ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است تعطیلی طلافروشی‌های مشهد تا پایان هفته + علت خریدوفروش بدون واسطه دام برای عید قربان در مشهد | قیمت امروز دام زنده چقدر است؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) + مراکز مجاز ذبح بازار سهام ریخت | علت سرخ‌پوشی امروز بورس چه بود؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) برای خرید عرضه اولیه «رپویا» فقط ۲ ساعت فرصت دارید (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) چرا طلا امروز گران شد؟ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | پیش‌بینی روند صعودی قیمت طلا در ایران فوق‌العاده خاص کارمندان دولت ابلاغ شد، اما تصویب طرح ساماندهی کارگران چند سال به درازا کشید! قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در محدوده ۸۲ هزار تومان کشف ۴۰۰ کیلوگرم پوشاک مستعمل (تاناکورا) در مشهد آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | استخراج بیت‌کوین سودآور شد اجرای مرحله سوم کالابرگ منتفی شد؟ بهترین راهکار برای رفع ناترازی انرژی در ایران مشخص شد رشد شدید قیمت طلا در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | نرخ سکه اعلام شد قیمت طلای جهانی امروز (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلای جهانی در اوج چهار هفته گذشته جزئیات اصلاح پرداخت حقوق ۱۴۰۴ اعلام شد قیمت امروز میوه و صیفی جات در تره بار مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | میوه‌های فصل در اوج گرانی رشد بی‌سابقه مصرف و افت تولید برقابی در کشور تنور داغ تورم نان | چرا یارانه‌های هنگفت و قیمت‌گذاری دستوری به مهار قیمت کالای‌اساسی منجر نشد؟ قیمت میوه از هفته آینده در مشهد کاهش می‌یابد تأثیر طرح چندنرخی‌شدن گازوئیل بر قیمت تمام‌شده کالاها | پس‌لرزه سوخت در بازار کالا‌ فائو مرکز ثقل همکاری‌های بین‌المللی کشاورزی و غذا است| ضرورت کمک فائو به تامین غذا در غزه
سرخط خبرها

دروازه ۱۵ کشور بزرگ به روی اقتصاد و تجارت ایران گشوده شد

  • کد خبر: ۳۱۶۲۰۴
  • ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
دروازه ۱۵ کشور بزرگ به روی اقتصاد و تجارت ایران گشوده شد
وزیر صمت با بیان اینکه اتفاقات خوبی در ۶ ماهه فعالیت دولت چهاردهم با تلاش‌های رئیس جمهور و اعضا هیئت دولت در بخش تجارت خارجی انجام شد، گفت: بنا به دستور رئیس جمهور، استفاده از ظرفیت ۱۵ کشور بزرگ برای مقصد صادراتی مورد توجه و تاکید است.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمد اتابک شامگاه چهارشنبه در نشست بررسی چالش‌های فعالان اقتصادی در حوزه صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با بیان اینکه دولت چهاردهم شرایط تجارت خارجی خوبی برای کشور فراهم کرده است اظهار داشت: دولت چهاردهم با یک دیپلماسی قوی، شرایط خوبی در حوزه تجارت و اقتصاد فراهم کرده که نیاز است فعالان این عرصه با استانداردسازی محصولات بازار‌های هدف را به‌دست گیرند.

وی با بیان اینکه اتفاقات خوبی در ۶ ماهه فعالیت دولت چهاردهم با تلاش‌های رئیس جمهور و اعضا هیئت دولت در بخش تجارت خارجی انجام شده است افزود: بنا به دستور رئیس جمهور، استفاده از ظرفیت ۱۵ کشور بزرگ برای مقصد صادراتی مورد توجه و تاکید است.

وزیر صمت تصریح کرد: همانگونه که فعالان عرصه تجارت و بازرگانان به درستی از دولت توقع ایجاد فضای مناسب کسب و کار در بازار‌های خارجی دارند، توقع ما نیز از آنها این است که با سعی و تلاش تجارت بین کشور‌های مورد نظر با استاندارد‌های بازار‌های هدف انجام دهند.

