معاون راهبردی رئیس جمهور: منافع ملی در معاهده ایران و روسیه دیده می‌شود دیدار رئیس و اعضای شورای رهبری حماس با رهبر معظم انقلاب رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: بدقولی‌های آمریکا را فراموش نمی‌کنیم افتتاح بزرگ‌ترین مجموعهٔ تفریحی خاورمیانه در سیرجان با حضور رئیس جمهور (۲۰ بهمن ۱۴۰۳) روزنامه صهیونیستی: ترامپ ناتوانی عقلانی دارد به حرفهایش توجه نکنید فنلاند مدعی شد: هواپیمای روسی حریم هوایی ما را نقض کرد معترضان خشمگین هندی آدمک ترامپ را به آتش کشیدند حزب الله لبنان اظهارات ترامپ درباره نوار غزه را محکوم کرد قسام: سه اسیر صهیونیست شنبه آزاد می‌شوند روایت آسوشیتدپرس از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره مذاکره با آمریکا احضار نماینده دولت موقت بگلادش توسط هند دیدار ظریف با تولیت مجموعه فرهنگی شهید محراب در نجف (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) اسکندر مومنی: مردم از سفرهای غیرضروری خودداری کنند صدور پیام تسلیت رئیس‌جمهور به خانواده‌های داغدار دانش‌آموزان کرمانی آیت‌الله علم‌الهدی: عزیزان دولت و مجلس جلوی گرانی را بگیرند | امروز در اوج عزت و اقتدار هستیم رئیس ستاد انتخابات کشور: قطعا انتخابات کشور در آینده به صورت کاملا الکترونیک برگزار می‌شود حجت‌الاسلام صدیقی: ۲۲ بهمن تجدید بیعت با امام زمان(عج) است سفیر ایران در آلمان از روند احداث مرکز پیوند مغز و استخوان بیمارستان امام رضا (ع) مشهد بازدید کرد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) دستور رئیس‌جمهور برای بازبینی پرونده درمانی جانبازان رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا هوشمندانه، عاقلانه و شرافتمندانه نیست + فیلم دیدار ظریف با تعدادی از اعضای اندیشکده مجمع امور خارجی عراق (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با رهبر انقلاب دیدار کردند+ فیلم (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) ترامپ دادگاه کیفری بین‌المللی را تحریم کرد یک هواپیمای مسافربری در «آلاسکا» ناپدید شد (۱۹ بهمن ۱۴۰۳) توضیحات سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره دستور کار FATF در مجمع (۱۸ بهمن ۱۴۰۳) تحریم‌های جدید آمریکا علیه شبکه فروش نفت وزیرکشور: اتباع بیگانه فرصت‌های شغلی را از ما گرفته‌اند آیت الله علم الهدی: آمریکا و متحدانش توان مقابله با انقلاب اسلامی را ندارند
سرخط خبرها

افتتاح بزرگ‌ترین مجموعهٔ تفریحی خاورمیانه در سیرجان با حضور رئیس جمهور (۲۰ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۳۰۱
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
افتتاح بزرگ‌ترین مجموعهٔ تفریحی خاورمیانه در سیرجان با حضور رئیس جمهور (۲۰ بهمن ۱۴۰۳)
رئیس‌جمهور کشورمان به منظور افتتاح چند پروژه تولیدی. صنعتی و گردشگری، دقایقی پیش وارد شهر سیرجان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود پزشکیان دقایقی پیش به منظور افتتاح چند پروژه صنعتی و گردشگری، با استقبال مسئولان استانی وارد شهر سیرجان شد.

رئیس جمهور در این سفر یک روزه ۴ پروژه را در این شهرستان افتتاح کرد.

رئیس‌جمهور در اولین بخش از سفر خود به شهر سیرجان، بزرگ‌ترین مجموعه تفریحی گردشگری خاورمیانه و جنوب کشور را در شهر سیرجان رسماً افتتاح کرد.

مجموعهٔ گهرپارک سیرجان با مساحت نزدیک به ۳۸۰ هزار مترمربع بزرگ‌ترین مجموعهٔ تفریحی گردشگری خاورمیانه است که شامل امکاناتی مثل دریاچهٔ مصنوعی، پارک آبی به مساحت ۹۲ هزار مترمربع، شهربازی مسقف، واحد‌های اقامتی، زمین‌های مختلف ورزشی و باغ‌وحش بوده که با سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد تومان امروز افتتاح شد.

با تحریم‌ها عقب نمی‌نشینیم

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، صبح امروز، شنبه، در آیین افتتاح کارخانه احیای مستقیم مگامدول سیرجان، با ابراز تسلیت جان‌باختن تعدادی از دانش‌آموزان کرمانی در حادثه واژگونی اتوبوس، اظهار داشت: اصولاً نباید از این اتفاقات بیفتد و در زمان حاضر یک تیمی در حال بررسی دلایل وقوع این حادثه هستند و باید ببینیم که چه اتفاقی افتاده است و چگونه باید از این اتفاقات پیشگیری کنیم.

