اظهارات تکان‌دهنده همسر سابق قاتل الهه حسین نژاد: او سابقه‌دار بود سقوط مرگبار کارگر از آسانسور یک هتل در اهواز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک سنگین در محور اصلی مشهد - تهران از عصر امروز (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری ۱۱ نفر از عوامل برهم‌زننده نظم عمومی در بیمارستان فارسان علت اصلی حادثه هوایی و فوت خلبان در قزوین مشخص نیست اسامی لاک‌ها و محصولات غیرمجاز کاشت ناخن اعلام شد قتل در جگرکی سیار عبدل‌آباد بر سر دو دختر | قاتل مست بود آیا قاتل الهه حسین‌نژاد راننده اسنپ بوده است؟ قالیباف: سیاست‌های آمریکا در اجلاس بریکس به چالش کشیده شد ۳ کشته در پی تصادف در مسیر مشهد به سرخس اطلاعیه پلیس درباره بازسازی صحنه قتل الهه حسین نژاد ویدئو | آغاز ثبت‌نام آزمون‌های استخدامی دستگاه‌های دولتی از هفته آینده جاده هراز یک طرفه شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی | تداوم هوای خنک در مشهد و بارش باران در سطح استان (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ممنوعیت سگ‌گردانی با خودرو در تهران (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) تعطیلی تمامی تفرجگاه‌ها در خراسان رضوی تا روز یکشنبه (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تردد خودرو‌های سنگین در محور کلات-مشهد ممنوع شد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) ورود دانشگاه علوم پزشکی سبزوار به حادثه مرگ کودک جوینی حین «ختنه» واکنش پزشکی قانونی به شایعۀ تجاوز به مرحوم الهه‌حسین‌نژاد ۱۸۰ هزار نفر طی سه روز گذشته از مرز‌های کشور راهی عتبات عالیات شدند هشدار نارنجی وقوع سیلاب برای برخی از نقاط کشور صادر شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) آموزش و پرورش به دنبال عدالت آموزشی و کیفیت‌بخشی هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد صادر شد دستگیری قاتل محیط‌بان خائیز در بهبهان ویدئو| قاتل الهه حسین‌نژاد اعتراف کرد| جنایت سارقی شیطان‌صفت پیمانکار مقصر در حادثه مرگ دلخراش ۱۴ مسافر قطار مشهد-یزد ۲۰۰ میلیون تومان جریمه شد فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟ 
سرخط خبرها

پویش اهدای خون به‌نیابت از ۱۵ هزار شهید در خراسان رضوی، آغاز شد (۱۲ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۳۸۳۰
  • ۱۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۷
پویش اهدای خون به‌نیابت از ۱۵ هزار شهید در خراسان رضوی، آغاز شد (۱۲ بهمن ۱۴۰۳)
هم‌زمان با آغاز دهه مبارک فجر، پویش چهل‌روزه اهدای خون به‌نیابت از ۱۵ هزار شهید، با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدا، در پایگاه‌های انتقال خون خراسان رضوی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز مدیرکل انتقال خون استان خراسان رضوی روز جمعه گفت: این پویش از تاریخ ۱۲ بهمن‌ماه، همزمان با آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی آغاز شده است و تا ۲۲ اسفند ماه، سالروز گرامیداشت شهدای دفاع مقدس ادامه خواهد داشت.

دکتر سعید اصغریان با بیان این که هدف از اجرای این پویش، علاوه بر گرامیداشت یاد شهدا، فراهم کردن دسترسی به منابع خون برای بیماران نیازمند است افزود: این پویش علاوه بر کمک به بیماران، یاد و خاطره شهدای استان خراسان رضوی را در دل‌ها زنده نگه می‌دارد و به عنوان یک حرکت نمادین، برای نسل‌های آینده اهمیت ویژه‌ای دارد.

مدیرکل انتقال خون استان خراسان رضوی گفت: اهداکنندگان خون می‌توانند به پایگاه‌های انتقال خون در سطح استان مراجعه کرده و خون خود را به نیابت از شهدای عزیز استان اهدا کنند.

اصغریان افزود: همچنین از عموم مردم درخواست می‌شود تا با پیوستن به این پویش و اهدای خون، در راستای نجات جان بیماران و ترویج فرهنگ ایثار و فداکاری گام بردارند.

هم‌اکنون ۱۴ پایگاه انتقال خون در مشهد و دیگر شهر‌های خراسان رضوی فعالیت دارند که از این تعداد هفت پایگاه امام رضا (ع)، شهید سلیمانی، شهید کریمی، سناباد، شهید مالک رحمتی (امید)، مهر و پایگاه حرم رضوی در مشهد و هفت پایگاه در شهر‌های سبزوار، تربت‌حیدریه، نیشابور، قوچان، گناباد، تربت‌جام و کاشمر استقرار دارند.

استان هفت میلیون و ۳۶۰ هزار نفری خراسان رضوی، دومین تولیدکننده خون در کشور پس از استان تهران است.

از ۱۸۹ هزار و ۶۳ داوطلب اهدای خون که پارسال به مراکز انتقال خون این استان مراجعه کرده بودند ۱۴۲ هزار و ۸۷۴ نفر موفق به اهدای خون شدند.

آغاز پویش اهدای خون به نیابت از ۱۵ هزار شهید در خراسان رضوی (۱۲ بهمن ۱۴۰۳)

منبع: صداوسیما

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->