همسر شهید رئیسی: خانواده‌ها در باتلاق فانتزی گرفتار شده‌اند | مبحث خانواده و معنویت به یک مطالبه جدی در مجامع بین المللی بدل شود تیراندازی به سمت مردم در تویسرکان یک کشته و ۷ مصدوم برجای گذاشت + فیلم(۷ خرداد ۱۴۰۴) محل تولد تعیین کننده عمر است «برخورد نامناسب» ۸۰ درصد شکایات حوزه سلامت را شامل می‌شود راز جنایت مسلحانه در سیاهی شب فاش شد | کمین مشترک پلیس مشهد و ایوانکی برای شکار قاتل فراری انتخاب همسر براساس ویژگی های مزاجی | وقتی ازدواج به مزاجتان خوش‌ می‌آید زلزله ۳.۳ ریشتری قدمگاه خراسان رضوی را لرزاند (۷ خرداد ۱۴۰۴) تشرف بیش از ۷۵ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی تاکنون (۷ خرداد ۱۴۰۴) سازمان پزشکی قانونی: سالانه ۱۰۰ هزار پرونده روان‌پزشکی توسط قوه قضائیه بررسی می‌شود پیش‌بینی احداث هزار خوابگاه متأهلی در سال ۱۴۰۴ کاهش ۳ درصدی ازدواج در سال ۱۴۰۳ محدودیت‌های ترافیکی استان مازندران در تعطیلات نیمه خرداد اعلام شد آخرین وضعیت سندرم حاد تنفسی خاورمیانه در عربستان (۷ خرداد ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در کشور در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی (۷ خرداد ۱۴۰۴) توقف صدور روادید عربستان برای زائران ایرانی (۷ خرداد ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا درخصوص سوء استفاده از نام شرکت‌های «آمازون» و «علی‌بابا» در فضای مجازی رکوردداری ایران در کشفیات مواد مخدر در منطقه نرخ بلیت‌های هواپیما چگونه اصلاح خواهد شد؟ سرهنگ راستی: میزان جرائم خشن از ابتدای سال ۱۴۰۴، با کاهش ۴۰ درصدی همراه بوده است شهریه کودکستان‌ها در سال تحصیلی ۱۴۰۵ـ۱۴۰۴، تا شهریور اعلام می‌شود روند افزایشی ابتلا به کرونا در مشهد و خراسان‌رضوی | نتیجه ۸.۵ درصد آزمایشات مثبت است تصادف اتوبوس تهران - شاهرود با ۲۶ مصدوم و یک کشته (۷ خرداد ۱۴۰۴) حریق ۴۷ هزار هکتار از جنگل‌ها و مراتع کشور در سال ۱۴۰۳ آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان فولاد (۷ خرداد ۱۴۰۴) راه‌اندازی هتل‌های ویژه سالمندان در کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهاشنبه، ۷ خرداد ۱۴۰۴) | افزایش سرعت وزش باد، پدیده غالب جوی ۵۰ درصد صنعت گردشگری در دست فعالان غیرمجاز افزایش زباله‌های ماهواره‌ای چه پیامدهایی برای محیط زیست دارد؟ جزئیات و مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس اعلام شد (خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حال سلامت خوب نیست

  • کد خبر: ۳۱۲۶۲۵
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
حال سلامت خوب نیست
شرایط حوزه سلامت کشور در این روز‌ها اصلا خوب نیست و مهم‌ترین دلیل آن نیز، کمبود منابع مالی برای تزریق به بخش‌های مختلف حوزه است تا بتواند جان تازه‌ای برای ورود به سال جدید را داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها به هر کدام از بخش‌های حوزه سلامت نگاه می‌کنیم، شرایط نامساعد و بحرانی است. از ستاد وزارت بهداشت گرفته تا دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور، با بحران مالی مواجه‌اند.

در چنین شرایطی، وزارت بهداشت می‌بایست به دنبال سرپا نگه داشتن بیمارستان‌ها برای پذیرش بیماران باشد. این بیماران، نیاز به دارو، تجهیزات پزشکی و مراقبت دارند. هر سه ضلع حوزه سلامت، تقریباً اوضاع نامناسبی دارند، از دارو گرفته تا کادر بهداشت و درمان که حال و روز خوشی ندارند.

جامعه داروسازی از کمبود نقدینگی گلایه دارد و اینکه قیمت دارو دستوری است. فعالان تجهیزات پزشکی از حذف ارز ترجیحی دلخورند و اینکه نمی‌توانند در چنین شرایطی، بازار با ثباتی را داشته باشند و کادر بهداشت و درمان هم از پرداخت نشدن مطالباتش و سختی کار گلایه دارد.

روز‌ها به سرعت سپری می‌شوند و سال ۱۴۰۳ رو به پایان است، اما وزارت بهداشت با انبوهی از مشکلات و بحران‌ها مواجه است و باید هر طور شده شرایط را مدیریت کند. زیرا، سلامت مردم شوخی بردار نیست و نمی‌توان نسبت به کمبود‌ها و مشکلات، بی اعتنا بود.

حجم مطالبات داروخانه‌ها، پرداخت نشدن کارانه و اضافه کار پرستاران و…، گوشه کوچکی از بحران‌های پیش روی وزارت بهداشت است. در کنار همه اینها، بحران کمبود دارو به خصوص دارو‌های بیماران خاص و سخت درمان؛ مهم‌ترین دغدغه وزارت بهداشت است.

طاهر موهبتی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، با اشاره به فرسودگی ناوگان اورژانس کشور، از نیاز کشور به پنج هزار دستگاه آمبولانس خبر داد و گفت: هزار دستگاه برای پشتیبانی، هزار دستگاه برای توسعه و سه هزار دستگاه برای جایگزینی آمبولانس‌های فرسوده مورد نیاز است.

وی همچنین از وجود ۵۰ هزار تخت فرسوده در بیمارستان‌های کشور خبر داد و افزود: حذف ارز ترجیحی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، هزینه‌های نوسازی را به شکل چشمگیری افزایش داده است.

موهبتی با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع بر اساس اولویت‌های کشور، به بدهی ۱۰۷ همتی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: حداقل ۷۰۰ میلیون از یک میلیارد دلاری که از صندوق توسعه ملی به نظام سلامت اختصاص یافته، به تأمین ۶ ماه ذخایر دارو و تجهیزات مصرفی اختصاص دارد و ۳۰۰ میلیون مابقی نیز مربوط به بدهی‌های دارویی و تجهیزات مصرفی است و امکان استفاده از آن در حوزه نیروی انسانی وجود ندارد.

توضیحات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت که مسئول پاسخگویی به بخش‌ها و قسمت‌های مختلف حوزه سلامت است، نشان می‌دهد که حال حوزه سلامت خوب نیست و باید تدبیری اندیشید.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->