رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد رونمایی از گلکسی A۰۶ ۵G با ۴ سال پشتیبانی از اندروید فصل دوم همسترکامبت آغاز شد | قیمت همستر در رشدی صعودی انتخاب بهترین حرکات ورزشی برای تقویت و شکل‌دهی هر اندام چرا مک بوک پرو برای کار‌های گرافیکی عالی است؟ تولیدات شرکت دانش‌بنیان مشهدی «دورامد» درمان بیمار را از راه دور ممکن می‌کند | نوآوری در خدمت درمان چراغ سبز چین برای احداث ایستگاه فضایی در اعماق دریا
سرخط خبرها

رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت

  • کد خبر: ۳۱۷۸۳۳
  • ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۱:۱۲
رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت
مایکروسافت روز چهارشنبه از تراشه جدیدی رونمایی کرد و ادعا نمود که این فناوری نشان می‌دهد محاسبات کوانتومی «سال‌ها، نه دهه‌ها» با تحقق کامل فاصله دارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مایکروسافت روز چهارشنبه از تراشه جدیدی رونمایی کرد و ادعا نمود که این فناوری نشان می‌دهد محاسبات کوانتومی «سال‌ها، نه دهه‌ها» با تحقق کامل فاصله دارد. این شرکت به جمع گوگل و آی‌بی‌ام پیوسته و پیش‌بینی می‌کند که یک تحول اساسی در فناوری محاسبات، نزدیک‌تر از آن چیزی است که پیش‌تر تصور می‌شد.

این تراشه، که Majorana ۱ نام دارد، اولین واحد پردازش کوانتومی (QPU) در جهان است که با استفاده از یک هسته توپولوژیکی طراحی شده و قابلیت مقیاس‌پذیری تا یک میلیون کیوبیت در یک تراشه واحد را داراست. مایکروسافت این اطلاعات را در وب‌سایت خود و همراه با مقاله‌ای تحقیقاتی که در مجله علمی Nature منتشر شده، اعلام کرد.

شرکت توضیح داد که این تراشه از ترکیب آرسنید ایندیم و آلومینیوم ساخته شده و از یک نانوسیم ابررسانا برای شناسایی ذرات استفاده می‌کند. همچنین، این تراشه قادر است با استفاده از تجهیزات محاسباتی استاندارد عمل کند. هدف اصلی این طراحی، کاهش نرخ خطا در مقایسه با پردازنده‌های کوانتومی موجود است.

ادعا می‌شود که این تراشه در مقایسه با رقبای خود کمتر مستعد خطا است و مایکروسافت یک مقاله علمی را به عنوان شواهد پشتیبان این ادعا ارائه کرده است. محاسبات کوانتومی پتانسیل انجام محاسباتی را دارند که میلیون‌ها سال برای سیستم‌های امروزی طول می‌کشد. این فناوری می‌تواند پیشرفت‌های چشمگیری در حوزه‌هایی مانند پزشکی، شیمی و سایر زمینه‌هایی که رایانه‌های کلاسیک با تعداد تقریباً نامتناهی ترکیبات مولکولی دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند، ایجاد کند.

مایکروسافت جدول زمانی مشخصی برای توسعه این تراشه و ساخت رایانه‌های کوانتومی که بتوانند از ماشین‌های امروزی پیشی بگیرند، ارائه نکرده است. با این حال، این شرکت در یک پست وبلاگی اعلام کرد که این تراشه تنها «سال‌ها، نه دهه‌ها» با تحقق کامل فاصله دارد.

جیسون زاندر؛ معاون اجرایی مایکروسافت که بر شرط‌بندی‌های استراتژیک بلندمدت این شرکت نظارت می‌کند، Majorana ۱ را به عنوان یک استراتژی با ریسک بالا و پاداش بالا توصیف کرد.

این تراشه در آزمایشگاه‌های مایکروسافت واقع در ایالت واشنگتن و دانمارک طراحی و ساخته شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->