فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

افتتاح بزرگ‌ترین مجموعهٔ تفریحی خاورمیانه در سیرجان با حضور رئیس جمهور (۲۰ بهمن ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۵۳۰۱
  • ۲۰ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۸
افتتاح بزرگ‌ترین مجموعهٔ تفریحی خاورمیانه در سیرجان با حضور رئیس جمهور (۲۰ بهمن ۱۴۰۳)
رئیس‌جمهور کشورمان به منظور افتتاح چند پروژه تولیدی. صنعتی و گردشگری، دقایقی پیش وارد شهر سیرجان شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر مسعود پزشکیان دقایقی پیش به منظور افتتاح چند پروژه صنعتی و گردشگری، با استقبال مسئولان استانی وارد شهر سیرجان شد.

رئیس جمهور در این سفر یک روزه ۴ پروژه را در این شهرستان افتتاح کرد.

رئیس‌جمهور در اولین بخش از سفر خود به شهر سیرجان، بزرگ‌ترین مجموعه تفریحی گردشگری خاورمیانه و جنوب کشور را در شهر سیرجان رسماً افتتاح کرد.

مجموعهٔ گهرپارک سیرجان با مساحت نزدیک به ۳۸۰ هزار مترمربع بزرگ‌ترین مجموعهٔ تفریحی گردشگری خاورمیانه است که شامل امکاناتی مثل دریاچهٔ مصنوعی، پارک آبی به مساحت ۹۲ هزار مترمربع، شهربازی مسقف، واحد‌های اقامتی، زمین‌های مختلف ورزشی و باغ‌وحش بوده که با سرمایه‌گذاری ۳ هزار میلیارد تومان امروز افتتاح شد.

با تحریم‌ها عقب نمی‌نشینیم

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور، صبح امروز، شنبه، در آیین افتتاح کارخانه احیای مستقیم مگامدول سیرجان، با ابراز تسلیت جان‌باختن تعدادی از دانش‌آموزان کرمانی در حادثه واژگونی اتوبوس، اظهار داشت: اصولاً نباید از این اتفاقات بیفتد و در زمان حاضر یک تیمی در حال بررسی دلایل وقوع این حادثه هستند و باید ببینیم که چه اتفاقی افتاده است و چگونه باید از این اتفاقات پیشگیری کنیم.

وی با اشاره به افتتاحاتی که در حال انجام است، گفت: تلاش‌ها و سرمایه‌گذاری‌هایی در گذشته انجام شده است و دولت‌های قبل تلاش‌هایی کردند که قابل قدردانی است و حالا نوبت به ما رسیده است که بیاییم و پرده را بکشیم؛ ما باید از کسانی که این کار را شروع کردند و تا پایان زحمت کشیدند قدردانی کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه "تلاشی که همه عزیزان در کشور در دولت‌های مختلف انجام می‌دهند قابل قدردانی است. "، ادامه داد: اگر همه دست به دست هم بدهیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم؛ عقل کل همه شما و ما هستیم.

وی با تأکید بر اینکه "باید از منابع و امکاناتی که وجود دارد استفاده کنیم، اما آن طوری که باید از امکاناتی که داریم استفاده نکردیم. "، اضافه کرد: باید در بهره‌برداری از منابع و در افزایش در کیفیت تولیدات تغییراتی ایجاد شود.

پزشکیان با تصریح به اینکه "سرمایه‌گذاری ۱۲۰ هزار میلیارد تومان طی سال آینده در این مجموعه سرمایه‌گذاری خیلی خوبی است و ایجاد چرخه‌های معدنی از تولید تا عرضه کار ارزشمندی است. "، گفت: باید به فکر نسل‌های آینده هم باشیم؛ بچه‌هایی که خواهند آمد و این معادن و سرمایه‌ها بی‌نهایت نیست و متعلق به همه نسل‌ها است و باید به سرمایه‌های ماندگار برای نسل‌های آینده تبدیل شود.

وی با ابراز اینکه "امروز مدارس و مراکز آموزشی ما ۱۵۵۲ کلاس درس کم دارند و در برخی مناطق کلاس‌های کپری، سنگی و کانکسی داریم. "، افزود: آینده ما را بچه‌ها می‌سازند و نوع نگاهی که ما به آنها می‌دهیم آینده ما را خواهد ساخت.

رئیس جمهور تأکید کرد: از هم‌اکنون باید به فکر آیندگان باشیم و سرمایه‌گذاری در مناطق مختلف ایران را افزایش دهیم؛ قرار نیست هرچه داریم بخوریم و مصرف کنیم و به فکر آینده نباشیم؛ ما قادریم مشکلات را حل کنیم به‌شرط اینکه به جلو حرکت کنیم.

وی تصریح کرد: اگر به وضع موجود قانع باشیم مشکلی حل نخواهد شد؛ ما قادریم در ایران کار‌های بسیار بزرگی انجام دهیم به‌شرط اینکه نگاه بلند داشته باشیم و نباید نگاه ما فقط به کشور‌های خارجی باشد.

پزشکیان با اظهار اینکه "مقام معظم رهبری روز گذشته سخنان زیبایی داشتند. "، گفت: ما قادریم و بچه‌های ما قادرند که آینده‌ای بهتر از آنچه را هست، بسازند و خلق کنند و کافی است که باور کنیم؛ نباید به وضع موجود راضی باشیم و باید نگاه بلندی داشته باشیم.

وی با اذعان به اینکه "چشم‌انداز مقام معظم رهبری عملیاتی نشد و اگر اجرایی شده بود در ۱۴۰۴ در منطقه اول می‌شدیم. "، افزود: آیا راهی که ساخته‌ایم برای اول شدن است؛ باید خود را طوری دیگر آماده کنیم و باید برای رسیدن به قله تلاش کنیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه "دشمنان فکر می‌کنند با تحریم از گرسنگی خواهیم مرد، اما این طور نیست. "، خاطرنشان کرد: امروز هیچ چیزی از کشور‌های منطقه کم نداریم؛ می‌توانیم بهترین کشور منطقه باشیم؛ ما می‌توانیم کشوری مستقل، آزاد و بی‌نیاز بسازیم؛ ظرفیت‌های بسیار بالایی داریم به‌شرط آن که نگاه همه مسئولان تغییر کند و قادریم وضعیت فعلی را عوض کنیم.

وی ادامه داد: اگر اراده کنیم خواهیم توانست، اما مشکل ما اراده و باور است؛ اگر چشم به دیگران بدوزیم، نمی‌توانیم، اما ما قادریم با قدرت به قله برسیم و در همه حوزه‌ها در منطقه اول باشیم، اما این را مفت به آدم نمی‌دهند لذا همه باید خون دل بخوریم و زحمت باید کشید.

پزشکیان تأکید کرد: امروز به‌معنای واقعی به کار و جهاد تلاش داریم؛ تغییر در ایران شدنی است چراکه ظرفیت‌های فراوانی داریم و هیچ چیزی از کشور‌های منطقه کم نداریم و ما مصمم به تغییر هستیم و با کمک مردم و همه مدیران شدنی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->