.

رفیعی اضافه کرد: در برخی موارد صنایع به ما مراجعه کرده و این سوال را مطرح می‌کنند که چرا بودجه عوارض آلایندگی در محل مورد نظر هزینه نمی‌شود؟ لذا این سوال و دغدغه مهمی است که حتما باید رفع شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->