«جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش استاندار خراسان رضوی: تولید فیلم سینمایی «کاکالوتی» گامی ارزشمند در مسیر تقویت فعالیت‌های هنری در استان است ادای احترام ستارگان هالیوود برای درگذشت «رابرت ردفورد» فقید هوشنگ کامکار اثری را برای احمد پژمان، آهنگساز نوگرا منتشر کرد + صوت فیلم‌های سینمایی آخر هفته (۲۷ و ۲۸ شهریور ۱۴۰۴) + زمان پخش و خلاصه داستان صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ «دونقطه» با ویژه‌برنامه روز شعر و ادب فارسی روی آنتن شبکه دو
سرخط خبرها

رویکردی متفاوت در برگزاری جوایز گرمی ۲۰۲۵

  • کد خبر: ۳۱۳۹۸۱
  • ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۸
رویکردی متفاوت در برگزاری جوایز گرمی ۲۰۲۵
جشن سالانه موسیقی آمریکا با تجلیل از برگزیدگان در شاخه‌های مختلف برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مراسم جوایز گرمی امسال با رویکردی بسیار متفاوت در لس‌آنجلس و تحت تأثیر آتش‌سوزی‌های اخیر در ایاالت کالیفرنیا برگزار می‌شود.

هاروی میسون جونیور، مدیر عامل آکادمی ضبط گفت: «این یک مهمانی گرمی نخواهد بود؛ بلکه مراسم باید خدمات بیشتری ارائه دهد. البته ما به موسیقی افتخار خواهیم کرد، اما هدف ما این است که از موسیقی برای ایجاد تفاوت استفاده کنیم.»

هفته منتهی به مراسم گرمی معمولاً شاهد برگزاری مهمانی‌های بزرگ توسط شرکت‌های موسیقی است، اما اکثریت آنها در واکنش به آتش‌سوزی‌هایی که حداقل ۲۹ نفر را کشته و هزاران ساختمان را تخریب کرده‌اند، لغو شده‌اند. در عوض پول این مراسم‌ها به افراد نیازمند اختصاص داده می‌شود.

میسون گفت: «ما چیز‌های بزرگی در مراسم امسال گرمی داریم که قطعا به جمع‌آوری کمک‌های مالی کمک می‌کند. ما می‌خواهیم اطمینان حاصل کنیم که این شب نه تنها یک شب به یاد ماندنی از موسیقی باشد، بلکه حمایت موثری را برای کسانی که بسیار نیازمند هستند، فراهم می‌کند.»

جوایز گرمی امسال با پیشتازی بیانسه برگزار می‌شود که آلبوم جدیدش با عنوان «کابوی کارتر» در ۱۱ شاخه نامزد دریافت جایزه شده است و او را در کنار همسرش جی زی به هنرمندانی با بیشترین تعداد نامزدی در تاریخ جوایز گرمی قرار داده است. بیانسه هنوز جایزه آلبوم سال را نگرفته است و اگر این آخر هفته برنده شود، چهارمین زن سیاه‌پوستی خواهد بود که این جایزه را به خانه می‌برد. این خواننده پیش از این چهار بار نامزد جایزه آلبوم سال شده بود.

بیانسه در شاخه بهترین آلبوم جویز گرمی باید با چهره‌هایی، چون آندره ۳۰۰۰، بیلی آیلیش، چارلی ایکس‌سی‌ایکس و تیلور سوییفت که سال گذشته برنده این جایزه شد، رقابت کند. سوییفت که تاکنون برنده ۱۴ جایزه گرمی شده است، به تعدادی از صندوق‌های آتش سوزی نیز کمک مالی کرده است. او در بیانیه‌ای در اینستاگرام، از دیگران هم خواست در جمع‌آوری کمک‌های مالی مشارکت کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->