نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان ! کشف یک میلیون و ۵۳۰ هزار یورو ارز قاچاق در ۷ گذرگاه مرزی عبور زائران شلیک مرگبار شکارچیان غیرمجاز جان محیط‌بان پارک ملی گلستان را گرفت (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته در پی نزاع بر سر یک ملک در تربت حیدریه خراسان رضوی (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) خروج ۶۹ درصد زائران اربعین از کشور (۱۵ مرداد ۱۴۰۴) ۴ نوشیدنی فوق‌العاده برای رفع عطش هنگام فعالیت ورزشی در گرما
سرخط خبرها

رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست

  • کد خبر: ۳۱۸۰۸۳
  • ۰۵ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
رئیس سازمان هواشناسی کشور: بارش‌های اسفندماه، جبران کامل کمبود‌ها نیست
رئیس سازمان هواشناسی کشور گفت: بارش باران طی ماه جاری، اگرچه در زمستان اتفاق می‌افتد، اما از آن‌جا که در آخرین ماه از فصل رخ می‌دهد، تا حدی کمبود‌ها را جبران خواهد کرد، با این حال به‌طور قطع کل مقدار کمبود بارش جبران نخواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سحر تاجبخش در خصوص تغییرات اقلیمی و بحران آب، اظهار کرد: الگو‌های بارشی به دلیل تغییرات اقلیمی، از نظر پایداری (سیلابی نباشد) و زمان رخداد جابجا شده‌اند. همواره بیشترین مقادیر بارش باران در ایران طبق نرمال بلندمدت، اول در پاییز سپس در در زمستان دریافت شده است، با این حال طی پاییز و زمستان سال ۱۴۰۲ همچنان مقادیر بارش زیر نرمال بود و به طور تقریبی از اسفند تا خردادماه یعنی طی چهار ماه، نه تنها تمام آن را جبران شد که بارش درصد کمی بیش از نرمال بود؛ این به‌هم ریختگی اقلیمی است.

بارش‌های بهاری به کشاورزی کمک کرد، اما جایگزین بارش‌های پاییزی نیست

رئیس سازمان هواشناسی کشور افزود: اگرچه با قاطعیت می‌توان گفت بارش موثری نبود، اما بارش خوبی بود چراکه بخشی از حوزه کشاورزی باید طی پاییز بارش دریافت کند و روال الگوی کشت باید بر اساس بارش رعایت شود البته بارش در فصل بهار به کشت بهاره کمک کرد.

پیش‌بینی بارش در اسفندماه؛ جبران کامل کمبود‌ها ممکن نیست

تاجبخش در خصوص پیش‌بینی بارش در اسفندماه جاری با اشاره به گذراندن دو ماه کم بارش اظهار کرد: بارش باران طی ماه جاری، اگرچه در زمستان اتفاق می‌افتد، اما از آن‌جا که در آخرین ماه از فصل رخ می‌دهد، تا حدی کمبود‌ها را جبران خواهد کرد، با این حال از آن‌جا که پاییز بدی را به لحاظ مقدار بارش پشت سر گذاشتیم، به‌طور قطع کل مقدار کمبود بارش جبران نخواهد شد؛ مگر اینکه اتفاقی مانند سال آبی گذشته رخ دهد که از حالا قابل پیش‌بینی نیست.

تصمیم‌گیری برای تعطیلی شهر‌ها تنها بر اساس اطلاعات هواشناسی نیست

او در پاسخ به پرسشی درباره تصمیم به عدم تعطیلی ادارات تهران در روز پربارش و برفی پایتخت در هفته‌های اخیرعلیرغم پیش‌بینی این شرایط جوی از سوی هواشناسی، در خصوص نقش سازمان هواشناسی در تصمیم‌گیری برای تعطیلات ناشی مخاطرات جوی گفت: سازمان هواشناسی در هر دو کارگروه و کمیته‌های سطح استان و کشور حضور دارد و اطلاعات پیش‌بینی را صادر می‌کند، اما تصمیم گیری برای تعطیل کردن و تعطیل نکردن و مدیریت منابع انرژی مولفه‌های بسیار زیادی دارد و در جلسات نهاد‌هایی مانند وزارت نیرو، نفت و کشور و سازمان مدیریت بحران اظهار نظر می‌کنند و یک تصمیم جمعی بر اساس دیدگاه‌های مطرح شده اتخاذ می‌شود.

رئیس سازمان هواشناسی کشور ادامه داد: اگرچه به لطف خدا چه در بازه زمانی گذشته و چه در بازه‌های زمانی دیگر پیش‌بینی‌های هواشناسی به‌خوبی با واقعیت انطباق داشته، اما تصمیم‌گیری برای تعطیلی کشور تنها منوط به اطلاعات هواشناسی نیست.

او افزود: اگرچه سیستم بارشی موجب بارش برف در بخش‌هایی از تهران به ویژه نیمه شمالی آن شد، اما تقرببا در نیمه جنوبی استان بارش چندانی اتفاق نیفتاد.

اثرناترازی انرژی بر تعطیلی کشور

تاجبخش در پایان در پاسخ به این پرسش که آیا اعلام تعطیلی بر اساس مناطق درگیر مخاطرات جوی می‌تواند راهکار مناسبی باشد، گفت: حتما این موارد نیز لحاظ می‌شود، اما بحث اساسی امروزه که همه در جریان آن هستند، ناترازی انرژی است و شاید اصل و اساس تصمیم‌گیری برای تعطیلی است. به‌طور قطع مسائل جوی مانند افزایش یا کاهش دما، بارش برف و... در تصمیم‌گیری دخالت دارد، اما این اتفاقات جوی از نگاه هواشناسی به صورت مقطعی برای کشور دور از انتظار نیست، کما اینکه در سال‌های قبل شرایط بسیار سخت‌تری را تجربه کرده‌ایم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->