۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

محکومیت ۵ زندانبان مقصر در ماجرای فرار ۷۴ زندانی سقزی

  • کد خبر: ۳۱۷۱۴
  • ۰۴ تير ۱۳۹۹ - ۲۱:۲۳
محکومیت ۵ زندانبان مقصر در ماجرای فرار ۷۴ زندانی سقزی
پنج نفر از زندانبانان سقزی که در ماجرای فرار ۷۴ زندانی مقصر بودند محاکمه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز/ نهم فروردین ماه امسال درست زمانی که اخبار کرونا تمامی مسائل جاری در دنیا را تحت تاثیر قرار داده بود. اعلام شد 74 زندانی سقزی از زندان گریخته‌اند. از آن زمان تاکنون طی چند مرحله اخبار دستگیری این زندانی‌ها اعلام شد و اکنون رییس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان کردستان خبر داد که «پنج نفر از زندانبانان زندان مرکزی سقز که دچار قصور و غفلت مکرر شده بودند (فرار تعدادی از زندانیان) پس از تشکیل دادگاه، محکوم شدند».

 مجتبی شیرودبزرگی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: هشتم فروردین در نتیجه غفلت تعدادی از زندانبانان زندان سقز، افسر نگهبان داخله، خارجه و فضایی که در اثر فشار و هجمه میان زندانیان پیش آمده بود شرایط برای سوءاستفاده برخی زندانیان و فرار ۷۴ زندانی فراهم شد.

وی افزود: تحقیقات مفصلی از زندانیان و زندانبانان انجام شد که در نتیجه آن کسانی که مرتکب قصور شده بودند شناسایی شده و بعد از تحقیقات تکمیلی و کامل از آن‌ها، منجر به صدور کیفرخواست برای ایشان شد.

شیرودبزرگی با اشاره به اینکه ۶ جلد پرونده در این ارتباط تشکیل شد، تاکید کرد: جلسات مختلف این پرونده تشکیل شد که در نتیجه آن پنج نفر محکوم شدند اما امکان تجدیدنظر برای آنها هنوز فراهم است.

معاون قضایی سازمان قضایی نیروهای مسلح کردستان هم با اشاره به اینکه قانون کاهش مجازات حبس از ۱۱ تیر به اجرا در می‌آید، گفت: از ظرفیت تخفیف، حبس با خدمت و مجازات‌های جایگزین حبس برای کاهش حبس استفاده می‌شود.

صنعتی اضافه کرد: عمده جرایم نیروهای مسلح به دلیل عدم آگاهی و کم اطلاعی آن نیرو رخ می‌دهد که این را در نظر می‌گیریم که این نیرو باید به خدمت خود بازگردد و به حفظ امنیت کمک کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->