توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر / در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت
سرخط خبرها

حال سلامت خوب نیست

  • کد خبر: ۳۱۲۶۲۵
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۱
حال سلامت خوب نیست
شرایط حوزه سلامت کشور در این روز‌ها اصلا خوب نیست و مهم‌ترین دلیل آن نیز، کمبود منابع مالی برای تزریق به بخش‌های مختلف حوزه است تا بتواند جان تازه‌ای برای ورود به سال جدید را داشته باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، این روز‌ها به هر کدام از بخش‌های حوزه سلامت نگاه می‌کنیم، شرایط نامساعد و بحرانی است. از ستاد وزارت بهداشت گرفته تا دانشگاه‌های علوم پزشکی در سراسر کشور، با بحران مالی مواجه‌اند.

در چنین شرایطی، وزارت بهداشت می‌بایست به دنبال سرپا نگه داشتن بیمارستان‌ها برای پذیرش بیماران باشد. این بیماران، نیاز به دارو، تجهیزات پزشکی و مراقبت دارند. هر سه ضلع حوزه سلامت، تقریباً اوضاع نامناسبی دارند، از دارو گرفته تا کادر بهداشت و درمان که حال و روز خوشی ندارند.

جامعه داروسازی از کمبود نقدینگی گلایه دارد و اینکه قیمت دارو دستوری است. فعالان تجهیزات پزشکی از حذف ارز ترجیحی دلخورند و اینکه نمی‌توانند در چنین شرایطی، بازار با ثباتی را داشته باشند و کادر بهداشت و درمان هم از پرداخت نشدن مطالباتش و سختی کار گلایه دارد.

روز‌ها به سرعت سپری می‌شوند و سال ۱۴۰۳ رو به پایان است، اما وزارت بهداشت با انبوهی از مشکلات و بحران‌ها مواجه است و باید هر طور شده شرایط را مدیریت کند. زیرا، سلامت مردم شوخی بردار نیست و نمی‌توان نسبت به کمبود‌ها و مشکلات، بی اعتنا بود.

حجم مطالبات داروخانه‌ها، پرداخت نشدن کارانه و اضافه کار پرستاران و…، گوشه کوچکی از بحران‌های پیش روی وزارت بهداشت است. در کنار همه اینها، بحران کمبود دارو به خصوص دارو‌های بیماران خاص و سخت درمان؛ مهم‌ترین دغدغه وزارت بهداشت است.

طاهر موهبتی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، با اشاره به فرسودگی ناوگان اورژانس کشور، از نیاز کشور به پنج هزار دستگاه آمبولانس خبر داد و گفت: هزار دستگاه برای پشتیبانی، هزار دستگاه برای توسعه و سه هزار دستگاه برای جایگزینی آمبولانس‌های فرسوده مورد نیاز است.

وی همچنین از وجود ۵۰ هزار تخت فرسوده در بیمارستان‌های کشور خبر داد و افزود: حذف ارز ترجیحی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی، هزینه‌های نوسازی را به شکل چشمگیری افزایش داده است.

موهبتی با تأکید بر اهمیت مدیریت منابع بر اساس اولویت‌های کشور، به بدهی ۱۰۷ همتی وزارت بهداشت اشاره کرد و گفت: حداقل ۷۰۰ میلیون از یک میلیارد دلاری که از صندوق توسعه ملی به نظام سلامت اختصاص یافته، به تأمین ۶ ماه ذخایر دارو و تجهیزات مصرفی اختصاص دارد و ۳۰۰ میلیون مابقی نیز مربوط به بدهی‌های دارویی و تجهیزات مصرفی است و امکان استفاده از آن در حوزه نیروی انسانی وجود ندارد.

توضیحات معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت که مسئول پاسخگویی به بخش‌ها و قسمت‌های مختلف حوزه سلامت است، نشان می‌دهد که حال حوزه سلامت خوب نیست و باید تدبیری اندیشید.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->