بازگشت بازیگران محبوب سریال بیگ‌بنگ تئوری، به تلویزیون افتتاح بخش اصلی هفدهمین جشنواره هنرهای تجسمی فجر فون تریه، فیلم‌ساز مشهور دانمارکی در بیمارستان بستری شد مهران غفوریان و علی لهراسبی مهمان برنامه ۱۰۰۱ محسن کیایی می‌شوند + زمان پخش بازیگرانی که بدون دریافت سیمرغ در فجر چهل و سوم درخشیدند قسمت چهارم انیمیشن پدینگتون ساخته می‌شود صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۲۵ و ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان مجموعه داستان «یکی بود، یکی نبود» روانه بازار کتاب شد واکنش عضو هیئت داوران جشنواره فیلم فجر به حرف‌های تند شهاب حسینی درگذشت امیرحسین حاجیلو بازیگر تئاتر + علت فوت کتاب ۱۰۰ حکایت تربیتی در ایستگاه نهم خط قرمز ساترا روی سریال «تاسیان»| بدون مجوز منتشر شده است! نمایش «مردی مقابل فرزندانش» بر روی صحنه تماشاخانه استاد نوری اهالی کوچه بهمن | همان مردم رئیس انجمن هنر‌های تجسمی خراسان رضوی: برای حضور در جشنواره فجر، به دنبال آثار برجسته و باکیفیت بودیم باران کوثری صداپیشه داستان صوتی تیستو سبزانگشتی شد
سرخط خبرها

واکنش عضو هیئت داوران جشنواره فیلم فجر به حرف‌های تند شهاب حسینی

  • کد خبر: ۳۱۶۱۷۰
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۹:۱۵
واکنش عضو هیئت داوران جشنواره فیلم فجر به حرف‌های تند شهاب حسینی
یکی از اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم فجر به اعتراض شهاب حسینی پاسخ داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رضا درستکار گفت: کسانی مثل آقای شهاب حسینی را نمی‌شود یک‌شبه تغییر داد که گمان می‌کنند تمام کائنات و مردم خلق شده‌اند تا آن‌ها پیشرفت کنند و جایزه بگیرند.

وی افزود: اعتراضات اخیر آقای شهاب حسینی نیز اصلا وارد نیست. اگر آقای حسینی جای ما بودند می‌فهمیدند انتخاب نقش اول مرد از میان ۳۲ فیلم با این تعداد بازیگر توانمند واقعاً کار سختی بود.

درستکار ادامه داد: اگر آقای پورشیرازی برای بازی در فیلم «پیرپسر» وارد جشنواره می‌شد که کار بسیار سخت‌تر می‌شد. فاصله بازیگرانی که در جشنواره نامزد شدند آنقدر با آقای پورشیرازی زیاد است که دیگر آقای شهاب حسینی حرفی برای گفتن نداشت. حتی بازیگر نوجوان فیلم «بچه مردم» هم بازی بسیار درخشانی داشت ولی در نهایت ما باید یک بازیگر را انتخاب می‌کردیم.

به گفته وی، آقای پورفرج پس از چهار بازی عالی و نامزدشدن در ادوار جشنواره، بالاخره سیمرغ گرفت. قبلا به‌خاطر نظرات اشتباه برخی منتقدان به ایشان سیمرغ نمی‌دادند. خانم فریبا نادری عمر خودش را در سینما گذرانده و حالا به حق خودش رسیده است.

وی اضافه کرد: انتخاب آقای مصطفی زمانی برای نقش اول مرد و خانم فریبا نادری برای نقش اول زن، به این علت بود که کل فیلم روی دوش این دو بازیگر حرکت می‌کرد و با حضور این دو نفر درام فیلم جلو می‌رفت.

