سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

اعلام موضع سازمان ملل در قبال طرح ترامپ: با جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف هستیم

  • کد خبر: ۳۱۵۸۱۶
  • ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۹
اعلام موضع سازمان ملل در قبال طرح ترامپ: با جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف هستیم
معاون سخنگوی سازمان ملل در واکنش به تکرار طرح کوچ اجباری فلسطینیان از نوار غزه و تصاحب این منطقه از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفت که سازمان ملل با جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف است.

به گزارش شهرآرانیوز، فرحان حق معاون سخنگوی سازمان ملل نماینده ما با مقامات اسراییلی، آمریکایی و فلسطینی در ارتباط است. اما همانطور که قبلا اعلام کردیم، دبیرکل سازمان ملل با هرگونه جابجایی اجباری فلسطینیان مخالف است.

معاون سخنگوی سازمان ملل گفت: دبیرکل در اظهارات هفته گذشته خود نگرانی‌های خود را بیان کرد که هیچ رویکردی در قبال فلسطینی‌ها نباید شامل پاکسازی قومی باشد.

فرحان حق در پاسخ به این سوال که واکنش سازمان ملل به اینکه حماس اعلام کرده است، آزاد سازی اسرای اسرائیلی را به دلیل نقض توافق آتش بس به تعویق می‌اندازد، چیست؟ گفت: سازمان ملل می‌خواهد هر دو طرف به تعهدات خود بر اساس توافق نامه آتش بس عمل کنند. ضروری است که همه جنبه‌های توافق و زمان بندی‌های مربوطه رعایت شود.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا ۲۵ ژانویه (۶ بهمن ۱۴۰۳) طرح انتقال ساکنان غزه به کشور‌های همسایه مانند مصر و اردن را مطرح کرد که با واکنش منفی هر دو کشور و سایر کشور‌های عربی و سازمان‌های منطقه‌ای و بین المللی مواجه شد و مدتی بعد نیز، طرح تصاحب غزه از سوی آمریکا را مطرح کرد.

رئیس جمهوری آمریکا اولین بار در کنفرانس خبری مشترک با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل در سه شنبه گذشته، طرح جنجالی غزه را فاش کرد که خشم فلسطینیان را برانگیخت. او بر این موضوع تاکید کرد که فلسطینی‌ها از غزه خارج شده و مصر و اردن آنها را بپذیرند.

اظهارات بی سابقه، تاریخی و غیرمنتظره ترامپ در چهارم فوریه ۲۰۲۵ درباره غزه مبنی بر اینکه آمریکا باید غزه ویران شده از جنگ را تصرف، کنترل، توسعه و حفظ کند و در آن " مالکیت طولانی مدت" داشته باشد، واکنش‌های جهانی را به همراه داشته است.

پیشنهاد ترامپ در مورد مالکیت غزه در نشست خبری همراه با بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل، تاکنون موجی از سردرگمی و محکومیت را به دنبال داشت و حامیان حقوق بشر و سیاستمداران، این اظهارات رئیس جمهوری آمریکا را برای خارج کردن فلسطینیان از باریکه غزه و بازسازی و مالکیت آن، قاطعانه رد و محکوم کردند.

منتقدان استدلال می‌کنند که ترامپ با ارائه طرح خود نه تنها از پاکسازی قومی در غزه حمایت می‌کند، بلکه با پیشنهاد تصاحب آن با زور، منشور حقوق بشر سازمان ملل را زیر پا می‌گذارد.

آمریکا و قطر ۱۵ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۲۶ دی ماه ۱۴۰۳ اعلام کردند که اسرائیل و حماس به توافق آتش بس دست یافته‌اند. این توافق، ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ برابر با ۳۰ دی ماه ۱۴۰۳ اجرایی شد و مرحله اول آن، ۶ هفته به طول خواهد انجامید. طی این مرحله، درباره اجرای توافق در مرحله دوم و سپس سوم آن، مذاکره خواهد شد.

اسرائیل با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) تا ۱۹ ژانویه ۲۰۲۵ (۳۰ دی ۱۴۰۳) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخت که بر اثر آن، افزون بر ویرانی‌های عظیم و قحطی مرگبار، بیش از ۱۵۷ هزار فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی و همچنین بیش از ۱۴ هزار نفر مفقودالاثر شدند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->