اتابک با اشاره به تسهیل شرایط تجارت با کشور‌های منطقه اوراسیا، یادآور شد: ۲۴۰ میلیون نفر عضو کشور‌های اوراسیا بخشی از جامعه مورد هدف تجارت ایران است که ۸۷ درصد تعرفه‌های آنها برای فعالان اقتصادی بخش خصوصی کشورمان صفر می‌شود.

وی عنوان کرد: نیاز است که تجار و بازرگانان از این فرصت برای ارتقا تجارت خارجی استفاده کنند.

وزیر صمت در خصوص فعالیت ایمیدرو و ایدرو بیان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد که در برخی استان‌ها، یکی یا هر دوی این شرکت‌ها فعال و مشغول سرمایه‌گذاری هستند که با توجه به ظرفیت‌های بالای استان بوشهر می‌توان از این شرکت‌ها برای سرمایه‌گذاری استفاده شود.

اتابک گفت: استان بوشهر دارای ظرفیت‌های خوبی در بخش معادن است هر چند که ۵۳ درصد از معادن این استان غیرفعال هستند.

وی از تفویض بخشی از فعالیت‌های شورای عالی معادن به استان‌ها خبر داد و ادامه داد: در استان‌هایی که معادن فعال دارند بخشی از اختیارات شورای عالی معادن به آن استان داده می‌شود که این موضوع برای استان بوشهر نیز در دستور کار قرار می‌گیرد.

وزیر صمت با اشاره به قطع برق و مشکلات تامین گاز صنایع خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تا ۱۵ بهمن ماه از مجموع برق و گاز قطع شده صنایع و معادن حدود ۳۰۳ همت عدم نفع از فروش محصولات داشته‌اند که ۱۳۰ همت مربوط به برق و مابقی به ناترازی گاز بوده است.

وی ادامه داد: این ناترازی مربوط به امسال یا سال گذشته نبوده بلکه محصول ۱۰ ساله به‌شمار می‌رود که میزان مصرف رشد چند برابری و تولید روند کاهشی داشته که پس از یک دهه جمع شدن، امروز شاهد ناترازی برق و گاز هستیم.

اتابک یادآور شد: نیاز صنایع کشور به برق مصرفی حدود ۱۶ هزار مگاوات است که ۶ هزار مگاوات اکنون تامین می‌شود و مابقی با ایجاد نیروگاه‌های پاک می‌تواند بخش زیادی از کسری مورد نیاز را تامین کند.

وزیر صمت در پاسخ به درخواست یکی از فعالان بخش خصوصی برای دادن مجوز راه‌اندازی کارخانه سیمان به استان بوشهر گفت: سه واحد کارخانه سیمان در استان وجود دارد که بخش عمده تولیدات خود را به شکل کلینکردر بازار به فروش می‌رسانند.

وی گفت: ۸۸ میلیون تن سیمان در کشور تولید و زیر قیمت بین‌المللی به فروش می‌رسد درحالی که برای ساخت هر واحد کارخانه‌ای به شکل بین‌المللی هزینه می‌کنیم که با این روند امکان دادن مجوز جدید در خیلی از استان‌ها از جمله بوشهر وجود ندارد.

وی در خصوص گلایه برخی فعالان عرصه معادن استان بوشهر برای حذف تقسیط حقوق دولتی معادن بیان کرد: در نشست با رئیس دیوان محاسبات پیشنهاد کرده‌ایم که حقوق دولتی معادن مجدد تقسیط شود.

اتابک‌زاده یادآور شد: در کنار این موضوع یک بسته پیشنهادی به دولت ارائه کرده‌ایم که در مراحل کارشناسی است و هنوز تایید نشده که بر اساس آن تسهیلات، بدهی به تامین اجتماعی و بدهی‌های سرمایه‌گذاران به دولت تقسیط می‌شود.

در این نشست تعدادی از فعالان بخش خصوصی مرتبط با حوزه صنعت به بیان دغدغه‌ها، مشکلات و ظرفیت‌های استان در حوزه تجارت داخلی و خارجی پرداختند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->