انتقاد به زبان کمدی و با عرض معذرت دانلود قسمت یازدهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم بهترین سریال ۲۰۲۴ از منظر منتقدان از فردا روی آنتن است مروری بر کارنامه بازیگرانی که در سال گذشته رکورد زدند | پرکارترین بازیگر زن سینمای ۱۴۰۳ کیست؟ فیلم «پدرخوانده» کجا فیلم‌برداری شد؟ نظر بهتاش فریبا درباره استفاده از اسمش در پایتخت | تنابنده باید به من زنگ می‌زد کدام فیلم‌ها امروز از تلویزیون پخش می‌شود؟ (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) واکنش اداره کل فرهنگ و ارشاد کرمان به لغو کنسرت حامد همایون انیمیشن «سفینه نجات» به مرحله تولید رسید نگاهی به حواشی «پایتخت ۷» دانلود قسمت دهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت نهم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم واکنش وزیر فرهنگ به لغو کنسرت حامد همایون در کرمان + ویدئو دانلود قسمت هشتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم خبرنگار ایسنا درگذشت قائم‌مقام سیما: مردم در سال ۱۴۰۴ منتظر سریال‌های خوبی در تلویزیون باشند تهیه‌کننده صاحب‌نام رادیو درگذشت جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون اعلام شد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) دانلود قسمت هفتم سریال پایتخت ۷ + تماشای فیلم
سرخط خبرها

صحبت‌های ابراهیم حاتمی‌کیا درباره ساخت فیلم موسی کلیم‌الله(ع)

  • کد خبر: ۳۱۷۸۷۷
  • ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۱
صحبت‌های ابراهیم حاتمی‌کیا درباره ساخت فیلم موسی کلیم‌الله(ع)
ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان فیلم موسی کلیم‌الله، در آیین اختتامیه چهاردهمین دوره محافل هم‌اندیشی سینمای انقلاب، درباره این فیلم گفت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در بخش پایانی آیین اختتامیه چهاردهمین دوره محافل هم‌اندیشی سینمای انقلاب، از ابراهیم حاتمی‌کیا به‌عنوان چهره سال سینمای انقلاب تجلیل شد. او پس از دریافت جایزه، از تجربه ساخت فیلمی درباره حاج قاسم سلیمانی سخن گفت و تأکید کرد که «موسی کلیم‌الله» را نیز با همان منطق حاج قاسم ساخته است.

حاتمی‌کیا گفت: «قبل از «موسی»، مشغول تحقیق و پیش‌تولید یک فیلم درباره حاج قاسم سلیمانی در سوریه بودم. این پروژه در هفته‌های پایانی جنگ با داعش بود و من شش ماه در سوریه تحقیق کردم. توفیق آشنایی بیشتر با حاج قاسم را در آن دوران داشتم.»

او ادامه داد: «قصد داشتم آن فیلم را بسازم، اما قسمت نشد. پس از آن، پروژه «موسی کلیم‌الله» به من پیشنهاد شد؛ فیلمی که پس از درگذشت فرج‌الله سلحشور و مشکلات جمال شورجه، به من واگذار شد. با آگاهی از سختی‌های آن، پذیرفتم که این مسیر را ادامه دهم.»

حاتمی‌کیا در ادامه با اشاره به روش حاج قاسم در جنگیدن گفت: «شهید سلیمانی در جنگ منطق خاص خودش را داشت که صرفاً نظامی نبود. من این منطق را در فیلم «موسی کلیم‌الله» به کار بردم. هزار دلیل برای نساختن این فیلم وجود داشت، اما آنها را کنار گذاشتم و با همان منطق شهید سلیمانی کار را پیش بردم.»

او همچنین به حمایت‌های سید محمود رضوی از این پروژه اشاره کرد و گفت: «ما برای این فیلم ۱۷ هزار مترمربع فضا می‌خواستیم، اما شرایط ساخت آن وجود نداشت. به همین دلیل، با ایده‌ای نو، پروژه را در فضایی ۱۷۰ متری اجرا کردیم؛ این همان چیزی است که از حاج قاسم یاد گرفته‌ایم.»

حاتمی‌کیا در پایان، با بیان اینکه «مست عشق» مهدی فتحی امید تازه‌ای در سینمای دینی ایجاد کرده است، گفت: «من تنها یک‌بار با پدرم به سینما رفتم، آن‌هم برای تماشای مستندی درباره خانه خدا. مردم آن زمان، با نیت عبادت به سینما می‌آمدند. آرزوی من این است که دوباره سینما چنین جایگاهی پیدا کند.» مراسم با تقدیر از برگزیدگان و تجلیل از تلاش‌های سینماگران انقلاب به پایان رسید.

منبع: جهان امروز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->