ادغام نیروی زمینی ارتش و مرزبانی در مرحله کارشناسی است + فیلم با حکم پزشکیان، اعضای شورای انقلاب فرهنگی در شورای ستاد راهبری و نظارت سلامت انتخاب شدند ترامپ کنگره آمریکا را تهدید کرد: ممکن است دولت تعطیل شود آغاز رزمایش آمریکا-کره‌جنوبی موسوم به سپر آزادی ۲۰۲۵ اخراج ۲ دیپلمات انگلیسی از مسکو| شرایط اخذ ویزای روسیه سخت‌تر شد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) فرمانده نیروی زمینی ارتش: ۲۵۰۰ تک‌تیرانداز در ارتش آموزش دیده‌اند سردی روابط لندن و واشنگتن، در پی میزبانی گرم پادشاه انگلستان از زلنسکی چین: اداره نوار غزه باید تحت حاکمیت فلسطینی‌ها باشد| ابراز نگرانی پکن از فاجعه انسانی در سوریه برگزاری نشست توجیهی رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ۲۰۲۵ تلاش چین برای اتحاد مجدد صلح آمیز با تایوان نتیجه اتحاد مثلثی باکو-تل‌آویو-واشنگتن چه خواهد شد؟ حماس: طرح اشغالگران برای ازسرگیری جنگ در نوار غزه شکست خورده است | آزادی اسرای صهیونیست تنها از طریق مذاکره پاسخ‌های عراقچی، نمایندگان حاضر در کمیسیون امنیت ملی مجلس را قانع کرد هشدار رهبر جماعت اسلامی پاکستان: اسلام‌آباد از سرنوشت زلنسکی درس عبرت بگیرد میانجیگری به‌سبک آمریکایی‌ها: ترامپ به‌نمایندگی از روسیه، با اوکراین مذاکره می‌کند گوترش: امسال ۲۲.۹ میلیون نفر در افغانستان نیازمند کمک‌های بشردوستانه هستند ترامپ دستور داد: اخراج گسترده کارکنان سرویس ملی هواشناسی آمریکا واکنش عجیب ترامپ به برگزاری رزمایش دریایی میان ایران، روسیه و چین نسل‌کشی در غزه توسط صهیونیست‌ها؛ این بار با قطع آب و برق ترامپ: اوکراین با کمک‌های واشنگتن هم نمی‌تواند نجات یابد نگرانی آمریکا از فروش اطلاعات امنیتی کشورش توسط ترامپ به روسیه سردار رادان از هزینه پایین جرائم رانندگی در ایران انتقاد کرد: بازدارنده نیست سفر نخست وزیر رژیم صهیونیستی به مجارستان سخنگوی وزارت خارجه: نامه‌ای از ترامپ دریافت نشده است | آغاز مذاکره با اروپا از اواخر اسفند کره‌شمالی چندین موشک بالستیک شلیک کرد (۲۰ اسفند ۱۴۰۳) رئیس اتحادیه جهانی علمای مسلمان خواستار لغو محاصره غزه شد هزینه‌های کسب‌شده از مولدسازی استان‌ها، صرف پیشرفت خودشان خواهد شد توافق کابل و اسلام‌آباد بر سر آتش‌بس موقت در گذرگاه تورخم (۲۰ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

فنلاند مدعی شد: هواپیمای روسی حریم هوایی ما را نقض کرد

  • کد خبر: ۳۱۵۲۸۴
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۷
فنلاند مدعی شد: هواپیمای روسی حریم هوایی ما را نقض کرد
وزارت دفاع فنلاند در بیانیه‌ای ادعا کرد که حریم هوایی این کشور توسط یک هواپیمای روسی نقض شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در بیانیه وزارت دفاع فنلاند آمده است که یک هواپیمای روسی برای چند دقیقه حریم هوایی این کشور را نقض کرده است.

بر اساس بیانیه وزارت دفاع فنلاند، مرزبانی این کشور در حال انجام تحقیق در مورد این حادثه است.

به گزارش ایرنا، وزارت دفاع فنلاند پیش از این نیز دو جنگنده میگ ۳۱ روسیه را متهم کرده بود که حریم هوایی این کشور را در نزدیکی شهر ساحلی پوروو (Porvoo) نقض کرده‌اند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->