فرزین برای شرکت در اجلاس روسای بانک‌های مرکزی عازم چین شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) تا پایان هفته، همه رانندگان کامیون بیمه می‌شوند| پرداخت مطالبات نانوایان به‌همراه معوقات آن تا پایان خرداد ۱۴۰۴ رشد ۱۴۳ درصدی صادرات پسته در سال ۱۴۰۳ مصوبه اصلاح تعیین ضریب حقوق کارکنان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد صادرات ۱۸۰ هزار میلیارد تومانی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ قیمت دام در عربستان سعودی پیش از عید قربان چقدر است؟ (۱۰ خرداد ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | تارا ۹۲۸ میلیون تومان شد بررسی قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | دیگنیتی از ۲ میلیارد تومان فراتر رفت صاحب‌خانه‌ها چگونه می‌توانند وام ۲۸۰ میلیون تومانی بگیرند؟ سازمان هدفمندی یارانه‌ها: افراد بالای ۱۸ سال می‌توانند یارانه‌شان را از خانوار جدا کنند عرضه‌کنندگان بورس پرقدرت ظاهر شدند | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) یارانه نقدی خردادماه ۱۴۰۴ چه زمانی واریز می‌شود؟ + جدول عبده تبریزی: کمبود نقدینگی، سرآغاز چالش‌های جدی و انحراف از مسیر صحیح است بررسی قیمت پرطرفدارترین موبایل‌های سامسونگ در مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | نوسان منفی دلار در کانال ۸۲ هزار تومان مرخصی کارگران و کارمندان برای تولد فرزندان دوقلو و بیشتر چقدر است؟ اعلام شرایط واردات بنزین سوپر | تأکید بر اصلاح قیمت‌گذاری بنزین و مالیات بر ارزش افزوده گلایه کامیون‌داران، از افزایش تورم در برابر درآمد ثابت تا نبود حمایت‌های اجتماعی و بازنشستگی بررسی قیمت بلیت هواپیمای تهران- مشهد در آستانه روز عرفه و عید سعید قربان ۱۴۰۴ | قیمت نجومی بلیت تا ۸ میلیون تومان! تغییر آیین‌نامه مشاغل سخت و زیان‌آور در اتاق بازرگانی ایران | کار در معادن، دیگر سخت و زیان‌آور نیست؟ آیا سود سهام عدالت تا آخر خردادماه ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ نرخ دام زنده در آستانه عید قربان ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد نرخ امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) عرضه‌اولیه یک شرکت خراسانی یکشنبه هفته آینده در فرابورس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) + جزئیات عرضه‌اولیه «نان» استاندار خراسان رضوی: چالش‌های امروز، نتیجه تصمیمات سیاسی در حوزه اقتصاد است قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در تره‌بار مشهد (۱۱ خرداد ۱۴۰۴) | گوجه‌فرنگی کیلویی چند؟ رشد ۴۰ درصدی قیمت لبنیات | مجوز قیمت‌گذاری آزاد به شرکت‌ها داده شده است رئیس سازمان اداری و استخدامی از ۲ تغییر در آزمون‌های استخدامی خبرداد
سرخط خبرها

دلار تا پایان امسال چند تومان می‌شود؟ (۶ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۲۷۴۶
  • ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶
دلار تا پایان امسال چند تومان می‌شود؟ (۶ بهمن ۱۴۰۳)
یک کارشناس اقتصادی با بیان اینکه در چند ماه گذشته، شاهد افزایش نرخ ارز بودیم و دیگر بازار کشش تقاضای واقعی را ندارد، گفت: خبر مذاکرات ایران با اروپا و آمریکا می‌تواند باعث ریزش نرخ دلار شود.

به گزارش شهرآرانیوز، با اولین اظهارات ترامپ و افراد حلقه نزدیک به وی، تکانه‌هایی به بازار ارز ایران وارد شد بطوریکه قیمت دلار به مرز ٨۴ هزار تومان رسید و این نگرانی وجود دارد که از این پس با هر موضع ترامپ درباره ایران نرخ دلار افزایش شود.

«مرتضی عزتی» کارشناس اقتصادی درباره روند بازار ارز با سیاست‌های ترامپ در ایران و سیاست‌های بانک مرکزی و تیم اقتصادی دولت اظهار داشت: در حال حاضر بانک مرکزی تصمیم‌گیر نیست و تابع سیاست‌های تیم اقتصادی دولت است و تیم اقتصادی دولت درباره این مسائل سیاست گذاری می‌کنند.

وی افزود: تا به امروز هم دولت نشان داده است که برنامه قوی برای بازار ارز ندارد و هر اقدامی که انجام داده موجب افزایش قیمت ارز شده‌است و هیچ بهبودی در مسائل ارزی نمی‌ببینیم. البته به نظر می‌رسد در آینده هم برنامه‌ای برای اصلاح همین روند مشهود نباشد و با این وضعیت تلاطم‌های بازار ما ادامه پیدا می‌کند.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه بازار ارز در ایران تحت عوامل مختلفی نوسان دارد، گفت: در میان عوامل مختلف، بازار نسبت به ترامپ حساسیت بیشتری دارد و اظهارات ترامپ و تیم او در بازار ارز به سرعت اثر می‌گذارد. اما در این بین عده‌ای نوسان گیر وجود دارند که تلاش می‌کنند این نوسانات ادامه پیدا کند و به این شرایط دامن می‌زنند.

عزتی افزود: نکته مهم این است که در چند ماه گذشته شاهد افزایش نرخ ارز بودیم و پس از این میزان افزایش قیمت، دیگر بازار کشش تقاضای واقعی را ندارد و میزان تقاضای غیرواقعی هم بسیار کم است، اما به هر حال تلاطم‌های سیاسی اثر خود را می‌گذارند و از آنجایی که چشم انداز آینده را هم پیش بینی می‌کنند، انتظارات باعث نوسان می‌شود.

وی درباره اظهاراتی مبنی بر دلار ١٠٠ هزار تومانی تا شب عید تاکید کرد: آنهایی که این جو هیجانی را ایجاد می‌کنند یا نوسان گیر هستند یا افراد مطلع نیستد چراکه تقاضای واقعی برای دلار در بازار وجود ندارد که بتواند دلار را به ١٠٠ هزار تومان در کمتر از دو ماه آینده برساند. در صورتی دلار به ١٠٠ هزار تومان می‌رسد که برنامه و خواست دولت دلار ١٠٠ هزار تومانی باشد.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه خبر مذاکرات ایران با اروپا و آمریکا می‌تواند باعث ریزش نرخ دلار شود، گفت: خبر مذاکرات ایران با اروپا می‌تواند برای بازار آرامش بخش باشد و مذاکرات ایران با آمریکا می‌تواند منجر به سقوط نرخ دلار به کانال ٧٠ هزار تومانی شود مگر اینکه دولت نخواهد نرخ دلار پایین بیایید.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->