نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد بن گویر: افتخار می‌کنم که اسیران فلسطینی را از غذا محروم کردم رایزنی تلفنی وزیر خارجه مصر با عراقچی، ویتکاف و گروسی آیت‌الله علم‌الهدی: برنامه‌ریزی هدفمند، راهکار سامان‌دهی مدیریت کشور است گزارش سازمان ملل از وضعیت فاجعه‌بار کودکان در غزه روایت منابع محلی از هرج‌ومرج در سویداء | هزاران نفر آواره شده و اجساد در خیابان‌ها افتاده‌اند ویدئو | اعتراف خشم‌آلود شبکه اینترنشنال به موفقیت حملات موشکی ایران؛ اقدام تهران «کثیف» بود! کارخانه تیتانیوم کهنوج با حضور ویدئو کنفرانسی رئیس‌جمهور افتتاح شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) محسنی اژه‌ای: مطالبات رهبری در استیفای حق ملت ایران در جنگ ۱۲ روزه را مجدانه پیگیری می‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه: نظم جهانی با سکوت و معیار‌های دوگانه در برابر ظلم و بی‌عدالتی فروریخت
سرخط خبرها

معاون اول رئیس جمهور: باید به جایگاه اول منطقه در حوزه علم و فناوری برسیم

  • کد خبر: ۳۱۸۵۳۶
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
معاون اول رئیس جمهور: باید به جایگاه اول منطقه در حوزه علم و فناوری برسیم
معاون اول رئیس‌جمهور گفت: در سند چشم انداز یک میثاق ملی برای ۲۰ سال آینده است و در سال ۱۳۸۴ به تصویب رهبری رسید. بر اساس این سند باید جایگاه اول را در منطقه در حوزه علم و فناوری پیدا کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا عارف صبح سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳ در همایش بین المللی رادار و سامانه های مراقبتی، بیان کرد: خوشحالم دست‌اندرکاران کنفرانس‌های رادار به این نتیجه رسیدند که هم زمان با نهمین کنفرانس ملی، اولین کنفرانس بین المللی را را برگزار کنند.‌ مطمئنا این جهتی که کنفرانس گرفته راه را برای توسعه همکاری و علمی پژوهشی با همه کشورهایی که علاقه مند به همکاری علمی با ما هستند هموار خواهد کرد.

وی اظهار کرد: از همان روزها و هفته‌های اول بعد پیروزی انقلاب با نقشی که جوانان دانشگاهی و جوانان طالب علم داشتند و جوانانی که در نهادهای دفاعی و راهبردی کار می‌کردند و دسترسی آنان به خیلی از امکانات و منابع محدود بود، اولویت دادن به علم و دانشگاه بود. این اولویت شد راهبرد نظام الهی ما. نظامی که انقلاب فرهنگی داشت و در ذات فرهنگ هم تعالی و توسعه علم و فناوری می گنجد. این مسیر شروع شد. ما در اول انقلاب مشکلات عدیده‌ای داشتیم. در مخابرات یک تلفن ۲۵۶ شماره در یک شهرستان نصب شده بود و مهندس ما نمی دانست چگونه مشکل آن را حل کند. در نیرو هوایی افسران ارشد ما و همافران ما چه جایگاهی داشتند. راهبرد توسعه علم و فناوری در دستور قرار گرفت. اولویت اول تربیت نیروی انسانی بود. دهه ۶۰ دهه رشد دوره کارشناسی برای پاسخ به نیاز کشور بود. از اواخر دهه ۶۰ راهبرد توسعه تحصیلات تکمیلی مطرح شد. ملزومات دوره دکتری پژوهش بود.

وی یادآور شد: به طور طبیعی در دهه ۷۰ و دهه ۸۰ پزوهش مبتنی بر تحصیلات تکمیلی در دستور کار قرار گرفت. سپس مدعی شدیم که باید در فناوری ها روز پیشتاز باشیم. در سند چشم انداز یک میثاق ملی برای ۲۰ سال آینده است و در سال ۱۳۸۴ به تصویب رهبری رسید. بر اساس این سند باید جایگاه اول را در منطقه در حوزه علم و فناوری پیدا کنیم. فناوری های پنجگانه‌های به عنوان اولویت مطرح شده است.این مسیر شروع شد. بخش های دفاعی ما در آن سهم کلیدی داشتند. واقعیت این است که جهاد خودکفایی نیروی هوایی و بعد نگاهی که سازمان نیروی هوایی کشور داشت کمک حال دانشگاه بود. یک مثلثی ننوشته در ذهن ما است. که یک طرف آن دانشگاه، یک طرف آن صنعت و یک طرف آن بخش دفاعی است.

معاون اول رئیس‌جمهور افزود: بخش دفاعی اولویت بود چراکه جنگ تحمیلی را داشتیم. مشکلات فراوانی در سال های اول جنگ تحمیلی داشتیم. زمانی که کار رمز گشایی را شروع کردیم گرفتار بودیم. با همگرایی نسبی که داشتیم موفق شدیم. این همگرایی برای ما دردسرساز هم بود. کوچک ترین سندی که می خواستیم می گفتند مهر محرمانه خورده است. یعنی باید از بالا شروع می کردیم. دانشگاه یک سند می خواست، بخش دفاعی می گفت سری است. من سال ۶۵ به یکی از فرماندهان ارشد نیروی هوایی تماس گرفتم و گفتم اسناد را از چه کسی می خواهید مخفی کنید. از جوانان در دانشگاه؟ مسئله تا حدود زیادی حل شد. راحت به اسنادی که بچه ها برای کارهای پزوهشی می خواستند دسترسی پیدا کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->