شاه‌مقصود‌های فلکه دوم گلشهر مردم چشم‌به‌راه بازگشت بی‌آرتی‌ها به خیابان فارغ‌التحصیلان مشهد شهرداری مشهد حامی حمل‌ونقل پاک | راه‌اندازی ایستگاه شارژ دوچرخه و موتور برقی در سال ۱۴۰۴ معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد: رویکرد شهرداری تقویت رابطه بین شهرداری و سرمایه‌گذاران است حضور استاندار خراسان رضوی در جمع کودکان تحت حمایت مؤسسه توانبخشی همدم انعقاد اولین قرارداد سرمایه‌گذاری بازی‌های کابلی در چهار بوستان شهر مشهد + فیلم ثبت تخلف بیش از ۱۳ هزار موتورسیکلت‌ در مشهد عضو شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: سیاست‌های شورای ششم در حوزه مدیریت پسماند در مسیر تحقق است سهم ۷۳.۳ درصدی پراید از خودرو‌های آلاینده در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز سالم است (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) همه‌چیز درباره پروژه خط ۳ متروی مشهد، با هزینه ۱۰۰ همتی | راه‌اندازی بزرگ‌ترین جزیره ایستگاهی کشور در مشهد رفع گره ترافیکی میدان امام‌حسین (ع) در مشهد با بهره‌برداری از دوربرگردان شرقی ابوطالب (۳۱ فروردین ۱۴۰۴) روایتی درباره پیکر نادرشاه افشار که چند‌بار دفن شد | قصه نادرِ جنازه «نادر» ایستگاه شهید فکوری خط ۲ مترو مشهد، اردیبهشت ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد رونمایی از قدیمی‌ترین ظرف سفالی خراسان رضوی هوای کلانشهر مشهد امروز پاک است (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) اعمال قانون و سامان‌دهی موتورسیکلت‌ها در پیاده‌رو‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع) برگزاری دومین دوره مسابقات موشک آبی با مشارکت گسترده دانش‌آموزان مشهدی + فیلم درباره حسین‌آقاخان خزاعی که نخستین فرمانده لشکر خراسان است | میرپنج شرق سهم فضای سبز مشهد و کاشت چمن از مصرف آب چقدر است؟ | کاشتن یا نکاشتن؟ رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد: حفظ بافت‌های تاریخی برای احیای هویت تاریخی مشهدالرضا(ع) یکی از ضرورت‌هاست
سرخط خبرها

بدهکاری ۱۳۰ دستگاه در خراسان رضوی به شهرداری مشهد

  • کد خبر: ۳۱۷۵۰۳
  • ۰۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۳
بدهکاری ۱۳۰ دستگاه در خراسان رضوی به شهرداری مشهد
شهرداری مشهد حدود ۳۴‌ همت از دستگاه‌های اجرایی و دولت مطالبه مالی دارد و این یکی از مسائل مهمی است که در نشست اخیر کمیسیون برنامه و بودجه شورای‌ اسلامی‌ شهر‌ مشهد نیز به آن پرداخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرداری مشهد حدود ۳۴‌همت از دستگاه‌های اجرایی و دولت مطالبه مالی دارد و این یکی از مسائل مهمی است که در نشست اخیر کمیسیون برنامه و بودجه شورای‌اسلامی‌شهر‌مشهد نیز به آن پرداخته شد و نیاز به‌عزم جدی برای پیگیری وصول این مطالبات وجود دارد. رئیس کمیسیون برنامه‌و‌بودجه شورای‌اسلامی‌شهر مشهد در گفت‌و‌گو با شهرآرا درباره این مسئله بیان کرد: موضوع مطالبات شهرداری مشهد از دستگاه‌های اجرایی و دولت از مسائل مهمی بود که در نشست اخیر این کمیسیون بررسی شد. در سامانه سما حدود ۳۴‌همت ثبت شده است که باید از دولت مطالبه شود.

پرداخت ۷‌درصد از مطالبات در سال‌۱۳۹۷

حسین حسامی با اشاره به قوانین بالادستی در این موضوع اظهار کرد: در ماده‌۲۴ قانون هفتم توسعه نیز به پرداخت بدهی‌های حسابرسی‌شده قانونی دولت، سازمان اقتصادی و دارایی و شهرداری‌ها پرداخته شده است. یکی از تأکیدات ویژه ریاست‌جمهوری هم بحث ظرفیت‌های موجود در قانون هفتم توسعه است.