فیلم شوهر ستاره فیلم خیلی ضعیفی است. اما در کل فیلم یک عنصر زحمت‌کش به نام خانم فریبا نادری خودش را نشان می‌دهد. بازی آقای مصطفی زمانی ۹۰ نمره از ۱۰۰ نمره یک بازی استاندارد را کسب کرد. در حالی که بازی دیگر نامزد‌ها در حد نمره ۶۰ بود.

آقای شهاب حسینی ناراحت و مدعی‌اند که فیلم «رها» اصلا در جشنواره دیده نشده ولی این‌طور نیست. چون هم فیلم «رها» را خوب دیدیم و هم بار‌ها در هیئت داوران سر جزئیات آن بحث کردیم. «رها» یک فیلم خوب اجتماعی است. اگر آقای شهاب حسینی نبود اصلا این فیلم ساخته نمی‌شد و ارزش ایشان محفوظ است.

درستکار افزود: اما فیلم اشکالات جدی هم دارد. هم تلخی زیاد و بی‌اندازه دارد و هم مگر می‌شود یک فیلم چهار پایان داشته باشد؟ از نظر من فیلم «داد» آقای ابوالفضل جلیلی فیلم خیلی بهتر و یک‌دست‌تری از فیلم «رها» بود ولی همان‌طورکه دیدید، هیئت داوران حتی به آن فیلم نیز توجه زیادی نکرد.

برخی قضاوت‌ها و نظرات انسان را متأسف می‌کند. شاید بشود برخی لطماتی که مدیران به سینما وارد کردند را یک‌شبه ترمیم کرد، ولی کسانی مثل آقای شهاب حسینی را نمی‌شود یک‌شبه تغییر داد که گمان می‌کنند تمام کائنات و مردم خلق شده‌اند تا آن‌ها پیشرفت کنند و جایزه بگیرند. امثال ایشان باید بدانند افراد دیگری هم هستند که امکان دارد فیلم‌های بهتری ساخته باشند. باید بدانند در یک مسابقه ساده شرکت کرده‌اند که طبیعتاً ۳۱ بازنده دارد و یک برنده.

گفتنی است شهاب حسینی در پایان مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر یادداشت تندی را منتشر کرد و نوشت:

«سلام. خدای دهنده عزت و گیرنده آن را بر گفته خود گواه می‌گیرم.

“رها” برای بنده کوچک و گروه سازنده آن انگیزه‌ای بزرگتر فراتر و عمیق‌تر از حضور در جشنواره و کسب عنوان داشت که مدت‌هاست میلی بودن آن به یقین همگان رسیده است. “رها”، حکایت همدلی همدردی و غم خواری ما بود با مردمی که هر روز بیش از پیش زندگی خود را در رویارویی با مشکلات معیشتی و اقتصادی در محاصره حلقه تنگ فقر می‌یابند. مشکلاتی که بیش از هر چیز عزت نفس و غرور آنان را هدف قرار داده است.

مردمی که روز به روز رویا‌های خود را در برخورداری از یک زندگی حتی معمولی دست نیافتنی‌تر می‌بینند. مردمی که در نگاه این روزهایشان حسرت گذشته نگرانی حال و ابهام آینده موج می‌زند. “رها”، قصه غصه ما از شرایط مردمی است که این انقلاب روی دوش و بر گرده آنان به چهل و شش سالگی رسیده و حال آنکه از فحوای دل و عمق خیال آنان که جویا شوی چنانکه دستشان برسد، در آرزوی جلای وطن و رفتن از این سرزمین هستند.

ما را دیگر شادمانی‌های زودگذر برآمده از سلیقه‌های سطحی شما کارساز نیست. مدت‌هاست که نیست. ما به دنبال شعفیم؛ شعفی که مولود امید امیدی که در زندگی ما دیر زمانی است که به سردی گراییده و ما را در معرض بزرگترین معصیت بشری که همانا ناامیدی از رحمت خداست قرار داده است. باز، اما چشم امید ما به وعده حق خداست که فرمود: براستی که پس از هر سختی آسانی است. آمین یا یگانه تنها، یا یگانه آشنا.»

منبع: عصر ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->