عظیمی‌راد: پرونده تاثیر قطعی معدل در کنکور سراسری، به نفع کنکوری‌ها بسته شد بهترین زمان غذا خوردن برای ورزش؛ قبل، حین یا بعد؟ مستمری مددجویان کمیته امداد و بهزیستی واریز شد (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) پاسخ‌های رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد به مشکلات مردمی | از تبانی پزشک و آزمایشگاه تا زمان ویزیت هر بیمار کاهش ۳۰ درصدی بارش‌ها در ۱۸ استان کشور نسبت به آمار بلند مدت رمزگشایی از ۴۰۰ فقره سرقت توسط پلیس مشهد | دستگیری سارقان بام بازار‌ها پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | احتمال انتقال هوای غبارآلود از ترکمنستان طی روز جمعه باقلا برای چه افرادی مضر است؟ دم‌نوش‌ها و نوشیدنی‌های گیاهی عالی برای هر زمان از روز بازنشستگان تأمین اجتماعی: شرایط دریافت وام ۵۰ میلیون تومانی را تسهیل کنید آیا گلودرد مداوم نشانه ابتلا به سرطان است؟ پیش‌بینی هواشناسی کشور (۲۱ فروردین ۱۴۰۴) | ۲ سامانه بارشی در راه ایران خوردنی‌هایی که به کاهش آلرژی کمک می‌کنند افزایش عجیب اضافه‌وزن و چاقی در کشور امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور سراسری ۱۴۰۴ | غیرقابل تمدید (۲۱ فروردین) گره ۸۰۰ هزار میلیارد تومانی مناسب سازی مدارس کشور قتل زن جوان به دست همسرش در نور | قاتل اعتراف کرد کشف بیش از ۲ کیلوگرم تریاک از معده قاچاقچیان در خراسان‌شمالی طرح‌های کمیته امداد برای سرمایه‌گذاری در تولید ملی| از آموزش تا ایجاد ۱۳ هزار اشتغال برای مددجویان هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کمبود کپسول اکسیژن در حادثه حریق درمانگاه مشیریه تکذیب شد محمد درویش: بزرگترین ناترازی آب کشور در خراسان رضوی است حادثه برای سرویس مدرسه در قم | راننده و ۴ دانش آموز دختر مصدوم شدند داروی بیش فعالی مصرف می‌کنید؟ فشار خونتان را کنترل کنید خلع‌سلاح محیط‌بانان نیاز به پشتوانه مطالعاتی دارد| درگیری‌های مسلحانه در صیانت از محیط‌زیست باید برچیده شود آتش‌سوزی در یکی از هتل‌های کربلا| هیچ زائر ایرانی در آتش‌سوزی هتل شمس کربلا آسیب ندیده است (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) کشف ۴۰ کیلوگرم خاک و سنگ جزیره هرمز از گردشگران نوروز ۱۴۰۴ سقوط یک سنگ، علت فوت کارگر معدن فلورین بجستان | قطعی برق، شاید مقصر حادثه (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) ۹۷۰ نوزاد از خدمات بانک شیر مشهد بهره‌مند شدند (۲۰ فروردین ۱۴۰۴) واکنش دانشگاه کاشان به حادثه مارمولک در غذای سلف دانشجویی ریزش معدن در بجستان خراسان رضوی یک فوتی و ۲ مصدوم برجای گذاشت (۲۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

احداث ۵ هزار خوابگاه متأهلین در دانشگاه‌های کشور به‌زودی

  • کد خبر: ۳۱۳۴۷۲
  • ۱۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
احداث ۵ هزار خوابگاه متأهلین در دانشگاه‌های کشور به‌زودی
معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: با همکاری بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، ۵ هزار خوابگاه متأهلین در دانشگاه‌های کشور احداث و همچنین خوابگاه‌های نیمه‌تمام تکمیل خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود حبیبا امروز در هفتادوششمین نشست معاونین دانشجویی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی کشور به میزبانی دانشگاه سیستان و بلوچستان، اظهار کرد: در سازمان دانشجویی شعار‌های ما قانون‌گرایی، ارتقای شور و نشاط دانشجویی، عدالت در توزیع امکانات و ارتقای همگرایی در همه سطوح دانشگاهی است.

معاون وزیر علوم افزود: برای پیاده کردن این شعار‌ها تدابیری را اتخاذ کرده تا به اهداف برسیم، در سازمان دانشجویی برون سپاری خدمات رفاهی و بررسی نقاط ضعف و قوت آن را در دستور کار داریم، یکی از مهمترین اقدامات در این راستا عملیاتی کردن طرح نوین تغذیه دانشجویی است.

وی ادامه داد: افزایش شور و نشاط دانشجویی و ایجاد امیدآفرینی در راستای تحقق اهداف دولت چهاردهم از دیگر اهداف این سازمان است تا از خروج نخبگان پیشگیری استفاده از ظرفیت آنها در داخل کشور را فراهم کنیم.

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری بیان کرد: توجه به قانون جوانی جمعیت، حمایت از دانشجویان شاهد و ایثارگر، تعامل و همدلی با دانشجویان و مشارکت دادن دانشجویان در امور خودشان از دیگر اهداف این سازمان است.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: در کنار سلامت جسم توجه ویژه به بحث روح و روان اولویت دارد که باید در این زمینه نیز به مراکز مشاوره و سبک زندگی توجه بیشتری شده و نیرو‌های مجرب را قرار دهیم و بودجه بهتری را به این بخش اختصاص دهیم.

وی افزود: اهمیت نقش مدیران مراکز مشاوره و بهداشت و تربیت بدنی در تصمیم گیری‌های دانشگاه نیز بسیار مهم است تا از نظرات تخصصی آنان برای روحیات شاد دانشجویان استفاده کنیم، در همین راستا بحث حمایت از برنامه‌های همیاران سلامت نیز موثر است.

وی بر استفاده از ظرفیت‌های خیرین در زمینه توسعه و ساخت خوابگاه‌های دانشجویی و آزمایشگاه‌های دانشجویی تاکید کرد و گفت: برخی از استان‌ها در این زمینه موفق هستند، اما برخی دانشگاه‌ها در استان‌ها نتوانسته‌اند آنطور که باید این ظرفیت‌ها را برای توسعه دانشگاه‌ها بکار بگیرند.

حبیبا افزود: با ستاد اجرایی فرمان امام و بنیاد مستضعفان برای ساخت خوابگاه‌های متاهلین توافق کرده‌ایم و قول ساخت ۵ هزار واحد خوابگاه متاهلین را گرفتیم و در اکثر دانشگاه‌های کشور مورد توجه قرار گرفته است.

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: همچنین تسریع در انجام روند ساخت خوابگاه‌های نیمه کاره با مشارکت ستاد اجرایی فرمان امام (ره) نیز در دستور کار است.

وی ارتباط دانشگاه با صنعت را بسیار ضروری عنوان کرد و گفت: این اقدام زیرمجموعه معاونت دانشجویی بوده که در خلاقیت دانشجویان بسیار موثر است و زمینه اشتغال دانشجویان را فراهم می‌کند.

معاون وزیر علوم گفت: در راستای جذب دانشجویان خارجی نیز جذب ۳۲۰ دانشجو در قانون پنج ساله برنامه هفتم در دستور کار قرار دارد که در ۱۳ دانشگاه برتر اقدامات آن انجام شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->