در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

وزیر آموزش‌وپرورش: کودکان را برای مواجهه با فناوری‌های جدید آماده کنیم

  • کد خبر: ۳۱۸۴۵۹
  • ۰۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۲
وزیر آموزش‌وپرورش: کودکان را برای مواجهه با فناوری‌های جدید آماده کنیم
علیرضا کاظمی خطاب به مدیرعامل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: امیدواریم که یک نقشه راه خوبی طراحی کنید که کودک و نوجوان ما با فضا‌های علمی و با ابزار علمی جدید آشنا شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا کاظمی وزیر آموزش‌وپرورش در آیین افتتاح کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران که در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد، با بیان اینکه بالاترین سرمایه مجموعه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مربیان کانون هستند که کار تعلیم‌وتربیت کودکان را دنبال می‌کنند، اظهار کرد: مهم‌ترین مأموریت کانون، تربیت است و نباید فراموش کنیم که این دوران، دوران طلایی، بی‌بدیل و بی‌نظیر کودک و نوجوان برای شکل‌گیری تربیت و هویت آنهاست که جایش را هیچ‌چیزی نمی‌تواند پر کند و این یک خلأ بزرگ در کشور بود.

وی ادامه داد: اگرچه کانون سال‌ها قبل از انقلاب شکل‌گرفته بود و از ابتدای انقلاب هم جزو بخش‌های فعال تربیتی کشور و مؤثر در حوزه کودک و نوجوان بود همچنین در این حوزه مرجعیت را داشت و این جایگاه را کانون باید حفظ کند، اما در کنار این، خلأ بزرگی هم بود. ضریب نفوذ کانون شاید جامعه بزرگ کودک و نوجوان را نمی‌توانست پوشش دهد.

کاظمی با بیان اینکه جامعه قبل از دبستان تقریباً ۸ میلیون هست، گفت: اگر ۳ میلیون را دوران طفولیت در نظر بگیریم، ۳ میلیون مخاطب کودک داریم که بدون متولی بودند که سازمان ملی تعلیم‌وتربیت کودک شکل گرفت. این سازان نقش تعلیم‌وتربیت رسمی را ایفا می‌کند و طبیعتاً در یک فرایند دقیق و مشخصی، کار‌های تربیتی خود را دنبال می‌کند و ما هم هدف‌گذاری کردیم که بتوانیم مسیر خوبی را طی کنیم و هدف‌گذاری ما پوشش حداکثری است.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: جایگاه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان یک جایگاه کاملاً متفاوتی است. چون یک فعالیت‌های اختیاری داوطلبی شکل می‌گیرد و نقشی که کانون در شناسایی و کشف استعداد‌ها و رشد و پرورش استعداد‌ها دارد، آموزش‌وپرورش نمی‌تواند ایفا کند.

وی ادامه داد: ابزار، امکانات و نگاه‌هایی که کانون دارد، طبیعتاً سازمان تعلیم‌وتربیت کودک با آن فاصله معناداری دارد و می‌خواستم بگویم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جایگزین ندارد.

کاظمی اضافه کرد: با تغییرات پی‌درپی که در فضای تحولات جامعه جهانی ایجاد می‌شود و فناوری‌های جدیدی که امروز در فراروی کودک و نوجوان قرار دارد، می‌طلبد که کودک و نوجوان خودمان را برای مواجهه با استفاده از این ابزار‌های نوین کاملاً آماده کنیم و طبیعتاً هیچ جا بهتر از کانون نیست که بتواند دست به ابتکار، خلاقیت، نوآوری و ابزار‌های جدید متناسب با ذائقه‌های نسل جدید بزند و در بخش‌های مختلف علوم و فنون جدید اقدام کند و طراحی‌های خوبی را انجام دهد.

وی تصریح کرد: امیدواریم که یک نقشه راه خوبی طراحی کنید که کودک و نوجوان ما با فضا‌های علمی و با ابزار علمی جدید آشنا شود. می‌خواهیم در حوزه شناخت نسبی ایجاد شود و کودک و نوجوان با تحولات و فناوری‌های جدیدی که امروز موردنیاز است، مواجه شود. اگر هنرمندانه‌تر بخواهیم عمل کنیم، تلفیقی از آموزه‌های تربیتی با فناوری‌های جدید است که می‌تواند ما را زودتر و بهتر به مقصد برساند.

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: امروز استفاده از فنّاوری‌های جدید یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است که به‌اجبار باید به این سمت بریم و مهم‌تر از همه مربیان خودمان را توانمند کنیم.

وی تصریح کرد: امیدوارم کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان تنها در قالب یک ساختار ملی باقی نماند و این ساختار در میدان عمل در استان‌ها نقش و جایگاهش تعریف شود و یک کانون اسمی نباشد و عملاً اتفاقات مبارک و خوبی در این کانون در سطح استان‌ها اتفاق بیفتد و حتی بتوانیم این کانون و فعالیت‌های آن را در ابعاد مختلف به دل روستا‌ها ببریم.

کاظمی اضافه کرد: یکی از رویکرد‌های مهم دولت، توسعه عدالت آموزشی است که باید برای این هم یک جایگاه ویژه‌ای تعریف شود که کانون برای توسعه عدالت آموزشی چه نقشه راهی طراحی کرده است و کجا می‌توانیم مسئله عدالت را در کانون محقق کنیم.

وزیر آموزش‌وپرورش در این مراسم از سند و تمبر کانون علوم و فناوری‌های نوین ایران رونمایی کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->