گواهی سپرده بورس، مسیر جدید خودرودار شدن + جزئیات حذف وثیقه ۳۵ درصدی بانک مرکزی برای واردات خودروی جانبازان ۵۰ درصد و بالاتر هشدار سازمان بازرسی کل کشور به وزیر راه و شهرسازی درباره وضعیت بلیت هواپیما رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: تجارت خارجی تقریبا در حالت تعلیق قرار گرفته است اطلاعیه فرودگاه مهرآباد به مسافران روز جمعه (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)؛ ۲ ساعت زودتر حرکت کنید قیمت طلا، دلار، سکه و ارز امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد مهلت ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی و وکالتی کردن حساب‌ها برای بار دوم تمدید شد راهنمای خرید میلگرد با پروانه ساختمان (میزان سهمیه + شرایط) آیا مزایای رفاهی کارگران مشمول مالیات می‌شود؟ مهلت استفاده از بخشودگی جرائم بیمه شخص ثالث امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) به پایان می‌رسد قیمت ارز اربعین امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | دینار عراق چند شد؟ تخفیف های فروش؛ بازی دو سر بُرد یا شگردی برای گران فروشی اجناس؟ آیا با اجرای فیبرنوری، کابل‌دزدی به پایان می‌رسد؟ | پاسخ مسئولان به مطالبه شهروندان حمایت مدیریت شهری مشهد از صنایع و کارآفرینان ادامه‌دار خواهد بود + فیلم توضیحات مدیرعامل تامین اجتماعی درباره شیوه‌نامه بیمه کارگران ساختمانی پیش‌بینی قیمت دلار برای روز پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | امید به مذاکره باز هم دلار را عقب راند پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴ )| بازار طلا بازیچه افت دلار شد آیا قطعی برق در تهران ۴ ساعته شده است؟ (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) هدف‌گذاری ۳ هزار مگاواتی برای تولید برق سبز در خراسان رضوی تا پایان ۱۴۰۶ خرید طلا و سکه در سیزدهم ماه صفر | کشتی‌آرای: خرید طلا در سیزدهم صفر یک پدیده خرافاتی است پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال ۱۴۰۴ با توجه به معاملات امروز بورس کالا (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ریزش ۳۴ هزار واحدی شاخص بورس در آخرین روز کاری هفته | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مکان‌های اسکان اضطراری زائران در مشهد در سه روز پایانی ماه صفر قطعی برق نخواهند داشت استاندار خراسان رضوی: ظرفیت تولید انرژی تجدیدپذیر استان تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۴۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد بانک مرکزی: خرید ارز اربعین از بانک سپه امکان‌پذیر شد بازگشت قطعی برق ۴ ساعته به کشور قیمت امروز دینار عراق در مشهد (چهارشنبه، ۱۵ مرداد ۱۴۰۴) مهلت نهایی تمدید بیمه شخص ثالث با بخشودگی کامل جریمه اعلام شد
سرخط خبرها

آخرین خبر درباره زمان پرداخت عیدی و معوقات بازنشستگان (۳ اسفند ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۱۷۷۹۶
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۶
آخرین خبر درباره زمان پرداخت عیدی و معوقات بازنشستگان (۳ اسفند ۱۴۰۳)
سازمان تأمین اجتماعی باوجود فشارهای مالی، قرار است عیدی و معوقه مربوط به‌ متناسب‌سازی بازنشستگان‌ و مستمری‌بگیران این سازمان را پرداخت کند.

به گزارش شهرآرانیوز کارشناسان می‌گویند دولت ۸۰۰ همت به سازمان تأمین اجتماعی بدهکار است و کاهش جمعیت کشور، پایین آمدن جمعیت نیروی کار و در نهایت کاهش نرخ پشتیبانی در صندوق‌های بیمه‌ای موجب شده تا صندوق تأمین اجتماعی همچون سایر صندوق‌ها با چالش‌های مالی رو‌به‌رو شود، اما درعین‌حال مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی به برخی از عمده‌ترین مشکلات این سازمان اشاره و تأکید می‌کند که: ما ورشکسته نیستیم، باید به مردم توضیح دهیم تا فکر نکنند سازمان تأمین اجتماعی ورشکسته است یا بدعهدی می‌کند. مردم باید بدانند دلیل این وضعیت این است که حق بیمه‌ها وصول نمی‌شود و به دلیل شرایط جامعه به ویژه در برابر کارفرمایان، انعطاف نشان داده می‌شود تا فضای اقتصادی کشور آسیبی نبیند.

