پوستر بیست‌ونهمین هفته فیلم و عکس مشهد منتشر شد برنامه صداوسیما برای دلجویی از هموطنان اهل سنت بهرام افشاری و سروش طاهری در تور آمریکای شمالی با «چه کسی جوجه‌تیغی را کشت؟» فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) + زمان پخش مدیر پخش شبکه یک صداوسیما عزل شد| اعلام جرم علیه ۸ نفر چهره ماندگار | درباره جلال‌الدین معیریان، بنیان‌گذار چهره‌پردازی کلاسیک ایران سایه مات خندوانه | نگاهی به برنامه ۱۰۰۱ و انتظارات برآورده نشده آن گفت‌وگو با استادان دانشگاه‌های مشهد به‌مناسبت روز ملی معماری پرورده آفتاب ایران | مختصری در احوال و آثار شیخ بهایی روایتی سینمایی از یک قهرمان | گفتگو با عوامل فیلم سینمایی صیاد انتشار فراخوان جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان تفلیس آغاز اکران انیمیشن رویاشهر در سینما آیا نویسندگان پرفروش آینده دنیا باید ستاره فضای مجازی باشند؟ جایزه یک عمر دستاورد موسسه فیلم آمریکا برای فرانسیس فورد کوپولا فیلم کوتاه داستانی «جای خالی» در جشنواره ایتالیایی برنامه‌های رادیو به مناسبت سالروز شهادت امام‌جعفرصادق(ع) + زمان پخش اکران سیار انیمیشن «رؤیاشهر» در شهر‌های فاقد سینما درگذشت پاپ تماشاگران «مجمع کاردینال‌ها» را چند برابر کرد
سرخط خبرها

نخستین روز جشنواره چهل و سوم فیلم فجر به ژاله علو تقدیم شد + فیلم (۱۲ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۳۸۱۷
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۶
نخستین روز جشنواره چهل و سوم فیلم فجر به ژاله علو تقدیم شد + فیلم (۱۲ بهمن ۱۴۰۳)
نخستین روز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر به زنده‌یاد بانو ژاله علو تقدیم شد.

به گزارش شهرآرانیوز چهل و سومین جشنواره فیلم فجر از امروز- جمعه- ۱۲ بهمن ماه- به صورت رسمی آغاز و به زنده‌یاد بانو ژاله علو تقدیم شد.

آیین افتتاحیه چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر ۱۱ بهمن ماه با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، رائد فریدزاده رئیس سازمان سینمایی، منوچهر شاهسواری دبیر جشنواره و جمعی از هنرمندان و مسئولان در تالار وحدت برگزار و از رضا بابک بازیگر، منوچهر والی‌زاده صداپیشه و سیروس الوند کارگردان به عنوان سه هنرمند برجسته سینمای ایران تجلیل شد.

این جشنواره امروز- جمعه- ۱۲ بهمن ماه- با اکران فیلم «صیاد» به نویسندگی حسین تراب نژاد، کارگردانی جواد افشار و تهیه‌کنندگی محمدرضا شفیعی در سالن اصلی برج میلاد آغاز شد. این فیلمی برشی از زندگی شهید علی صیاد شیرازی سرلشکر نیروی زمینی ارتش در زمان دفاع مقدس را روایت می‌کند.

بازیگران فیلم سینمایی «صیاد» علی سرابی، هومن برق نورد، مارال بنی آدم، نادر سلیمانی، محمدرضا هدایتی، ایوب آقاخانی، خیام وقار کاشانی، حامد شیخی و رز رضوی هستند.

چهل و سومین جشنواره فیلم فجر تا ۲۲ بهمن ادامه دارد. این دوره از جشنواره با رقابت ۳۳ فیلم سینمایی و چهار انیمیشن یکی از شلوغ‌ترین دوره‌ها در تاریخ این رویداد به شمار می‌رود.

کمال تبریزی (کارگردان)، رضا درستکار (منتقد)، بهرام رادان (بازیگر و تهیه‌کننده)، علیرضا رئیسیان (کارگردان)، علیرضا زرین‌دست (فیلمبردار)، عزت‌الله ضرغامی (مدیر فرهنگی) و مستانه مهاجر (تدوینگر و تهیه‌کننده) اعضای هیات داوران بخش مسابقه سینمای ایران چهل و سومین جشنواره فیلم فجر هستند.

ژاله علو شاعر، گوینده رادیو، صداپیشه و هنرپیشه تئاتر، سینما و تلویزیون سال ۱۳۰۶ در محله سنگلج و در خانواده‌ای زاده شد که فرهنگ برایشان حائز اهمیت بود. پدرش ارتشی بود، اما ذوق هنری داشت و تلاش کرد تا دخترش با ادبیات کشور آشنا شود؛ او از هفت سالگی با شروع مدرسه با اشعار حافظ، سعدی و شاهنامه آشنا شد. علو از دانشسرای مقدماتی مستقیما وارد رادیو شد و اعلام برنامه می‌کرد و از سال ۱۳۲۷ به طور جدی‌تری کار خود را در رادیو، تئاتر، سینما و تلویزیون ادامه داد.

علو با «داستان شب» به پای ثابت نمایش رادیویی تبدیل شد. او همچنین دانش‌آموخته هنرستان هنرپیشگی تهران در سال ۱۳۲۹ بود. سال ۱۳۳۱ آغاز فعالیت علو در دوبله بود که فعالیت توام این هنرمند در زمینه‌های مختلف، تا اواخر زندگیش ادامه داشت. این هنرمند در طول سال‌های فعالیت خود در مجموعه‌های تلویزیونی گوناگونی به ایفای نقش پرداخت و بازی در مجموعه «روزی روزگاری» و فیلم سینمایی «مهمان مامان» از مطرح‌ترین کار‌های او محسوب می‌شود.

کسب تندیس افتخار برای یک عمر فعالیت سینمایی از سوی خانه سینمای ایران (۱۳۸۲)، کسب تقدیرنامه برای یک عمر فعالیت هنری و تأثیر فرهنگی از انجمن بازیگران سینمای ایران، کسب لوح تقدیر به عنوان کارگردان برتر از ششمین جشنواره بین‌المللی برنامه‌های رادیویی، کسب لوح تقدیر و جایزه بهترین کارگردانی برای نمایشنامه رادیویی «یک اتفاق ساده» در جشنواره بین‌المللی برنامه‌های رادیویی (۱۳۸۵)، کسب عنوان «چهره ماندگار» در هشتمین همایش چهره‌های ماندگار (۱۳۸۹) و کسب لوح تقدیر و هدیه کمیسیون ملی یونسکو در ایران به پاس یک عمر فعالیت هنری (۱۳۹۹) از افتخارات کارنامه هنری اوست. این هنرمند سوم دی ماه بعد از تحمل بیماری در بیمارستانی در تهران از دنیا رفت.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->