وی با اشاره به افتتاحاتی که در حال انجام است، گفت: تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری‌هایی در گذشته انجام شده است و دولت‌های قبل تلاش‌هایی کردند که قابل قدردانی است و حالا نوبت به ما رسیده است که بیاییم و پرده را بکشیم؛ ما باید از کسانی که این کار را شروع کردند و تا پایان زحمت کشیدند قدردانی کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه "تلاشی که همه عزیزان در کشور در دولت‌های مختلف انجام می‌دهند قابل قدردانی است. "، ادامه داد: اگر همه دست به دست هم بدهیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم؛ عقل کل همه شما و ما هستیم.

وی با تأکید بر اینکه "باید از منابع و امکاناتی که وجود دارد استفاده کنیم، اما آن طوری که باید از امکاناتی که داریم استفاده نکردیم. "، اضافه کرد: باید در بهره‌برداری از منابع و در افزایش در کیفیت تولیدات تغییراتی ایجاد شود.

پزشکیان با تصریح به اینکه "سرمایه‌گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومان طی سال آینده در این مجموعه سرمایه‌گذاری خیلی خوبی است و ایجاد چرخه‌های معدنی از تولید تا عرضه کار ارزشمندی است. "، گفت: باید به فکر نسل‌های آینده هم باشیم؛ بچه‌هایی که خواهند آمد و این معادن و سرمایه‌ها بی‌نهایت نیست و متعلق به همه نسل‌ها است و باید به سرمایه‌های ماندگار برای نسل‌های آینده تبدیل شود.

وی با ابراز اینکه "امروز مدارس و مراکز آموزشی ما ۱۵۵۲ کلاس درس کم دارند و در برخی مناطق کلاس‌های کپری، سنگی و کانکسی داریم. "، افزود: آینده ما را بچه‌ها می‌سازند و نوع نگاهی که ما به آنها می‌دهیم آینده ما را خواهد ساخت.

رئیس جمهور تأکید کرد: از هم‌اکنون باید به فکر آیندگان باشیم و سرمایه‌گذاری در مناطق مختلف ایران را افزایش دهیم؛ قرار نیست هرچه داریم بخوریم و مصرف کنیم و به فکر آینده نباشیم؛ ما قادریم مشکلات را حل کنیم به‌شرط اینکه به جلو حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: اگر به وضع موجود قانع باشیم مشکلی حل نخواهد شد؛ ما قادریم در ایران کار‌های بسیار بزرگی انجام دهیم به‌شرط اینکه نگاه بلند داشته باشیم و نباید نگاه ما فقط به کشور‌های خارجی باشد.

پزشکیان با اظهار اینکه "مقام معظم رهبری روز گذشته سخنان زیبایی داشتند. "، گفت: ما قادریم و بچه‌های ما قادرند که آینده‌ای بهتر از آنچه را هست، بسازند و خلق کنند و کافی است که باور کنیم؛ نباید به وضع موجود راضی باشیم و باید نگاه بلندی داشته باشیم.

وی با اذعان به اینکه "چشم‌انداز مقام معظم رهبری عملیاتی نشد و اگر اجرایی شده بود در ۱۴۰۴ در منطقه اول می‌شدیم. "، افزود: آیا راهی که ساخته‌ایم برای اول شدن است؛ باید خود را طوری دیگر آماده کنیم و باید برای رسیدن به قله تلاش کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه "دشمنان فکر می‌کنند با تحریم از گرسنگی خواهیم مرد، اما این طور نیست. "، خاطرنشان کرد: امروز هیچ چیزی از کشور‌های منطقه کم نداریم؛ می‌توانیم بهترین کشور منطقه باشیم؛ ما می‌توانیم کشوری مستقل، آزاد و بی‌نیاز بسازیم؛ ظرفیت‌های بسیار بالایی داریم به‌شرط آن که نگاه همه مسئولان تغییر کند و قادریم وضعیت فعلی را عوض کنیم.

وی ادامه داد: اگر اراده کنیم خواهیم توانست، اما مشکل ما اراده و باور است؛ اگر چشم به دیگران بدوزیم، نمی‌توانیم، اما ما قادریم با قدرت به قله برسیم و در همه حوزه‌ها در منطقه اول باشیم، اما این را مفت به آدم نمی‌دهند لذا همه باید خون دل بخوریم و زحمت باید کشید.

پزشکیان تأکید کرد: امروز به‌معنای واقعی به کار و جهاد تلاش داریم؛ تغییر در ایران شدنی است چراکه ظرفیت‌های فراوانی داریم و هیچ چیزی از کشور‌های منطقه کم نداریم و ما مصمم به تغییر هستیم و با کمک مردم و همه مدیران شدنی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->