به گزارش شهرآرانیوز، مرکز آکادمیک رژیم صهیونیستی (روبین) اعلام کرد در تحقیق جدیدی که درباره روند مهاجرت معکوس از اراضی اشغالی انجام داده، به نتایج «نگرانکنندهای» رسیده است.
به گزارش وبسایت عبری «واللا» نتایج این تحقیق حاکی از این است که ۲۴ درصد از شهرکنشینهای صهیونیست در سال ۲۰۲۴ به ترک اراضی اشغالی فکر کردند، در حالی که این مساله ۲ سال قبل تنها ۱۸ درصد بود.
این رسانه عبری گزارش داد، در این تحقیق تاثیر شرایط امنیتی و اقتصادی بر تمایل شهرکنشینها به ترک فلسطین اشغالی بررسی شد و نتایج تحقیق نشان داد که بیش از یکسوم آنها به دلایل مختلف به ترک اراضی اشغالی فکر میکنند.
نتایج تحقیق یاد شده حاکی از این است که ۳۱ درصد از شهرکنشینهای صهیونیست به دلیل شرایط امنیتی و ۲۸ درصد از آنها به دلیل شرایط اقتصادی به مهاجرت فکر میکنند.
همچنین این تحقیق نشان میدهد که ۸۰ درصد از شهرکنشینهای صهیونیستی که در سال ۲۰۲۳ به دلیل جنگ مهاجرت کردند، پیش از آن نیز در کشورهای مبدأ خود نیز در جنگ زندگی کرده بودند و مجبور شدند با شرایط مشابهی در اراضی اشغالی دستوپنجه نرم کنند. در واقع شرایط آنها در اراضی اشغالی، زندگی در سایه جنگی جدید همراه با نگرانی درخصوص سرنوشت اعضای خانوادهشان بود که آنها را پشت سرشان رها کردند.
علاوه بر اینها در این تحقیق مواضع یهودیان در خصوص مهاجران جدید مورد بررسی قرار گرفت و از جمله نتایجی که حاصل شد، این بود که ۳۳.۵ درصد بر این باور هستند مهاجرانی که به تازگی به اراضی اشغالی مهاجرت کردند، اجازه انتقاد از کابینه را ندارند. ۲۸ درصد از آنها نیز نگران این هستند که مهاجران از کشورهای متخاصم تهدیدی برای امنیت سرزمینهای اشغالی محسوب شوند و ۱۹ درصد از آنها هم بر این باور هستند که مهاجرت باید در زمان تنشهای امنیتی و اقتصادی کاهش یابد.
همچنین در پایان این تحقیق درباره خارج کردن پول از اراضی اشغالی آماده است که ۴۲ درصد از شهرکنشینهای صهیونیست بر این باور هستند که چنین اقدامی مشکلساز است.
منبع: ایسنا