درعین‌حال یکی از خبر‌هایی که این روز‌ها بازنشستگان منتظر آن هستند پرداخت عیدی است، موضوعی که پیش‌تر محمد محمدی به گمانه‌زنی رسانه‌ها درباره زمان پرداخت عیدی واکنش نشان داد.

معاون بیمه‌ای سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان پرداخت عیدی بازنشستگان تحت پوشش این سازمان، اظهار کرد که در صورت تأمین اعتبار موردنیاز، پرداخت عیدی حدود ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر بازنشسته تأمین اجتماعی، امکان‌پذیر خواهد بود و زمان دقیقی برای پرداخت این مبلغ مشخص نشده است.

اما درست چند روز پس از این واکنش، سازمان تأمین اجتماعی به‌تمامی شایعات درباره زمان پرداخت عیدی پایان داد و در اطلاعیه‌ای نوشت:

سازمان تأمین اجتماعی در راستای ایفای تعهدات خود به شرکای اجتماعی، با عنایت به پیش‌بینی منابع موردنیاز به طرق مختلف، عیدی بازنشستگان و مستمری‌بگیران بگیران این سازمان را در روز‌های ۱۸ و ۱۹ اسفندماه پرداخت می‌کند.

همچنین معوقه مربوط به متناسب‌سازی بازنشستگان تا پایان مهرماه ۱۴۰۳، با تأمین منابع فوق، طی فروردین‌ماه ۱۴۰۴ پرداخت خواهد شد.

پیش‌تر علی دهقان کیا رئیس کانون کارگران بازنشسته تأمین اجتماعی از عدم همراهی دولت در پرداخت بدهی‌های سازمان نامیم اجتماعی انتقاد کرد و گفت: سال‌های سال است که دولت‌ها ۲۶ قانون حمایتی مصوب کرده‌اند که بار مالی آن را سازمان تأمین اجتماعی متقبل می‌شود به‌طوری که هیئت امنای تأمین اجتماعی تاکید کرده که برای سال جاری دولت ۳۴۱ همت از تأمین اجتماعی خدمات خواهد گرفت درحالی‌که فقط ۱۳۰ همت به این سازمان پرداخت می‌کند.

وی افزود: در سال ۱۴۰۲ هم ۲۱۴ همت از تأمین اجتماعی خدمات گرفته شده درصورتی‌که ۷۵ همتی هم که قرار بوده به تأمین اجتماعی پرداخت کنند ۲۵ همت پرداخت شده و یا ما حداقل از سایر پرداختی‌ها خبر نداریم.

وی عنوان کرد که در سال ۱۴۰۱ هم ۱۴۹ همت خدمات از تأمین اجتماعی گرفته شد و در مقابل فقط ۸۰ همت به این سازمان داده شد بنابراین ناترازی مالی در این سازمان کاملاً مشهود و غیرقابل‌کتمان است.

بر اساس مصوبه هیئت دولت، مبلغ عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی ۳ میلیون تومان خواهد بود که این رقم با احتساب عائله‌مندی برای بازنشستگانی که صاحب همسر هستند، ۸۶۰ هزار تومان افزایش می‌یابد و به‌ازای هر فرزند،۳۶۰ هزار تومان به عیدی این افراد اضافه می‌شود این در حالی است که برخی از بازنشستگان در پویش در فارس من، نوشته‌اند: "ما بازنشستگان تأمین اجتماعی همواره عنوان شغلی کارگر را هم در زمان کار و هم در زمان بازنشستگی حمل می‌کنیم.

بااین‌وجود، سال‌های متمادی است که در مورد عیدی پایان سال شاهد اجحاف در حق این قشر زحمت‌کش هستیم؛ زیرا مبالغ عیدی ما به‌جای کارگر، به‌عنوان کارمند محاسبه می‌شود.

در ادامه این پویش مردمی آمده است که" ازاین‌رو، ما امضاکنندگان این پویش، از شما درخواست می‌کنیم که عیدی پایان سال بازنشستگان تأمین اجتماعی برابر با شاغلین محاسبه و پرداخت شود. "

به نظر دولت باید علاوه بر توجه ویژه به بازنشستگان تأمین اجتماعی، باید نسبت به پرداخت بدهی‌های خود به سازمان تأمین اجتماعی توجه ویژه کند.

منبع: همشهری آنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->