نتانیاهو، ۱۷۸۸ بار گفت: یادم نمی‌آید ! گردان‌های شهید محمد الضیف مسئولیت حمله موشکی به جولان اشغالی را برعهده گرفت حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به سوریه (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) رئیس‌جمهور کره جنوبی سرانجام مشخص شد طاهری: هوش مصنوعی بدون زنان، ناعادلانه و ناکارآمد است عراقچی: رسیدن به توافق غیرممکن نیست آن روی سکه آمریکا در مذاکرات رو شد | اظهارات تهدیدآمیز کاخ سفید علیه ایران پزشکیان: هیچ انسان آزاده‌ای زیر بار ظلم و ستم نمی‌رود راز توییت عجیب صفحه نتانیاهو به زبان فارسی| ایران مشاور نخست‌وزیر اسرائیل را دستگیر کرده است؟ + عکس انتقاد پزشکیان از دروغ و ریاکاری در میان مسئولان روسای مجالس ایران و کوبا دیدار کردند بهروزآذر: انقلاب اسلامی بر اصول انسان محور بنا شده است وقوع حادثه امنیتی در اقامتگاه سلطنتی انگلیس (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عراقچی: پیشنهاد آمریکا دارای ابهامات و سؤالات زیادی است رهبر انقلاب: ابتکار مهم سیاسی امام باقر(ع) این بود که ده روز در منا برای ایشان عزاداری کنند دولت هلند استعفا داد آیت الله علم الهدی: امام باقر (ع) با انقلاب فرهنگی، هویت شیعی را احیا کرد دولت جدید لبنان برای توسعه روابط با ایران اعلام آمادگی کرد یک ساکن قدس شرقی به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت شد اوکراین پل کریمه را با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره منهدم کرد سناتور ارشد دموکرات از مذاکره ترامپ با ایران انتقاد کرد | ترامپ در حال انعقاد توافق جانبی با ایران است وزیر امور خارجه با نخست‌وزیر لبنان دیدار کرد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) سفرای جدید ایران در ۶ کشور جهان با پزشکیان دیدار کردند سخنگوی کرملین: ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته‌ای نیست پزشکیان هشدار داد: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد عراقچی پس از دیدار با نبیه بری: لبنان می‌تواند برای بازسازی، روی ایران حساب باز کند برگزاری مراسم ۱۴خرداد با سخنرانی رهبر معظم انقلاب و رئیس‌جمهور (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امضای تفاهم‌نامه همکاری گردشگری بین ایران و تاجیکستان

  • کد خبر: ۳۱۶۱۵۶
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۴
امضای تفاهم‌نامه همکاری گردشگری بین ایران و تاجیکستان
تفاهم‌نامه همکاری گردشگری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان با حضور وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و رئیس کمیته گردشگری دولت تاجیکستان امضا شد.

به گزارش شهرآرانیوز، تفاهم‌نامه همکاری گردشگری میان جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان امروز چهارشنبه ۲۴ بهمن‌ماه در حاشیه دومین روز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران توسط سیدرضا صالحی‌امیری وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و جمشید جمعه‌خان‌زاده رئیس کمیته گردشگری دولت تاجیکستان به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه با هدف توسعه همکاری‌های گردشگری، تقویت روابط اقتصادی و فرهنگی، و معرفی ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی دو کشور به امضا رسیده است.

بر اساس این توافق، ایران و تاجیکستان نسبت به تبادل اطلاعات فنی در حوزه گردشگری، از جمله انجمن‌های فعال، تورگردان‌ها و دفاتر خدمات مسافرتی اقدام خواهند کرد. همچنین، دو کشور بخش خصوصی را به توسعه همکاری‌های گردشگری دوجانبه تشویق می‌کنند و در راستای تبلیغ و ترویج محصولات جدید گردشگری، طراحی بسته‌های سفر و افزایش تبادل گردشگران همکاری خواهند داشت.

این تفاهم‌نامه همچنین شامل تعهدات دو کشور برای مبادله اطلاعات مستمر درباره جاذبه‌ها و رویداد‌های گردشگری، برگزاری نشست‌های تخصصی میان فعالان این حوزه، طراحی تور‌های ترکیبی برای جذب گردشگران از بازار‌های مشترک، حضور متقابل در نمایشگاه‌های بین‌المللی گردشگری و تسهیل برگزاری هفته‌های گردشگری و سایر رویداد‌های مرتبط است.

علاوه بر این، دو طرف توافق کردند که سالانه حداقل یک تور آشناسازی برای ۱۰ نفر از فعالان گردشگری و رسانه‌ای کشور مقابل برگزار شود.

ایران و تاجیکستان در زمینه قوانین و مقررات سرمایه‌گذاری در صنعت گردشگری، به‌ویژه زیرساخت‌ها و تأسیسات گردشگری، تبادل اطلاعات خواهند داشت و همکاری‌های مرتبط با معرفی ارزش‌ها و اشتراکات فرهنگی را گسترش می‌دهند.

همچنین، دو کشور برای توسعه گردشگری مشترک در حوزه‌هایی مانند گردشگری ادبی و سلامت، همکاری در برگزاری جشن‌های فرهنگی نظیر نوروز، مهرگان، تیرگان و سده و تسهیل صدور کارت عبور برای وسایل نقلیه شخصی و ویزای گردشگران تلاش خواهند کرد.

از دیگر مفاد این تفاهم‌نامه، همکاری در تبادل کارشناسان گردشگری میان نهاد‌ها و مؤسسات مرتبط دو کشور است.

امضای این تفاهم‌نامه، گام مهمی در مسیر توسعه تعاملات گردشگری و فرهنگی میان ایران و تاجیکستان محسوب می‌شود و زمینه را برای افزایش تبادلات گردشگری و جذب گردشگران بیشتر فراهم خواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->