در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

هوش مصنوعی چه کمکی به داروسازی می‌کند؟

  • کد خبر: ۳۱۸۸۹۳
  • ۰۸ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳
هوش مصنوعی چه کمکی به داروسازی می‌کند؟
رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اهمیت آینده‌نگری در صنعت داروسازی، گفت: آینده این صنعت به‌شدت تحت‌تأثیر فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی خواهد بود و نباید مانند فروش اینترنتی، در این زمینه نیز تأخیر کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی پیرصالحی رئیس سازمان غذا و دارو، در پنل دانشجویی بیست و پنجمین سمینار دانشجویان داروسازی ایران، بر اهمیت آینده‌نگری در صنعت داروسازی تأکید کرد و گفت: همان‌طور که در حوزه فروش اینترنتی دچار تأخیر شدیم و دیگران پیش‌قدم شدند، نباید در حوزه هوش مصنوعی نیز این اشتباه را تکرار کنیم. داروسازی آینده مبتنی بر این فناوری خواهد بود و ما باید از همین حالا برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

وی با اشاره به نقش فناوری اطلاعات در شفافیت و عدالت در دسترسی به دارو افزود: بخش زیادی از قوانین حاکم بر سازمان غذا و دارو در بیرون از سازمان تدوین می‌شود، اما ما باید همین قوانین را برای ایجاد ضوابط و دستورالعمل‌های موردنیاز به‌کار بگیریم. مهم‌ترین اصل، تضمین عدالت در دسترسی به دارو است و در این مسیر باید تمامی ذی‌نفعان را همراه کنیم.

پیرصالحی در ادامه به اقدامات سازمان در زمینه شفافیت اشاره کرد و گفت: فرایند شفافیت را از سال‌های گذشته آغاز کرده‌ایم و همواره به‌اشتراک‌گذاری اطلاعات با شرکای کاری و ذی‌نفعان متعهد بوده‌ایم. فناوری اطلاعات یکی از ابزار‌های مؤثر در مبارزه با فساد و بهبود شفافیت است. تحلیل دقیق داده‌ها و اطلاعات می‌تواند ما را در اتخاذ تصمیمات کارآمد یاری کند.

وی همچنین به اهمیت نقش دانشجویان در این مسیر اشاره کرد و تصریح کرد: دانشجویان به دلیل آشنایی بیشتر با فناوری‌های روز و رویکرد‌های نوین، می‌توانند کمک شایانی به این حوزه داشته باشند. ما نیز تلاش می‌کنیم شنونده خوبی برای ایده‌ها و پیشنهاد‌های این عزیزان باشیم.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->