سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

پزشکیان: اخبار استیضاح وزیر اقتصاد باعث بی‌ثباتی بیشتر بازار شده است

  • کد خبر: ۳۱۸۵۵۱
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۳
پزشکیان: اخبار استیضاح وزیر اقتصاد باعث بی‌ثباتی بیشتر بازار شده است
رئیس جمهور در واکنش به طرح «استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی» گفت: با تغییر آدم‌ها مشکل حل نخواهد شد. اقتصاد و تلاطم‌های اقتصادی تاثیر زیادی از اخبار و اتفاقات می‌گیرد و در این اوضاع که گاهی یک تصمیم حتی در کشورهای دیگر بازار را دچار نوسان می‌کند؛ با این توصیف خبر استیضاح وزیر اقتصاد هم به بی‌ثباتی بازار دامن زده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه در دیدار اعضای مجمع نمایندگان استان همدان، با تاکید بر عزم دولت برای گسترش اختیارات استانداری‌ها گفت: ما معتقدیم که نمایندگان و مسئولان محلی بهتر و کم هزینه‌تر می‌توانند برای استان‌ها تصمیم بگیرند و لذا کارگروهی برای اجرایی کردن موضوع توسعه اختیارات استانداری‌ها در چارچوب قانون و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری تشکیل شده و در حال بررسی موضوع است.

وی با اشاره به تاکید دولت چهاردهم بر رعایت اصل صداقت تصریح کرد: با توجه به محدودیت‌هایی که داریم، تعداد مشخصی از درخواست‌ها را می‌توانیم اجرایی کنیم و اگر به شما وعده دهم همه مشکلاتی را که بیان کردید، حل خواهم کرد، دروغ گفته‌ام و من چنین حرفی نمی‌زنم.

وی در واکنش به طرح «استیضاح وزیر امور اقتصادی و دارایی» خاطرنشان کرد: با تغییر آدم‌ها مشکل حل نخواهد شد. اقتصاد و تلاطم‌های اقتصادی تاثیر زیادی از اخبار و اتفاقات می‌گیرد و در این اوضاع که گاهی یک تصمیم حتی در کشورهای دیگر بازار را دچار نوسان می‌کند؛ با این توصیف خبر استیضاح وزیر اقتصاد هم به بی‌ثباتی بازار دامن زده است. همواره تاکید کرده‌ام که با دعوا مشکلی حل نخواهد شد.

رئیس جمهور به برنامه ویژه دولت برای ساخت نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و گرمایی اشاره کرد و گفت: موضوع توسعه نیروگاه‌های خورشیدی، بادی و گرمایی را شخصا و به شکل ویژه دنبال می‌کنم.

وی در بخش دیگری از سخنانش راهبرد دولت چهاردهم در سیاست خارجی را «گفت‌وگو» عنوان کرد و اظهار داشت: ما اهل گفتگو هستیم و هم اکنون در حال مذاکره در موضوعات مختلف با کشورهای دیگر از جمله با همسایگان هستیم، حتی دکتر عراقچی برای سلسله مذاکراتی با اروپایی‌ها در مسافرت است، اما با کسی که علنا ما را تهدید می‌کند و دستش را روی گلوی ما گذاشته نمی‌توان مذاکره کرد.

وی با بیان این‌که «ایران کشوری پهناور با مرزهای طولانی و همسایگان متعدد است»، افزود: ایران را با این مرزهای طولانی و همسایگان پرشمار نمی‌توان تحریم کرد.

پزشکیان یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم را گسترش مسیرهای مواصلاتی و کریدورهای عبوری از ایران عنوان و خاطرنشان کرد: یکی دیگر از اموری که شخصا آن را دنبال می‌کنم، اتصال و تکمیل کریدورهای بین‌المللی در داخل است. ما در این زمینه فرصت کوتاهی داریم و باید تلاش کنیم هر چه سریع‌تر خطوط ریلی و بزرگراهی شمال به جنوب و غرب به شرق ترانزیتی را گسترش دهیم.

وی در واکنش به درخواست نمایندگان استان همدان برای تغییر در برخی سیاست‌ها و فعالیت‌های اجرایی تاکید کرد: دولت چهاردهم به دنبال اصلاح روش‌هاست، اما باید در نظر داشته باشیم که اصلاح و تغییر، مسیری زمان‌بر و کند است و نمی‌توان با تغییر افراد انتظار اصلاحات یک شبه را داشت. چندین دهه است که مسیر تغییر مدیران برای اصلاح امور را طی کرده‌ایم و دیده‌ایم که با تغییر افراد نمی‌توان به اصلاحات رسید؛ اصلاحات مسیری تدریجی و زمان‌بر است.

منبع: پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری ایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->