به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر وحید شالچی با بیان این مطلب اظهار کرد: علاقهمند هستیم ارتباطات و همکاری خود را با زیرمجموعههای علمی و پژوهشی آستان قدس رضوی افزایش دهیم.
وی تعامل این وزارتخانه و دانشگاهها با مؤسسات فرهنگی بزرگ، از جمله سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی را عاملی مهم در جذب حداکثری مخاطبان دانست و عنوان کرد: باید با استفاده از شیوههای نوین، روشهای علمی و زبان هنر، بخش بیشتری از جامعه را در دایره مخاطبان خود قرار داده و سبک زندگی اسلامی و ایرانی را ترویج کنیم. باید تلاش ما و دستگاههای فرهنگی برای جذب کسانی باشد که متفاوت از ما فکر میکنند و برای سلایق و علایق مختلف محصولات فرهنگی ارائه نماییم.
شالچی با اشاره به زمینههای گسترده همکاری میان وزارت علوم و بخشهای فرهنگی آستان قدس رضوی تصریح کرد: طرحهایی مانند خادمیاری علمی و پویشهای کتابخوانی از جمله محورهای این همکاری است. همچنین میتوانیم تفاهمنامههایی در حوزههای علمی، پژوهشی و مسائل مورد علاقه دو طرف تدوین کنیم.
وی افزود: یکی دیگر از عرصههای همکاری طراحی "اردوهای پیشرفت" است. اساتید، دانشجویان و پژوهشگران میتوانند با بازدید از صنایع، مراکز تولیدی و کشاورزی وابسته به آستان قدس، از پیشرفتهای کشور در چهار دهه گذشته آگاه شوند. آستان قدس رضوی همچنین میتواند در اعزام دانشجویان کمبرخوردار برای تشرف به مشهد مقدس و زیارت امام رضا(ع) به وزارت علوم کمک کند.
در ادامه این دیدار، دکتر عبدالحمید طالبی، رئیس سازمان علمی و فرهنگی آستان قدس رضوی، ضمن معرفی ساختار این سازمان، گفت: دانشگاه بینالمللی امام رضا(ع)، دانشگاه علوم رضوی و بنیاد پژوهشهای رضوی از جمله مجموعههای علمی و آموزشی این سازمان هستند. حجتالاسلاموالمسلمین مروی، تولیت آستان قدس رضوی، بر گسترش فعالیتهای فرهنگی و علمی و ارتباط مؤثر با نهادهای دانشگاهی و پژوهشی تأکید ویژه دارند.
طالبی با اشاره به برنامههای متنوع برگزار شده در حرم مطهر رضوی برای دانشجویان، دانشآموزان و طلاب حوزوی بیان کرد: به تازگی برنامهای ویژه المپیادیها و دانشجویان برتر کنکور برگزار شد.
در بخش دیگری از این دیدار، دکتر احد فرامرز قراملکی، رئیس بنیاد پژوهشهای رضوی، ضمن تاکید بر نقش این بنیاد در تولید محصولات فرهنگی متناسب با نیازهای نسل جوان اظهار کرد: برای نمونه، درسنامه «مهارتهای والدین در زندگی و بالندگی فرزندان» بر پایه مطالعات چندینساله تدوین و تاکنون چندین عنوان کتاب در این زمینه منتشر شده است.
وی با اشاره به لزوم ارائه مفاهیم قرآنی و اسلامی به شیوههای نوین، خاطرنشان کرد: ما تلاش میکنیم سبک زندگی قرآنی و اسلامی را مطابق علایق و سلایق نسل جوان تدوین و ارائه کنیم. گروههای مختلفی از اساتید حوزه و دانشگاه در بنیاد پژوهشهای رضوی مشغول فعالیت هستند و ارتباط خوبی با نهادهای دانشگاهی دارند.
منبع: ایسنا