کشف شاه کلید سرقت‌های مشهد از  جیب یک دزد «سلیاک» چیست و چه علائمی دارد؟ بارش باران و کاهش دما در ۸ استان طی امروز (۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) علت ایجاد کم خونی در کودکان چیست؟ عامل پنهان افزایش وزن هشدار؛ بلاگر‌ها در حال دزدیدن فرزندانتان هستند! اعضای کانون عالی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: حقوق اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ برمبنای احکام جدید پرداخت شود ۶.۶ درصد جمعیت ایران سنگ کلیه دارند خودکشی مرد جوانی که همسرش را به شکل فجیعی به قتل رساند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقوق ماما‌ها از تیرماه ۱۴۰۴ افزایش خواهد یافت انسولین و اسپری‌های تنفسی در داروخانه‌ها موجود است طوفان و تندباد با سرعت ۹۷ کیلومتربرساعت سبزوار را درنوردید (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای نیترات زیاد در هندوانه‌های ایرانی چیست؟ + پاسخ کارشناسی قاتل فراری قبل از خروج از کشور دستگیر شد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی رئیس پلیس راهور فراجا از واردات خودروهای بی‌کیفیت و تردد آن‌ها در جاده‎‌ها طرح رتبه‌بندی برای کادر اداری مدارس هم اجرا می‌شود| به‌روز‌رسانی پاداش بازنشستگی معلمان از سال ۱۴۰۴ + ویدئو نجات خراسان رضوی از معضل کمبود مدرسه تا یک‌سال دیگر | مدرسه‌سازی، نقطه آغاز توسعه آموزش و پرورش است + ویدئو رئیس سازمان بهزیستی: تاب‌آوری مهمترین عامل در مقابله با آسیب‌های اجتماعی است بحران آب در ایران | واردات یا انتقال، کدام به‌صرفه‌تر است؟ زلزله نسبتا شدید قم را لرزاند (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جزئیات آیا واکسن کرونا در بروز برخی بیماری‌ها تأثیر داشته است؟ هوش مصنوعی جای معلم را نمی‌گیرد | معلم پرورش‌دهنده امید در دانش‌آموزان است المپیاد‌های ورزشی درون مدرسه‌ای از اول مهر ۱۴۰۴ تقویت می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از فردا شایعات و واقعیت‌های واکسن HPV و بیماری زگیل تناسلی در فضای مجازی | تب مجازی گارداسیل به احترام بزرگ تر‌ها خطر آلودگی روغن‌های سنتی فاقد نشان سیب سلامت انجام ۴۰ عمل جراحی قلب باز در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ظرفیت دفن در بهشت‌زهرا(س) رو به اتمام است | اموات تهرانی‌ها از مِهر ۱۴۰۴ روی زمین می‌مانند کاهش ۷ درصدی زادوولد‌ها در  خراسان رضوی | جوانی جمعیت رو به زوال خطر پوکی استخوان در کمین این افراد است
سرخط خبرها

حال سلامت خوب نیست

  • کد خبر: ۳۱۲۶۲۵
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
حال سلامت خوب نیست
شرایط حوزه سلامت کشور در این روز‌ها اصلا خوب نیست و مهم‌ترین دلیل آن نیز، کمبود منابع مالی برای تزریق به بخش‌های مختلف حوزه است تا بتواند جان تازه‌ای برای ورود به سال جدید را داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها به هر کدام از بخش‌های حوزه سلامت نگاه می‌کنیم، شرایط نامساعد و بحرانی است. از ستاد وزارت بهداشت گرفته تا دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور، با بحران مالی مواجه‌اند.

در چنین شرایطی، وزارت بهداشت می‌بایست به دنبال سرپا نگه داشتن بیمارستان‌ها برای پذیرش بیماران باشد. این بیماران، نیاز به دارو، تجهیزات پزشکی و مراقبت دارند. هر سه ضلع حوزه سلامت، تقریباً اوضاع نامناسبی دارند، از دارو گرفته تا کادر بهداشت و درمان که حال و روز خوشی ندارند.

جامعه داروسازی از کمبود نقدینگی گلایه دارد و اینکه قیمت دارو دستوری است. فعالان تجهیزات پزشکی از حذف ارز ترجیحی دلخورند و اینکه نمی‌توانند در چنین شرایطی، بازار با ثباتی را داشته باشند و کادر بهداشت و درمان هم از پرداخت نشدن مطالباتش و سختی کار گلایه دارد.

روز‌ها به سرعت سپری می‌شوند و سال ۱۴۰۳ رو به پایان است، اما وزارت بهداشت با انبوهی از مشکلات و بحران‌ها مواجه است و باید هر طور شده شرایط را مدیریت کند. زیرا، سلامت مردم شوخی بردار نیست و نمی‌توان نسبت به کمبود‌ها و مشکلات، بی اعتنا بود.

حجم مطالبات داروخانه‌ها، پرداخت نشدن کارانه و اضافه کار پرستاران و…، گوشه کوچکی از بحران‌های پیش روی وزارت بهداشت است. در کنار همه اینها، بحران کمبود دارو به خصوص دارو‌های بیماران خاص و سخت درمان؛ مهم‌ترین دغدغه وزارت بهداشت است.

طاهر موهبتی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، با اشاره به فرسودگی ناوگان اورژانس کشور، از نیاز کشور به پنج هزار دستگاه آمبولانس خبر داد و گفت: هزار دستگاه برای پشتیبانی، هزار دستگاه برای توسعه و سه هزار دستگاه برای جایگزینی آمبولانس‌های فرسوده مورد نیاز است.

وی همچنین از وجود ۵۰ هزار تخت فرسوده در بیمارستان‌های کشور خبر داد و افزود: حذف ارز ترجیحی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، هزینه‌های نوسازی را به شکل چشمگیری افزایش داده است.

موهبتی با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع بر اساس اولویت‌های کشور، به بدهی ۱۰۷ همتی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: حداقل ۷۰۰ میلیون از یک میلیارد دلاری که از صندوق توسعه ملی به نظام سلامت اختصاص یافته، به تأمین ۶ ماه ذخایر دارو و تجهیزات مصرفی اختصاص دارد و ۳۰۰ میلیون مابقی نیز مربوط به بدهی‌های دارویی و تجهیزات مصرفی است و امکان استفاده از آن در حوزه نیروی انسانی وجود ندارد.

توضیحات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت که مسئول پاسخگویی به بخش‌ها و قسمت‌های مختلف حوزه سلامت است، نشان می‌دهد که حال حوزه سلامت خوب نیست و باید تدبیری اندیشید.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->