ارائه شکایت جدید ایران از استارلینک به اتحادیه بین‌المللی مخابرات همه چیز درباره نسخه جدید بازی جنگ‌های صلیبی (۲۰۲۵) + سیستم مورد نیاز و گیم پلی واکنش ستار هاشمی به بحث‌های اخیر درباره اینترنت طبقاتی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) چرا بحث «اینترنت طبقاتی» در ایران دوباره جنجالی شد؟ + واکنش‌ها و حواشی ۴ مهارتی که کودکان را برای دنیای آینده آماده می‌‌کند بعد از جنجال‌های اخیر xAI دستورالعمل‌های این هوش مصنوعی اصلاح شد در ماه اخیر از حدود ۱۷۰ کشور به زیرساخت‌های کشور حملات سایبری شده است مدیرعامل انویدیا: هوش مصنوعی نحوه انجام ۱۰۰ درصد کار‌ها را تغییر می‌دهد «همراهان» (Companions): قابلیت جدید Super Grok برای مشترکین صحبت‌های جدید سخنگوی دولت درباره ارائه اینترنت آزادتر به خبرنگاران و احتمال رفع فیلتر تلگرام (۲۴ تیر ۱۴۰۴) Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟
سرخط خبرها

یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد

  • کد خبر: ۳۱۳۷۷۱
  • ۱۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۱
یک شرکت انگلیسی اولین تماس تصویری ماهواره‌ای جهان را برقرار کرد
در حالی که استارلینک و T-Mobile در همکاری خود قرار است ارسال پیامک از طریق ماهواره را فراهم کنند، شرکت مخابراتی Vodafone توانسته اولین تماس ویدیویی از طریق ماهواره را انجام دهد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ براساس گزارش‌های منتشر شده، شرکت بریتانیایی Vodafone ادعا کرده که «اولین تماس تصویری فضایی جهان» را با موفقیت انجام داده است. نکته جالب‌تر اینکه آنها می‌گویند با گوشی‌های هوشمند معمولی ۴G و ۵G موفق به انجام این کار شده‌اند. Vodafone قصد دارد این فناوری را تا اواخر امسال و در سال ۲۰۲۶ برای مشتریان خود در اروپا ارائه کند.

در آزمایش این فناوری، «مارگریتا دلا واله»، مدیرعامل اپراتور بریتانیایی، تماس ویدیویی را از طریق ماهواره‌ها از «روآن چسمر»، مهندس شرکت دریافت کرده است. در طول آزمایش، چسمر در منطقه‌ای از کوه‌های ولز قرار داشته که سیگنال شبکه در آن وجود ندارد. Vodafone از پنج ماهواره BlueBird متعلق به شرکت AST SpaceMobile در مدار پایین زمین استفاده می‌کند که سرعت انتقال ۱۲۰ مگابیت‌برثانیه را برای گوشی‌های معمولی ارائه می‌کند.

با این وجود کاربرانی که در مناطق بدون پوشش موبایل زندگی می‌کنند نیز قادر خواهند بود با کمک ماهواره‌های مستقر در مدار زمین برای برقراری تماس ویدیویی، مرور اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و ارسال پیام استفاده کنند. حتی در سال ۲۰۲۵ نیز چنین مناطقی در سراسر جهان بسیار زیاد هستند.

همچنین برخلاف دیگر سرویس‌های ماهواره‌ای سنتی که به تجهیزات تخصصی مانند گوشی‌های ماهواره‌ای یا پایانه‌ها نیاز دارند، این پیشرفت جدید به شما اجازه می‌دهد از طریق گوشی معمولی خود به ماهواره‌ها متصل شوید.

Vodafone در حالی به چنین پیشرفتی دست یافته است که اپراتور T-Mobile آماده راه‌اندازی سرویس پیام‌رسانی مستقیم استارلینک است. این سرویس که سال ۲۰۲۵ به‌طور رسمی راه‌اندازی خواهد شد، می‌خواهد در مناطقی با پوشش ضعیف یا بدون سیگنال شبکه پیام‌رسانی مستقیم با ماهواره را ممکن کند و تقریباً یک‌میلیون و ۳۰۰ هزار کیلومترمربع از ایالات متحده را پوشش دهد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->