اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی قیمت دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ فروردین ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان
سرخط خبرها

علت اصلی گرانی برنج چه بود؟

  • کد خبر: ۳۱۸۰۶۷
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۴
علت اصلی گرانی برنج چه بود؟
رئیس اتاق اصناف کشاورزی گفت: احتکار برنج توسط عوامل واسطه و دلال عامل اصلی گرانی است که با تشدید نظارت ها، بازار متعادل می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، قاسم پیشه ور گفت: نوسان قیمت فعلی بازار مربوط به تمامی کالاهاست و صرفا شامل برنج، سیب زمینی و دیگر محصولات کشاورزی نیست.

به گفته وی، سود افزایش قیمت کالا‌ها به جیب کشاورزان نمی‌رود و تنها به جیب دلالان و واسطه‌ها می‌رود و همواره لازم است که در زمان برداشت، دولت منابع در اختیار تشکل‌ها و اتحادیه بگذارد تا خرید انجام شود و در زمان نیاز به بازار عرضه کنند.

پیشه ور ادامه داد: دولت شرکت‌ها و موسسات بزرگ‌حمایت کردند و آنها هم خرید در خصوص برنج در ۳ استان شمالی انجام دادند به طوریکه در زمان برداشت با حداقل قیمت خریداری کردند که اکنون باید اقدام به عرضه برای تنظیم بازار کنند، اما متاسفانه بدنبال سود‌های حداکثری هستند. درحالیکه دولت منابع خوبی برای تنظیم بازار در اختیار آنها گذاشت.

رئیس اتاق اصناف کشاورزی با بیان اینکه با واردات بازار برنج تنظیم نمی‌شود، افزود: بازار برنج با تولید تنظیم می‌شود و با حمایت تولید بازار تنظیم می‌شود و در زمان برداشت اعلام کردیم که تولید به میزان کافی است.

وی تولید برنج را ۲ میلیون و ۷۰۰ هزارتن اعلام کرد و گفت: تولید برنج به اندازه کافی است، اما واسطه‌ها در انبار‌ها ذخیره کردند تا با فشار بر دولت واردات انجام دهند، درحالیکه واردات راهکار تنظیم بازار نیست.

پیشه ور با تاکید بر مدیریت بازار برنج تصریح کرد: سال‌های متمادی است که بحث احتکار و سوداگری در بازار برنج اتفاق می‌افتد که دود آن به چشم تولیدکننده و مصرف کننده می‌رود، از این رو باید با اعمال نظارت از سوداگری جلوگیری شود چراکه کشاورزان احتکار نمی‌کنند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->