نخستین پرواز مشهد به کویته؛ گامی مؤثر در توسعه روابط ایران و پاکستان آخرین وضعیت تردد و تصادفات در مسیر‌های منتهی به مرز‌های خروجی اربعین مصدومیت ۹ نفر در تصادف شبانه در محور نیشابور - مشهد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) ۳۰ مصدوم در پی خروج قطار از ریل در مسیر کرمان _ زرند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) مأمور پلیس آستانه اشرفیه در درگیری با قاتل مسلح به شهادت رسید (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) قطار تهران - کرمان از ریل خارج شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟
سرخط خبرها

فقط ۶ درصد کشفیات مواد مخدر خراسان رضوی از مرز‌های استان است

  • کد خبر: ۳۱۲۹۱
  • ۰۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۲
فقط ۶ درصد کشفیات مواد مخدر خراسان رضوی از مرز‌های استان است
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی گفت: ۶ درصد از کشفیات مواد مخدر کشور از مرز‌های خراسان رضوی است که این رقم کمترین میزان کشفیات به نسبت دیگر حوزه‌هاست.

جانقربان/ شهرآرانیوز- محمدحسین صالحی افزود: باتوجه‌به اینکه مقابله با مواد مخدر امری مهم است، دستگاه‌های مسئول در این زمینه اقدامات ویژه‌ای را در دستورکار قرار داده‌اند.

 

وی اظهار کرد: اکنون با تدابیر پیش‌بینی شده و باوجود همسایگی با کشور افغانستان که از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان مواد مخدر است، مرزهای استان برای افرادی که قصد قاچاق دارند کاملا قرمز شده است.


این مقام مسئول با اشاره به اینکه کشفیات مواد مخدر در ۳ حوزه نیروی انتظامی، اداره کل اطلاعات و بسیج انجام می‌شود، گفت: در سال ۹۸ کشفیات مواد مخدر در استان ۳۷ تن بوده است که این رقم به نسبت سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است.

 

وی افزود: در ۳ ماه اول امسال نیز میزان کشفیات ۱۵ درصد افزایش داشته است.


دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی اظهار کرد: آنچه مدنظر و نیاز مردم است، برخورد جدی با خرده‌فروشان مواد مخدر است. لایحه‌ای در این زمینه با محور تشدید برخوردها به مجلس دهم پیشنهاد کردیم که به نتیجه نرسید و امیدواریم در مجلس یازدهم این موضوع به نتیجه برسد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->