وی افزود: قبل از سال‌۱۳۹۷ از این ۳۴‌همت، حدود ۴.۸‌همت را ثبت کردیم و ۲.۸‌همت حسابرسی شده که مورد‌تأیید دولت هم بوده است. از این مبلغ فقط حدود ۱۷۲‌میلیارد تومان، یعنی معادل ۷‌درصد پرداخت شده است. بین سال‌های ۱۳۹۸‌تا‌۱۴۰۰ هم در سامانه سما ۱۵.۹‌همت را ثبت کرده‌ایم و حدود ۴‌همت حسابرسی شده و هیچ مبلغی تاکنون پرداخت نشده است و بین سال‌های ۱۴۰۱‌تا‌۱۴۰۲ نیز ۱۴‌همت در سامانه سما ثبت شده که در حال پیگیری برای حسابرسی است و از این مبلغ تاکنون پرداختی نشده است.

حسامی تصریح کرد: پیشنهاد شد بدهی شهرداری به بانک‌ها را با طلب شهرداری از دولت تهاتر کنیم و به‌صورت ویژه قرار شد معاونت مالی و پیشتیبانی شهرداری و شهردار پیگیر مسئله باشند. رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای‌اسلامی‌شهر مشهد به بدهی دستگاه‌های اجرایی به شهرداری اشاره کرد و گفت: حدود ۷‌همت مطالبات شهرداری از ۱۳۰‌دستگاه بدهکار استان است که ۴‌همت آن حسابرسی شده و آماده برداشت از حساب است. همچنین حدود ۵۴۱‌میلیارد تومان آرای قطعی کمیسیون ماده‌۷۷ را داریم که از ۳۴‌دستگاه بدهکار است. در کمیسیون برنامه و بودجه قرار شد با یک تعامل ویژه درون استان، مطالبات دولتی را پیگیری کنیم و به نتیجه برسانیم.

رضایت کم از تفریغ بودجه شهرداری

حسامی افزود: در بحث تفریغ بودجه سال‌۱۴۰۲ به‌عنوان شورا رضایتی از عملکرد شهرداری در سال‌۱۴۰۲ نداشتیم، مخصوصا در حوزه پیشرفت پروژه‌های عمرانی که کمتر از انتظار شورا پیشرفت داشته است و قرار شد در سال‌۱۴۰۳ جبران کنند. در سال‌۱۴۰۲ خیلی از سازمان‌ها انحراف‌های نامساعد معناداری داشتند که تأکید شد در عملکرد‌۱۴۰۳ حداقل در زمان باقی‌مانده به‌صورت ویژه‌تر در این مورد بررسی صورت گیرد.

پیگیری‌های جدی برای وصول مطالبات

وی درباره تأکیدات ویژه در جلسه اخیر کمیسیون برنامه‌و‌بودجه بیان کرد: به وصول مطالبات دولتی و سهم شهر مشهد از ارزش افزوده و قوانین بالادستی تأکید و اعلام شد که شهرداری باید این موارد را به‌طور جدی پیگیری کند؛ همچنین قرار شد جلسات مشترکی را با مجمع نمایندگان استان و نمایندگان مردم مشهد و کلات در مجلس‌شورای‌اسلامی داشته باشیم که در‌خصوص پیگیری مطالبات مشهد، به‌صورت منسجم‌تر با دستگاه‌های متولی تعامل صورت گیرد.

رصد مستمر ۴۵ پروژه شاخص در بودجه ۱۴۰۳

رئیس کمیسیون برنامه‌و‌بودجه شورای‌اسلامی‌شهر مشهد با اشاره به انتخاب ۴۵ پروژه شاخص و راهبردی گفت: در بودجه‌۱۴۰۳ حدود ۲ هزارو ۴۰۰ پروژه با اعتبار ۲۷‌هزار‌و‌۱۰۰ میلیارد تومان تعریف شده است که ۴۵ پروژه شاخص و مگا‌پروژه را انتخاب کردیم و بنا داریم به‌صورت هفتگی در جلساتی پیشرفت فیزیکی و تأمین مالی آنها را رصد کنیم.

لزوم کاهش هزینه‌های جاری شهرداری

حسامی افزود: کاهش هزینه‌های جاری نیز از دیگر موارد مطرح است که با‌توجه‌به بحث نقدینگی و تأمین منابع، تأکید شد که به‌صورت ویژه‌تر فرایند‌های موازی در شهرداری‌های مشهد حذف شود و به بخشی از هزینه‌ها که قابلیت کاهش دارد (مانند حوزه نقلیه شهرداری و تأمین زیرساخت‌ها و ملزومات اداری) بیشتر پرداخته شود.

وی تصریح کرد: لایحه بودجه‌۱۴۰۴ نیز هفته گذشته رسید، اما ناترازی بین بودجه جاری و عمرانی وجود داشت. متأسفانه بودجه جاری حدود ۴۵‌درصد رشد کرد و بودجه عمرانی ۱۱‌درصد کاهش داشت. کلیات بودجه را به کمیسیون تلفیق برگشت دادیم تا اصلاح شود که با‌توجه‌به آخرین فرایند طی‌شده از هفته آینده بودجه‌۱۴۰۴ را نیز در دستور‌کار قرار خواهیم داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->