یادی از نورالدین رضوی سروستانی، خواننده و مدرس فقید آواز ایرانی | نسیمی از سوی سروستان نگاهی به نمایش «ترور» با بازی ساعد سهیلی، بازیگر مشهدی | تماشاگر خودت را قاضی کن معاون سیمای شبکه خراسان رضوی: تولید محتوای هویتی روزآمد، زیرساخت‌های جدید می‌طلبد درباره پادکست ادبی و کارکردهای آن | ادبیات شنیدنی است گفت وگو با محمدکاظم کاظمی درباره پادکست «شعر پارسی» | به شنیدن پادکست عادت نداریم رونالدو وارد دنیای سینما می‌شود تتوی سر «شمشیر» در سریال پایتخت ۷ نشانه چیست؟ + توضیحات نقش آفرینی «تاکه هیرو هیرا» در فیلم کاروشی اجرای عباس خوشدل، نوازنده معروف ایرانی، در رادیو صبا نظر جیمز کامرون درباره استفاده از هوش مصنوعی در سینما صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۴ کتاب جاده‌های ناتمام داستانی منتشر شد سریال وحشی هومن سیدی در شبکه نمایش خانگی دیدار وزیر ارشاد با قباد شیوا، هنرمند پیشکسوت عرصه هنر‌های تجسمی بررسی کتاب «قدرت اندیشه» و برخی از آرای آیزیا برلین
سرخط خبرها

صحبت‌های ابراهیم حاتمی‌کیا درباره ساخت فیلم موسی کلیم‌الله(ع)

  • کد خبر: ۳۱۷۸۷۷
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
صحبت‌های ابراهیم حاتمی‌کیا درباره ساخت فیلم موسی کلیم‌الله(ع)
ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان فیلم موسی کلیم‌الله، در آیین اختتامیه چهاردهمین دوره محافل هم‌اندیشی سینمای انقلاب، درباره این فیلم گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در بخش پایانی آیین اختتامیه چهاردهمین دوره محافل هم‌اندیشی سینمای انقلاب، از ابراهیم حاتمی‌کیا به‌عنوان چهره سال سینمای انقلاب تجلیل شد. او پس از دریافت جایزه، از تجربه ساخت فیلمی درباره حاج قاسم سلیمانی سخن گفت و تأکید کرد که «موسی کلیم‌الله» را نیز با همان منطق حاج قاسم ساخته است.

حاتمی‌کیا گفت: «قبل از «موسی»، مشغول تحقیق و پیش‌تولید یک فیلم درباره حاج قاسم سلیمانی در سوریه بودم. این پروژه در هفته‌های پایانی جنگ با داعش بود و من شش ماه در سوریه تحقیق کردم. توفیق آشنایی بیشتر با حاج قاسم را در آن دوران داشتم.»

او ادامه داد: «قصد داشتم آن فیلم را بسازم، اما قسمت نشد. پس از آن، پروژه «موسی کلیم‌الله» به من پیشنهاد شد؛ فیلمی که پس از درگذشت فرج‌الله سلحشور و مشکلات جمال شورجه، به من واگذار شد. با آگاهی از سختی‌های آن، پذیرفتم که این مسیر را ادامه دهم.»

حاتمی‌کیا در ادامه با اشاره به روش حاج قاسم در جنگیدن گفت: «شهید سلیمانی در جنگ منطق خاص خودش را داشت که صرفاً نظامی نبود. من این منطق را در فیلم «موسی کلیم‌الله» به کار بردم. هزار دلیل برای نساختن این فیلم وجود داشت، اما آنها را کنار گذاشتم و با همان منطق شهید سلیمانی کار را پیش بردم.»

او همچنین به حمایت‌های سید محمود رضوی از این پروژه اشاره کرد و گفت: «ما برای این فیلم ۱۷ هزار مترمربع فضا می‌خواستیم، اما شرایط ساخت آن وجود نداشت. به همین دلیل، با ایده‌ای نو، پروژه را در فضایی ۱۷۰ متری اجرا کردیم؛ این همان چیزی است که از حاج قاسم یاد گرفته‌ایم.»

حاتمی‌کیا در پایان، با بیان اینکه «مست عشق» مهدی فتحی امید تازه‌ای در سینمای دینی ایجاد کرده است، گفت: «من تنها یک‌بار با پدرم به سینما رفتم، آن‌هم برای تماشای مستندی درباره خانه خدا. مردم آن زمان، با نیت عبادت به سینما می‌آمدند. آرزوی من این است که دوباره سینما چنین جایگاهی پیدا کند.» مراسم با تقدیر از برگزیدگان و تجلیل از تلاش‌های سینماگران انقلاب به پایان رسید.

منبع: جهان امروز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->