واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیر سرویس اطلاعات خارجی روسیه: شانس توافق با آمریکا وجود دارد گروسی: ایران در رابطه با مذاکرات هسته‌ای جدی است
سرخط خبرها

تخصیص ۳۰۳ میلیون دلار برای خرید واگن قطار شهری کلانشهر‌ها

  • کد خبر: ۳۱۸۸۹۴
  • ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۴
تخصیص ۳۰۳ میلیون دلار برای خرید واگن قطار شهری کلانشهر‌ها
وزیر کشور گفت هیئت دولت با تخصیص ۳۰۳ میلیون دلار برای خرید واگن قطار شهری موافقت و مصوبه آن را ابلاغ کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، اسکندر مؤمنی در همایش شهرداران کلانشهر‌های کشور که در وزارت کشور برگزار شد، گفت:معتقدم آنچه را که در قانون در مورد مدیریت شهری وجود دارد باید اجرایی کنیم.

وی با اشاره به موضوع عدم ثبات مدیریت شهری، اضافه کرد: اولین موضوعی که در زمان آغاز به کار مطرح کردم، این موضوع بود. بر اساس بررسی‌هایی که انجام شد، دیدیم که میانگین عمر مدیریت شهری زیر ۲ سال است؛ حتی مناطقی وجود دارد که عمر مدیریت شهری، کمتر از یک سال است.

وزیر کشور تأکید کرد: اولین مؤلفه مدیریتی، ثبات است؛ بنابراین شورا‌ها نباید بتوانند یک شهردار منتخب خود را بعد از چند ماه تغییر دهند.

مؤمنی با بیان اینکه نگاه مردم به نظام اجرایی یکپارچه است، گفت: برای مردم مدیریت شهری و ملی تفاوت چندانی ندارد و بین ناکارآمدی یا کارآمدی هر یک تفکیکی قائل نمی‌شوند.

وزیر کشور در ادامه به موضوع خرید واگن‌های مترو که یکی از دغدغه‌های مطرح شده در این جلسه بود، گفت: به‌رغم محدودیت ها، اما هیئت دولت با تخصیص ۳۰۳ میلیون دلار موافقت کرد و مصوبه آن هم ابلاغ شد. دو جلسه برای خرید واگن نیز با حضور رئیس جمهور برگزار کردیم.

مؤمنی با بیان اینکه حمل‌ونقل و ترافیک از موضوعات اساسی کشور است، افزود: ما باید نگاهمان را در حمل‌ونقل از نگاه خودرومحور به سمت نگاه انسان‌محور ببریم. ما وظیفه داریم شرایط را برای تسهیل دسترسی شهروندان به حمل‌ونقل عمومی فراهم کنیم.

وی ادامه داد: اگر به جای اینکه نگاهمان این باشد که صرفا بزرگراه و پارکینگ درست کنیم، نگاهمان را به این تغییر دهیم که انسان‌ها را از نقطه‌ای به نقطه دیگر برسانیم، مشکل حل خواهد شد. منظورمان این نیست که به ساختن بزرگراه ادامه ندهیم، اما اولویت باید حمل‌ونقل عمومی و توسعه آن باشد.

وزیر کشور همچنین با اشاره به پدیده زمین خواری و ساخت‌وساز غیرمجاز، تصریح کرد: این اتفاق به هر دلیلی ناخوشایند است. نباید تصور شود می‌توان در ساخت و ساز مرتکب تخلف داشت و بعد موضوع با جریمه حل خواهد شد، از هرجایی که شروع کنیم می‌توانیم جلوی ضرر را بگیریم.

مؤمنی همچنین با اشاره به لزوم ترویج معماری ایرانی و اسلامی، بیان داشت: شهری نیست که در آن اماکن تاریخی نداشته باشیم. یکی از دلایلی که تأکید داریم مدیریت شهری باید ثابت باشد همین است تا شهر یک روح و کالبد جمعی داشته باشد. مردم ما را انتخاب کردند که زندگی‌شان را تسهیل کنیم و یکی از راه‌های این تسهیل، وجود ثبات در مقررات است. اینطور نباشد که مردم بیدار شوند و ببینند که دستورالعمل‌ها عوض شده است.

وی تأکید کرد: ثبات در تصمیم‌گیری‌ها جلوی بسیاری از سوءاستفاده‌ها را می‌گیرد. عدم تغییر پیوسته مقررات نیز به آرامش مردم کمک می‌کند؛ اما تغییر پی‌درپی این قوانین و آیین‌نامه‌ها، باعث سلب آرامش مردم و رانت می‌شود.

وزیر کشور همچنین گفت: موضوع شهر هوشمند که اشاره شد، حرف کاملاً درستی است. هوشمندسازی یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر است؛ ما نمی‌توانیم یک کلانشهر را بدون هوشمندسازی اداره کنیم. سرعت، دقت و صحت عمل از پیامد‌های هوشمندسازی است. بخش‌هایی را که مربوط به ماست، پیگیری خواهیم کرد.

مؤمنی با اشاره به موضوع آسیب‌های اجتماعی، تصریح کرد: آسیب‌های اجتماعی موضوعی است که نمی‌توانیم بر عهده دیگران بگذاریم و دیگران را متولی بدانیم. در این خصوص ما نیز حمایت‌های لازم را خواهیم داشت.

وزیر کشور با اشاره به ناترازی انرژی، گفت: توسعه انرژی‌های غیرفسیلی می‌تواند کمک بسیار بزرگی به رفع ناترازی و آلودگی هوا کند. حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد منابع سیار باعث آلودگی هوا هستند، اما ۴۰-۴۵ درصد هم منابع ثابت و خانگی هستند.

وی استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر را یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر دانست و گفت: ممکن است هزینه اولیه ساخت نیروگاه‌های خورشیدی زیاد باشد، اما هزینه‌های نگهداری آن بسیار پایین است. دولت هم در این زمینه تسهیلاتی قائل خواهد شد.

مؤمنی بیان داشت: پسماند و تولید زباله نیاز به تدوین قوانین و مقررات دارد. در سیاست‌گذاری‌ها هم باید بازدارندگی وجود داشته باشد و هم تشویق.

وزیر کشور در ادامه بر نقش شهرداری‌ها در پیشگیری از مدیریت بحران اشاره کرد و افزود: اگر از بحران پیشگیری نکنیم، بحران به سراغ ما می‌آید و خسارات آن هم خیلی بیشتر خواهد بود.

وزیر کشور در پایان خطاب به شهرداران گفت: شرایط و زمینه‌ها را برای دسترسی مردم به نمایشگاه‌های فصلی و خرید‌های نوروزی و ایام ماه مبارک، فراهم کنید.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->