به گزارش شهرآرانیوز؛ امیر مهردادی با اعلام این خبر اظهار کرد: اگر دانشآموزی به هر دلیلی دارای نارسایی شنوایی و یا گفتاری و تحصیلی باشد، مداخلات درمانی در مراکز زیر نظر ادارات آموزش و پرورش استثنایی کشور انجام میشود.
وی با بیان اینکه در مدارس عشایری بیش از ۱۱۸ هزار دانشآموز در ۷۱۳۰ آموزشگاه و در سه مقطع ابتدایی و متوسطه اول و متوسطه دوم نظری و فنی حرفهای مشغول به تحصیل هستند، عنوان کرد: با توجه به تفاهمنامهای بین معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و بنیاد کرامت آستان قدس رضوی با هدف بهرهمندی دانشآموزان زیارت اولی عشایری متوسطه اول سراسر کشور، زیارت حرم امام رضا(ع) و برنامههای جانبی تربیتی و پرورشی برای ۱۴۰۰ دانشآموز (۸۰۰ دختر و ۶۰۰ پسر) در هفته اول اسفندماه سال جاری در مشهد به میزبانی آستان قدس رضوی برگزار میشود.
مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزشوپرورش بیان کرد: با توجه به هماهنگیهای به عمل آمده، بین معاونت آموزش ابتدایی و معاونت پرورشی وزارت آموزش و پرورش جشن تکلیف ویژه دانشآموزان عشایری به صورت همزمان و سراسری در مدارس ابتدایی و متوسطه اول، ماه آینده برگزار میشود.
علی تیرگیر، مدیرکل سابق دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزشوپرورش پیشتر پوشش تحصیلی دانشآموزان در مهرماه ۱۴۰۳ دوره ابتدایی را بیش از ۹۸ درصد در مناطق عشایر اعلام کرد که با توجه به پراکندگی و کمجمعیت بودن مناطق عشایری، این آمار به بیش از ۹۸ درصد رسیده یعنی در بعضی مناطق عشایری تا صد در صد بستری به عنوان مدرسه فراهم شده است. همچنین بیش از ۲۵۰ مدرسه شبانهروزی در متوسطه اول و دوم در مناطق عشایری فعال هستند و در سه استان، مدرسه تیزهوشان عشایری و مدرسه نمونه عشایری وجود دارد.
منبع: ایسنا