تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی مشهد خبر داد؛ برگزاری نمایشگاه ملی گردشگری و صنایع دستی در مشهد با حضور ۴۹۰ شرکت‌کننده کاهش زمان رسیدگی به تخلفات ساختمانی در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری مشهد نه به تصادف | چرا خراسان رضوی همچنان رکورددار مرگ جاده‌ای است؟ آغاز سی‌ویکمین کنفرانس هسته‌ای ایران در مشهد محمدحسین قاسمی، بازیگر و کارگردان صداوسیما، درگذشت اختصاص بودجه مستقل برای فعالیت‌های فرهنگی بوستان‌‌های بانوان در مشهد کیفیت هوای مشهد، در آستانه وضعیت هشدار (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

توسعه پایدار براساس اصول انسانی، عامل کاهش آلودگی هوا

  • کد خبر: ۳۱۶۸۳۲
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۸
توسعه پایدار براساس اصول انسانی، عامل کاهش آلودگی هوا
شهرسازی و توسعه شهری تأثیر قابل توجهی بر آلودگی هوا دارند.

افزایش فعالیت‌های ساختمانی و استفاده از مصالح ساختمانی و صنعتی مختلف موجب تولید گرد و غبار، آلودگی صوتی و انتشار گاز‌های گلخانه‌ای می‌شود و این فعالیت‌ها معمولاً در مناطق پرجمعیت بیشتر انجام می‌شود که می‌تواند به آلودگی هوا منجر شود.

از طرفی طراحی معابر و سیستم‌های حمل و نقل عمومی و شخصی تأثیر مستقیمی بر میزان ترافیک و در نتیجه آلودگی هوا دارد.

بر اساس مطالعات و قواعد شهر‌هایی که دارای سیستم حمل و نقل عمومی کارآمد و متراکم هستند، معمولاً میزان آلودگی هوای کمتری دارند.

در این میان شهر‌های سبز با درختان و فضای سبز بیشتر می‌توانند به کاهش آلودگی هوا کمک کنند و فضای سبز به جذب CO۲ و تولید اکسیژن کمک می‌کند و به عنوان تصفیه‌خانه طبیعی عمل می‌کند.

چگالی بالا و طراحی غیرمنطبق با نیاز‌های انسانی در شهر‌ها به ویژه کلانشهر‌ها می‌تواند منجر به تجمع آلودگی در مناطق خاص شود.

در عوض، پراکندگی مناسب و پلان‌ریزی بهینه می‌تواند به کاهش آلودگی کمک کند.

عدم وجود برخی قوانین و مقررات مناسب در زمینه کاهش آلودگی هوا می‌تواند به آلودگی هوا و تخریب محیط زیست منجر شود و باید استاندارد‌های سخت‌گیرانه و نظارت بیشتر بر فعالیت‌های شهری به کاهش آلودگی کمک کرد. شهر‌هایی که بر روی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر تمرکز دارند، می‌توانند میزان آلودگی هوا را به شدت کاهش دهند.

در نهایت، توسعه شهری پایدار که بر اساس اصول زیست‌محیطی و انسانی طراحی شده باشد، می‌تواند به کاهش آلودگی هوا و بهبود کیفیت زندگی شهروندان در شهر‌ها کمک کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->