جابه‌جایی عجیب جسد جوان ایرانی با راننده خارجی + جزئیات نتایج اولیه کنکور سراسری ۱۴۰۴ (نوبت اردیبهشت) منتشر شد + لینک نتایج آمار تکان‌دهنده اما واقعی: بیش از ۹۵ درصد آتش‌سوزی‌ها در جنگل‌ها، منشأ انسانی دارد بی‌احتیاطی مسافران، علت آتش‌سوزی پارک ملی گلستان اعلام شد + فیلم برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در تیرماه ۱۴۰۴ | داوطلبان فریب منابع و سوالات فضای مجازی را نخورند ۸ رشته جدید کارشناسی ارشد در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی راه‌اندازی شد قتل فجیع دختربچه ۶ ساله توسط ۶ زن و مرد معتاد موزه‌ها روز چهارشنبه (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل شدند دستگیری گوشی‌قاپ‌های خشن با کارآگاه بازی جوان مالباخته و کمک پلیس مشهد وقوع آتش سوزی در جنگل گلستان (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) فوت بیش از ۱۰۰۰ نفر بر اثر غرق شدگی در سال ۱۴۰۳ رئیس کمیسیون آموزش مجلس: هر چه زودتر ماجرای لو رفتن سوالات امتحان نهایی را تعیین تکلیف کنید شهید عماد دهیمی، مامور پلیسی که بعد از شهادت اعضای بدنش اهدا شد (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) افزایش ۲۰ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها در ایران + فیلم تأکید اژه‌ای بر ضرورت مبارزه مدبرانه با مظاهر فساد | لزوم تبیین شفاف و صریح مسائل برای مردم با زاگرس بد برخورد کردیم! | ۴۰ درصد آب کشور وابسته به زاگرس است محدودیت‌های ترافیکی محور‌های پرتردد کشور از ۱۳ تا ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد حذف اسناد فیزیکی ولادت و وفات در ثبت احوال با ورزش کردن از بازگشت سرطان پیشگیری کنید درد مفاصل دارید؟ برای کمبود این ویتامین است انتقال ۱۴۶ زندانی ایرانی از عراق به کشور طی ۳ سال گذشته ۴۰۰ میلیون ریال جریمه نقدی برای ۸ مزاحم تلفنی اورژانس در نیشابور واکنش پلیس به گم‌شدن "الهه حسین نژاد" در تهران (۱۲ خرداد ۱۴۰۴) واریز دیه ۴۰ نفر از مصدومان حادثه بندر شهید رجایی
سرخط خبرها

رئیس سازمان برنامه و بودجه: منابع لازم برای استخدام ۲۸ هزار معلم تأمین خواهد شد

  • کد خبر: ۳۱۳۶۷۴
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۰
رئیس سازمان برنامه و بودجه: منابع لازم برای استخدام ۲۸ هزار معلم تأمین خواهد شد
رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت: منابع لازم برای استخدام ۲۸ هزار معلم تأمین خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، حمید پورمحمدی گفت: منابع لازم برای استخدام ۲۸ هزار معلم تأمین خواهد شد و این موضوع در دستور کار قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در مورد استخدام معلمان که حدود ۵۶۰۰ نفر آنها در سیستان و بلوچستان هستند و در مجموع حدود ۲۸ هزار نفر است سازمان برنامه و بودجه اعلام کرده است که منابع مورد نیاز را فراهم می‌کند و این موضوع در دستورسازمان اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه است و انشالله به زودی انجام خواهد شد.

وی درباره صرفه جویی با استفاده از اپراتور‌ها ادامه داد: موضوع صرفه‌جویی انرژی با استفاده از اپراتور‌ها و بخش خصوصی نیز مطرح است. چند پروژه در این راستا آماده شده که هم در دستور کار جلسه سران قوا قرار دارد و هم شورای اقتصاد به آن پرداخته است و به زودی اجرایی خواهد شد.

وی درباره ایرادات شورای نگهبان به بودجه سال آینده گفت: چند ایراد در خصوص بودجه از سوی تشخیص مصلحت نظام مطرح شده که دو روز قبل به صورت مفصل مورد بحث و توافق قرار گرفت و حل و فصل شد.

رییس سازمان برنامه و بودجه گفت: هم‌اکنون جلسه‌ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره بررسی نظرات شورای نگهبان در حال برگزاری است.

پورمحمدی درباره کاهش بودجه وام ازدواج گفت: چنین چیزی اتفاق نیفتاده است همین که بین مجلس و بانک مرکزی توافق شد فکر می‌کنم ۲۷۵ میلیارد تومان تسهیلات قرض الحسنه نهایی شد.

وی درباره بودجه واردات خودرو گفت: این موضوع هم در مجمع تشخیص مصلحت بانک مرکزی استدلال‌های خود را مطرح کرد و مجلس هم موارد مد نظر خود را بیان کرد. آنچه که مهم بود ثبات بازار و در عین حال واردات بود ما واردات نداشتیم پیشنهاد دولت روی دو میلیارد دلار بود که تشخیص مصلحت همان را پذیرفت.

رییس سازمان برنامه و بودجه درباره پروژه‌های دهه فجر گفت: قرار شد ما در شب‌های دهه فجر گزارش‌هایی از برنامه‌هایی که دولت درخصوص پیشرفت و توسعه کشور دارد را ارائه دهم.

وی درباره بودجه کالابرگ گفت: در سال جاری بسته معیشتی برای اقشار ضعیف‌تر در نظر گرفته می‌شود برای سال آینده با ابلاغ بودجه درباره آن دقیقتر می‌توان اظهار نظر کرد.

وی ادامه داد: امیدواریم که بسته اول را برای دهه فجر آماده کنیم و برای سایر ایام نیز تصمیم گیری خواهد شد.

پورمحمدی درباره ارز دارو و کالا‌های اساسی گفت: ارز مورد نیاز برای کالا‌های اساسی و دارو در بودجه به میزان حدود ۱۲ میلیارد دلار پیش بینی شده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به ضرورت اتصال دستگاه‌های دولتی به درگاه ملی مجوزها، گفت: چیزی به اسم متصل نشدن دستگاه‌ها به درگاه ملی مجوز‌ها نداریم، اگر هم دستگاهی هنوز به این درتگاه متصل نشده، به بنده اطلاع دهید تا پیگیری کنم.
 منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->