آغاز بیست‌دومین جشنواره فیلم فجر در مشهد | اکران ۶ فیلم در سینما‌های سیمرغ، آفریقا و هویزه بازیگر نقش شهید احمد کاظمی در فیلم پیش‌مرگ + عکس سانس ویژه برای نمایش فیلم لاک‌پشت در روز چهارم جشنواره فجر چهره متفاوت مهران مدیری در سریال تاسیان + عکس برنامه اکران روز اول جشنواره فیلم فجر در مشهد + جدول زمان‌بندی (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) اعلام ۱۵ فیلم آرای مردمی فجر در سومین روز جشنواره فجر رکوردشکنی سریال آبان در جذب بیننده همه چیز درباره فیلم سینمایی داد، اثر ابوالفضل جلیلی + خلاصه داستان، بازیگران و تصاویر فیلم قاتل و وحشی اثر حمید نعمت‌الله به جشنواره فجر می‌رود علت توقف سریال تاسیان، اثر تینا پاکروان، چیست؟ بازنمایی ایثار و چالش های پس از جنگ | نگاهی به روایت زندگی جانبازان در سینمای ایران به مناسبت روز جانباز افتخاری جهانی برای فیلم کوتاه «خورشید میاد؟» تصویرگر کتاب‌های کودک: فراوانی حوادث «شاهنامه» انتخاب سوژه طراحی را دشوار می‌کند تیزر فیلم شاه‌نقش منتشر شد + تیزر نگاهی به فیلم اسفند، ساخته دانش اقباشاوی، به بهانه رقابت در جشنواره فجر
سرخط خبرها

وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد 

  • کد خبر: ۳۱۴۳۲۹
  • ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۷
وقتی همه خوبیم! | درباره هیاهوی مدیریت انجمن سینمای جوان مشهد 
این مطلب پاسخ یکی از مخاطبان شهرآرانیوز است به مطلبی با عنوان «سناریویی برای یک انتخاب | یک پلان از شکاف بین فیلم‌سازان و مسئولان در مشهد» که ۷ بهمن ۱۴۰۳ در سایت شهرآرانیوز منتشر شده است.

نادر ملکی - در هفتم بهمن‌ماه مطلبی در شهرآرانیوز منتشر شد درباره گمانه‌زنی‌ها درباب مدیر جدید انجمن سینمای جوان. به نظر می‌رسد این مطلب دارای سوگیری است و با اصل بی‌طرفی ژورنالیستی در تعارض است. به همین جهت در این نوشته سعی شده تناقضات پنهان آن مطلب گوشزد شود.

۱- در میان مدیران سابق انجمن سینمای جوان خراسان رضوی کدامیک با همفکری و رای فیلمسازان و فعالان سینما انتخاب شده؟

۲- آیا کسانی که فعال در حوزه نقد و نظریه هستند، جزو بدنه سینمای مشهد به حساب نمی‌آیند؟ گزینه‌های احتمالی به‌طور فعال برنامه‌هایی در خصوص نقد و بررسی فیلم‌ها -مخصوصا فیلم‌های سینمای ایران- برگزار کرده‌اند و خیلی از فعالان سینمای مشهد در آن شرکت داشته‌اند. 

۳- کسی که خود فیلمساز باشد و در پی ساخت فیلم کوتاه است، آیا با مدیریت بر انجمن سینمای جوان، شائبه تعارض منافع پیش نمی‌آورد؟ بهروز شعیبی که بر مسند مدیریت انجمن سینمای جوان ایران نشسته، فیلمسازی حرفه‌ای است که فیلم‌ سینمایی می‌سازد و سودای فیلم کوتاه ندارد.

۴- به عنوانِ این منصب دقت کنید: «مدیر» انجمن سینمای جوان. یعنی کسی که سابقه مدیریت دارد خود به خود از کسی که (هرچند فیلمساز و یا فعال سینمایی است اما) در امر مدیریتِ یک ارگان فرهنگی ناتوان است، گزینه بهتری است. کما اینکه در پروژه‌های برزگ سینمایی در جهان، مدیران پروژه لزوما جزو فعالان سینما نیستند و صرفا می‌توانند چالش‌های پروژه را شناسایی و برطرف کنند. شما را ارجاع می‌دهم به سوابق مدیر پروژه‌ی «بازی تاج و تخت».

۵-  سینمای جوان محلی است برای تجمع و کار با افرادی که معمولا جوان هستند و در سنین دانشجویی در حال تجربه‌ی ساخت فیلم یا یادگیری اصول آن هستند. بنابراین فردی که سالها با دانشجویان ارتباط موثر داشته و او را همواره به تعامل با نسل دانشجو می‌شناسند، می‌تواند ارتباط موثری با توده مخاطبان بالقوه‌ی انجمن داشته باشد.

در نتیجه، با درنظر گرفتن ۵ مورد فوق، انتخاب فردی که سالها تجربه مدیریت و کارِ بدون سوگیری با جوانان را دارد می‌تواند برای بازگشت انجمن سینمای جوانان مشهد به جایگاهی که گویا از دست رفته، کمک شایانی بکند؛ چیزی که در مطلبِ یادشده گویا نادیده گرفته شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->